üni öğrencisine zaten ücretsiz |
ÜCRETSİZ 45 GÜNLÜK Canva Pro - Sınırsız Canva Education (2. sayfa)
-
-
Açıköğretim mail adresi ile üye oldum fakat ücretsiz olmadı edu. uzantılı mail ile olmuyor mu ben mi yanlış birşey yaptım 🤔 -
Edu ile açtım üyelik ama içerik farklı, hep ders programı VS oluştu diyor, normal canva giriş ekranı ve tasarımları yok yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende normal canva ve ekranı geliyor geliyor -
Sakin ol çocuğum, saçmalık; defol git falan ayıp...
Linkten UTM alanını kaldır sen önce.
-
Beni öğretmen gibi gösteriyor yani öğrenci ekleyebiliyorum, acaba yanlış şekilde mi üye oldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: JoSeePhSakin ol çocuğum, saçmalık; defol git falan ayıp...
Linkten UTM alanını kaldır sen önce.
utm denen şeyin ne olduğunu bilmiyorum bir youtube kanalından aldım linki. eğer kendin 45 günlük link bulabiliyorsan oradan git hallet, saçma sapan tavırlar alma.
-
Bana kayıt linki gönderirmisin o zaman -
45 günün sonunda kullanımı iptal etme var mı?
-
Bilgilendirme için çok teşekkürler.
-
Atatürk üniversitesi açık öğretim fakültesinden diploma aldık 2020 mezunuyum mail falan yokki bende nasıl olacak. Aslında var sanırım ama nereden ulaşıyorum maile hiç bulamadım -
anadolu üni'de mezunların mail adresi duruyor hala. Ata ünide de öğrenci bilgi sistemi mezunlara hala açık mı bilmiyorum. ben kaydı yenilemedim orada ama hala öğrenci bilgi sistemine ulaşabiliyorum orada kişisel bilgilerim menüsü altında ATA-KİMLİK diye bir kısım var orada üniversiteye ait mail adresi gözüküyor edu.tr'li. Bu sayfanın altında da e-posta giriş kısmına tıklayarak maile giriş yapabiliyorsunuz. En azından hala öğrenci olup da öğrenci bilgi sistemine giriş yapabilen arkadaşlara yardımcı olur belki.
-
anadolu.edu ile hesap açtım, olmadı? -
Aynen anadolu.edu ile açmıştım bende de olmadı -
fikrim yok k12 sanıyorum öğretmen maili oluyor, öğrenci maili değil.
-
refli link varmış, bunu gören çek satıcıları şikayet edip sildirmişti yönetim sağolsun geri getirdi, linki düzelttim refsiz link koydum.
-
burda öğrenci maili ile üye olduktan sonra ve 45 günü de tamamladıktan sonra ücretsiz kullanabilmemin bir yolu var mıdır acaba?
-
up
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X