< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antrenmanKoçu -- 19 Ocak 2021; 21:22:51 > |
Ücretsiz 1 Yıllık Mubi Üyeliği
-
-
Teşekkürler dostum. Festival filmlerinin bir yerde toplanması oldukça güzel olmuş.
-
teşekkür ederim.
-
Tek nedeni rahat kullanım. Başka bir nedeni yok. Birazdan aynı kitle seni de linç ederler emek hırsızlığını meşrulaştırma diyerek..
Örneğin ben eve gittiğimde tek tuşa basayım oyunumu oynayayım çıkayım diye Xbox aldım, PC kadar uğraştırdı direk sattım kurtuldum. Bazı ürünler pratik olmalı ki alındığına değsin..
-
Mubi'yi denemek istiyordum ama 7 gün deneme süresi de çok az geliyordu, bu şekli ile çok iyi oldu. Teşekkür ediyorum
-
Sonradan Edit: Aboneliği hemen iptal ettirirseniz ücretsiz promosyonu da geri alıyormuş, bunu göz önüne alarak işlem yapın.
Haberiniz olsun, abone olduktan sonra hemen iptal ederseniz 90 günün üzerine bir 30 gün daha ekliyor. Bu 30 günü alıp yine iptal etmeyi denerseniz de "gel iptal etme, bir yıl boyunca ayda 15,99₺ ye kullan" diyor.
Normalde böyle şeyleri unutmamak için hemen iptal ederim ama 4 ay sonrasına alarm kurdum, beğenirsem aboneliği devam ettiririm, beğenmezsem de o zaman iptal ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kef -- 5 Ekim 2020; 12:23:10 > -
Basligi acan arkadasa cok tesekkurler ama 3 aylik ucretsiz uyelikten sonra, unutma tehlikesine karsi simdiden iptal edeyim dedim (netflix, spotify da vs hep boyle yapiyorum), iptal ettim ancak bu sefer de ücretsiz üyelik gitti. Şimdi film acmaya calisiyorum, paralı üyelik teklif ediyor. Bu ne saçma iş anlamadım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hemen iptal edildiğinde ücretsiz üyelik de gidiyormuş, aşağıdaki üyenin anlattıklarına göre. siz emin misiniz 90 günün üstüne bir 30 gün daha eklenildiğine?
-
rahatlık.
normalde online dizi sitelerini bile kullanmam tek tek diziyi ve altyazıyı indirir, tv'ye atar öyle izlerim. sırf bununla uğraşmamak için netflix kullanıyorum, netflix'de olmayan diziler için aynı işlemi yapmaya devam ediyorum..
-
Hocam arkadasimizin anlattigi dogru. Ucretsiz 3 ay iptal edilmeye calisildiginda 1 ay daha teklif ediyor. Ben onu da kabul etmistim, 4 aya cikmisti sure. Daha sonra unutmayayim diye simdiden iptal edeyim dedim, iptal etti ama ucretsiz uyelik de gitti. Simdi film acmaya calistigimda para istiyor
İs yerindeki bos vakitlerimde dizi vs izlemek icin kullaniyorum. İndirme secenegi, buyuk avantaj
Beyler 3 aylık üyeliği alabilen var mı? maile aktivasyon geldi fakat hiçbir ibare yok?
-
Eğer hala devam ediyorsa 1 yıllık mubi hesabını ücretsiz alabilirsiniz. Ağustosta ben almıştım.
Scribd sitesinden 1 aylık deneme hesabı açıp(kredi kartı istiyor), hediyeler bölümünden 1 yıllık mubi üyeliğini ücretsiz alabilirsiniz. Sonra scribd üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Burada yazılmış:
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Rahatlığının yanı sıra, yeni ve kaliteli içeriklerin gelmesi için bu platformları desteklemek lazım.
-
Öğrenci e postası ile kayıt olursanız 2 yıl ücretsiz kullanabilirsiniz. Benimki 2022 Haziran ayına kadar geçerli mesela.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ben kullanmadığım içi boş ininal kartımı kullanıyorum böyle beleş üyeliklerde.
quote:
Orijinalden alıntı: antrenmanKoçuRahatlığının yanı sıra, yeni ve kaliteli içeriklerin gelmesi için bu platformları desteklemek lazım.
Doğru ama para vermek saçma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Korsan kullanmamak için olabilir mi? Marketten de ürünleri satın almak yerine çalabiliriz ama satın alıyoruz
|
Evet çalmazdım, elimden geldiğince dürüst yaşamaya çalışıyorum hayatımı. Bu filmler diziler içerikler para harcanıp üretiliyor ve bizlere satışa sunuluyor. Tıpkı marketteki tüm ürünler gibi. Onların sanal olması çaldığınız gerçeğini değiştirmiyor üzgünüm. Ülkeyi ve diğer insanları emsal göstermek çok kısır bir yorum olmuş kusura bakmayın. Hayatınızda başarılar
|
Sonradan Edit: Aboneliği hemen iptal ettirirseniz ücretsiz promosyonu da geri alıyormuş, bunu göz önüne alarak işlem yapın. Haberiniz olsun, abone olduktan sonra hemen iptal ederseniz 90 günün üzerine bir 30 gün daha ekliyor. Bu 30 günü alıp yine iptal etmeyi denerseniz de "gel iptal etme, bir yıl boyunca ayda 15,99₺ ye kullan" diyor. Normalde böyle şeyleri unutmamak için hemen iptal ederim ama 4 ay sonrasına alarm kurdum, beğenirsem aboneliği devam ettiririm, beğenmezsem de o zaman iptal ederim. |
Stand Alone demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
yazık dediğiniz para buna emek verenlere gidiyor ve bu platformlar bu paralarla içerik çekiyor bilmiyorum farkında mısınız? |
Eğer hala devam ediyorsa 1 yıllık mubi hesabını ücretsiz alabilirsiniz. Ağustosta ben almıştım.
Scribd sitesinden 1 aylık deneme hesabı açıp(kredi kartı istiyor), hediyeler bölümünden 1 yıllık mubi üyeliğini ücretsiz alabilirsiniz. Sonra scribd üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Burada yazılmış:https://teknoseyir.com/durum/1268570 |
Arkadaşlar, konu sadece 4-5 sayfa. Bütün iletileri okusanız bile 1 dakikanızı almaz.
Scribd üyeliğini kapatmanız Mubi üyeliğini etkilemiyor. Şunu da not edeyim tekrar, Mubi'de herkesin izleyeceği filmler yok. Ücretsiz olsa da üye olmadan önce içeriği kontrol etmenizi öneririm. Üyelik alıp kenara atmak, ileride gerçekten izleyecek arkadaşların bu fırsattan faydalanamamasına neden olabilir. |
Güncel değil. Mubi bu konudaki yöntemle üyelik alanların üyeliklerini de iptal etti... |
Rahatlığının yanı sıra, yeni ve kaliteli içeriklerin gelmesi için bu platformları desteklemek lazım. |
...... |
Benzer içerikler
- shell helix hx8 5w-30 yorumlar
- trendyol live nedir
- bargello 561 orjinali
- migros yemek 150 tl indirim kodu
- storytel kampanya
- n11 çabuk
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X