Şimdi Ara

Ücretsiz 1 Yıllık Mubi Üyeliği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
26
Favori
56.222
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 ay ücretsiz üyelik aldım, iptal edecekken üzerine bir 30 gün daha verdi. Yani toplamda 120 gün.
    Bir dahada iptal etmekle uğraşmadım. Duruma göre gelecek yıl şubatta iptal eder veya devam ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel smart Tv'de uygulaması varmış üyeliğini aktive edince orda da 3 ay hediye oluyor. Sanırım kurucuları Türk .Umarım başarılı olurlar ama Türkler fakir ülkenin %95i bedavacı , kömür-makarna, ramazan yemeği ile iktidarlar değişiyor bu nedenle Netflix gibi bir sey çıkması mümkün değil zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 6 Ekim 2020; 16:39:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Çalabileceğin fırsat olsa çalmazdın yani?  

Komik yorumlarda bulunmayın lütfen. Bu ülkede gerek işveren gerekse çalışan fırsatını bulduğu zaman çalıyor. Haksız kazanca son derece açık bir ülkeyiz. Gidip marketten mal çalın demiyorum ana en azından böyle servislere her ay para vermek yerine ücretsiz kullanma imkanının neden tercih edilmediğini sorguluyorum. Kaldı ki son derece yanlış bir iş yapıyorsam devlet neden bu siteleri yasaklamıyor?

Alıntıları Göster
    Bu siteler 10 küsur senedir yasak. Yasak olduğundan ve kurucuları ağır ceza aldığı için yurtdışından yayın yapıyorlar artık... Devlet şu an sadece domaine yasak koyabiliyor çünkü yayıncısını bulamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 6 Ekim 2020; 16:49:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek_Kisilik_Muhalefet

Bu siteler 10 küsur senedir yasak. Yasak olduğundan ve kurucuları ağır ceza aldığı için yurtdışından yayın yapıyorlar artık... Devlet şu an sadece domaine yasak koyabiliyor çünkü yayıncısını bulamıyor

Alıntıları Göster

Rahatlıkla izleyebiliyorum ben sorun yok.

• Teşekkürler hocam.

• quote:

Rahatlıkla izleyebiliyorum ben sorun yok.

Alıntıları Göster
    izlemende sorun olmadığını görüyoruz zaten de devlet buna izin vermiş gibi anlatmışsın ben ona cevap verdim. Devlet buna izin vermiyor senin izlemene de engellemek isterse o zaman kişisel hakların ihlaline girebilir. Bunu devletin bilebilmesi için senin bilgisayarını ve ip adresini incelemesi gerekir .En azından şimdilik böyle birşey yapmıyorlar eğer yaparlarsa amaç zaten korsan yayın izlediğin için değil başka amaçları olur

fakat korsan yayınla mücadaleyi yayıncılar illegal mücadele ederse kötü. Bir anti-virüs satıcısı her yere virüs yayarak anti-virüs paketi satmaya çalışıyordu yakalandı ve ceza verilmişti ABD'de muhtemelen microsoft'ta illegal yazılımını kullananlara belli zamandan sonra (güncellemeyi almayanların bilgisayarlarını ) bozacak işlemler yapıyor. Aynı şeyi yayıncılarda yapabilir korsan yayın yapan siteleri çökertmek yada oraya girenlerin bilgisayarlarını bozmak zaten bu yayınları yapanların amacı sitelerine girenlerin bilgisayarlarındaki bilgileri çalmak tabii reklamla işi götürende vardır

• https://mubi.com/tr/t/web/global/_I-7ISFI böyle bir sayfa da buldum ne derece ücretsiz veriyor bilmiyorum.

Konudaki link ile, öğrenci mailimi kullanarak oluşturdum hesabı. 90 gün sonunda 16 lira diyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 7 Ekim 2020; 3:56:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shrikeen

Benim netflix, prime video, mubi üyeliklerim var. Ama çoğunda aradığım filmi bulamıyorum. O yüzden ücretsiz olan Watched'ı kullanıyorum. Netflix, prime video platformların tek sıkıntısı aradığım filmi bulamıyor olmam. Resident Evil filmini izleyeceğim film yok. Ya da ilk 3 film yok son film var ara film yok. Böyle saçma işler. O yüzden Watched'ı indirdim. Bundle'ı da ekledim. Rahat rahat film veya diziyi izliyorum.

Sen var ya kralsın.

huhu dışında bildiğin bundle var mı yoksa yeterli mi hocam?

• kef K kullanıcısına yanıt

Merhaba, bende çıkmadı +1 ay. Gitmeyin, neden gidiyorsunuz falan diyor. Aşağıda gri üyeliği iptal et butonu var, ona da basarsam direk iptal eder mi?

• sicrbd sitesine papara, enpara, halkbank kartları ile üye olamadım.

• pphammer kullanıcısına yanıt

finansbank sanal kart ile üye olabildim siteye ama mubi hediyesi için üyelik yapacaksanız artık vermiyor sanırım ben bulamadım sitesinde. Bende Arkadaşların dediği şekilde 4 aylık ücretsiz üyelik açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seth89 -- 11 Ekim 2020; 23:27:19 >
  • Bugun yillik 120 tl'lik kampanyasini görüp aldim ama biraz daha populer olmayan ve kult filmler mevcut. Ben güncel filmlerin de mevcut olduğunu sanmıştım. İlgilenen varsa 100 tl ye hesabımi verebilirim

• zamanında öğrencilere, mezun olana kadar ücretsiz üyelik veriyordu.. şimdi vermiyor..

• Herkese hitap eden filmler yok beyler ona göre uğraşın. Ben çok eskiden üyeyim bıraktım sonra. Bir dönem altyazı desteği kalkmıştı. Zaten sanat filmleri ağırlıklı...sonradan düzeldi mi bilmiyorum.

• çok teşekkürler. zamanında digiturk ile beraber geliyordu sanırım. 1 seneye yakın izlemiştik. şimdi scribd ile 1 senelik yaptım sanırım sayenizde.

• quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

sicrbd sitesine papara, enpara, halkbank kartları ile üye olamadım.

hocam bende de çıkmadı 1 ay uzatma.Gri iptal ete basarsak iptal mi olucak üyelik uzatmayı sorucak mı?

• quote:

Anlıyorum ama PC den film izlemek korsan da olsa çok kolay hatta telefondan da izleniyor rahatlıkla. Para vermem ben böyle servislere bedava izlerim. Biraz ondan biraz bundan derken aylık 100 lira gidiyor yazık.

Alıntıları Göster

yazık dediğiniz para buna emek verenlere gidiyor ve bu platformlar bu paralarla içerik çekiyor bilmiyorum farkında mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arvelo

yazık dediğiniz para buna emek verenlere gidiyor ve bu platformlar bu paralarla içerik çekiyor bilmiyorum farkında mısınız?

Alıntıları Göster

Zengini zengin etmek gibi bir amacım yok şahsen.

• tugrulky T kullanıcısına yanıt

Ben de an itibariyle yaptım ve üyeliğim güncellendi. Scribd i kapattınız mı hocam mubi üyeliğini etkiledi mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.