< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ücretsiz 1 Yıllık Mubi Üyeliği (3. sayfa)
-
-
Vestel smart Tv'de uygulaması varmış üyeliğini aktive edince orda da 3 ay hediye oluyor. Sanırım kurucuları Türk .Umarım başarılı olurlar ama Türkler fakir ülkenin %95i bedavacı , kömür-makarna, ramazan yemeği ile iktidarlar değişiyor bu nedenle Netflix gibi bir sey çıkması mümkün değil zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 6 Ekim 2020; 16:39:54 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu siteler 10 küsur senedir yasak. Yasak olduğundan ve kurucuları ağır ceza aldığı için yurtdışından yayın yapıyorlar artık... Devlet şu an sadece domaine yasak koyabiliyor çünkü yayıncısını bulamıyorquote:
Orijinalden alıntı: Stand AloneÇalabileceğin fırsat olsa çalmazdın yani?
Komik yorumlarda bulunmayın lütfen. Bu ülkede gerek işveren gerekse çalışan fırsatını bulduğu zaman çalıyor. Haksız kazanca son derece açık bir ülkeyiz. Gidip marketten mal çalın demiyorum ana en azından böyle servislere her ay para vermek yerine ücretsiz kullanma imkanının neden tercih edilmediğini sorguluyorum. Kaldı ki son derece yanlış bir iş yapıyorsam devlet neden bu siteleri yasaklamıyor?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 6 Ekim 2020; 16:49:26 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tek_Kisilik_Muhalefet
Bu siteler 10 küsur senedir yasak. Yasak olduğundan ve kurucuları ağır ceza aldığı için yurtdışından yayın yapıyorlar artık... Devlet şu an sadece domaine yasak koyabiliyor çünkü yayıncısını bulamıyor
Alıntıları GösterRahatlıkla izleyebiliyorum ben sorun yok.
-
Teşekkürler hocam.
-
izlemende sorun olmadığını görüyoruz zaten de devlet buna izin vermiş gibi anlatmışsın ben ona cevap verdim. Devlet buna izin vermiyor senin izlemene de engellemek isterse o zaman kişisel hakların ihlaline girebilir. Bunu devletin bilebilmesi için senin bilgisayarını ve ip adresini incelemesi gerekir .En azından şimdilik böyle birşey yapmıyorlar eğer yaparlarsa amaç zaten korsan yayın izlediğin için değil başka amaçları olurquote:
Orijinalden alıntı: Stand AloneRahatlıkla izleyebiliyorum ben sorun yok.
Alıntıları Göster
fakat korsan yayınla mücadaleyi yayıncılar illegal mücadele ederse kötü. Bir anti-virüs satıcısı her yere virüs yayarak anti-virüs paketi satmaya çalışıyordu yakalandı ve ceza verilmişti ABD'de muhtemelen microsoft'ta illegal yazılımını kullananlara belli zamandan sonra (güncellemeyi almayanların bilgisayarlarını ) bozacak işlemler yapıyor. Aynı şeyi yayıncılarda yapabilir korsan yayın yapan siteleri çökertmek yada oraya girenlerin bilgisayarlarını bozmak zaten bu yayınları yapanların amacı sitelerine girenlerin bilgisayarlarındaki bilgileri çalmak tabii reklamla işi götürende vardır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
https://mubi.com/tr/t/web/global/_I-7ISFI böyle bir sayfa da buldum ne derece ücretsiz veriyor bilmiyorum.
Konudaki link ile, öğrenci mailimi kullanarak oluşturdum hesabı. 90 gün sonunda 16 lira diyor bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 7 Ekim 2020; 3:56:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ShrikeenBenim netflix, prime video, mubi üyeliklerim var. Ama çoğunda aradığım filmi bulamıyorum. O yüzden ücretsiz olan Watched'ı kullanıyorum. Netflix, prime video platformların tek sıkıntısı aradığım filmi bulamıyor olmam. Resident Evil filmini izleyeceğim film yok. Ya da ilk 3 film yok son film var ara film yok. Böyle saçma işler. O yüzden Watched'ı indirdim. Bundle'ı da ekledim. Rahat rahat film veya diziyi izliyorum.
Sen var ya kralsın.
huhu dışında bildiğin bundle var mı yoksa yeterli mi hocam?
-
Merhaba, bende çıkmadı +1 ay. Gitmeyin, neden gidiyorsunuz falan diyor. Aşağıda gri üyeliği iptal et butonu var, ona da basarsam direk iptal eder mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sicrbd sitesine papara, enpara, halkbank kartları ile üye olamadım.
-
finansbank sanal kart ile üye olabildim siteye ama mubi hediyesi için üyelik yapacaksanız artık vermiyor sanırım ben bulamadım sitesinde. Bende Arkadaşların dediği şekilde 4 aylık ücretsiz üyelik açtım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seth89 -- 11 Ekim 2020; 23:27:19 > -
Bugun yillik 120 tl'lik kampanyasini görüp aldim ama biraz daha populer olmayan ve kult filmler mevcut. Ben güncel filmlerin de mevcut olduğunu sanmıştım. İlgilenen varsa 100 tl ye hesabımi verebilirim
zamanında öğrencilere, mezun olana kadar ücretsiz üyelik veriyordu.. şimdi vermiyor..
-
Herkese hitap eden filmler yok beyler ona göre uğraşın. Ben çok eskiden üyeyim bıraktım sonra. Bir dönem altyazı desteği kalkmıştı. Zaten sanat filmleri ağırlıklı...sonradan düzeldi mi bilmiyorum.
çok teşekkürler. zamanında digiturk ile beraber geliyordu sanırım. 1 seneye yakın izlemiştik. şimdi scribd ile 1 senelik yaptım sanırım sayenizde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: pphammersicrbd sitesine papara, enpara, halkbank kartları ile üye olamadım.
hocam bende de çıkmadı 1 ay uzatma.Gri iptal ete basarsak iptal mi olucak üyelik uzatmayı sorucak mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Stand AloneAnlıyorum ama PC den film izlemek korsan da olsa çok kolay hatta telefondan da izleniyor rahatlıkla. Para vermem ben böyle servislere bedava izlerim. Biraz ondan biraz bundan derken aylık 100 lira gidiyor yazık.
Alıntıları Gösteryazık dediğiniz para buna emek verenlere gidiyor ve bu platformlar bu paralarla içerik çekiyor bilmiyorum farkında mısınız?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Arveloyazık dediğiniz para buna emek verenlere gidiyor ve bu platformlar bu paralarla içerik çekiyor bilmiyorum farkında mısınız?
Alıntıları GösterZengini zengin etmek gibi bir amacım yok şahsen.
-
Ben de an itibariyle yaptım ve üyeliğim güncellendi. Scribd i kapattınız mı hocam mubi üyeliğini etkiledi mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X