Şimdi Ara

ÜCRETSİZ 6 AY|Bitdefender Total Security 2020|Windows, macOS, iOS, Android|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
7
Favori
2.231
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜCRETSİZ 6 AY|Bitdefender Total Security 2020|Windows, macOS, iOS, Android|
    https://www.bitdefender.com/media/html/consumer/new/influencers-2020-opt/

• teşekkürler üstad. böyle giderse ömür boyu bedava kullancaz bu antivirüsleri. devamli 3 aylik 6 aylik bedava geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler.
  • Bu teklif bölgenizde geçerli değil diyor üstad. 90 gün ücretsiz deneyebilirsin diyor altında.
    Edit: Tekrar deneyince e posta istedi. Ama altında sadece ABD ve Kanada için geçerli yazıyor, bu problem yaratmaz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmikdalga -- 13 Ekim 2019; 19:34:52 >
  • Teşekkürler
  • +
  • @cohannan hocam da olmasa sıcak fırsatların tadı olmayacak kendi adıma sıcak fırsatları ayakta tuttuğun için teşekkür ederim hocam

2015 yılından beri bitdefender ın müşterisiyim, norton, kaspersky ardından en iyi AV firması diyebilirim. hatta 2016 yılında kutulu almıştım 5 k 1 y ürünü, meğer yıllık kodlar değişiyormuş, bizim kodda puf durumdaydı bir ticket ile normalde norton ve kaspersky nin yapmayacağı şeyi yapıp hesabıma tanımladılar ürünü. tavsiye ederim yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 14 Ekim 2019; 16:31:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağolasın dostum. İndirirken ücretsiz 1 aylık sürümü indir deyip sonradan kaydoldum yanlışlıkla. Toplamda 210 gün ücretsiz kullanım oldu ÜCRETSİZ 6 AY|Bitdefender Total Security 2020|Windows, macOS, iOS, Android|
  • Süper haber
  • Benim PC'yi aşırı yavaşlattı 2 hafta dayanamadım ağırlığa o derece yani kaldırdım ben de makine kendine geldi.
  • F-Secure kullanıyorum şuan 1 yıllık ücretsiz faydalanmıştım ondan da

Sormak istediğim bunu kullanmaya devam edeyim mi yoksa bitdefender'a geçsem mi bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufcan -05-

F-Secure kullanıyorum şuan 1 yıllık ücretsiz faydalanmıştım ondan da

Sormak istediğim bunu kullanmaya devam edeyim mi yoksa bitdefender'a geçsem mi bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
    Geçmeyin bence 2018 versiyonundan itibaren bilgisayarda belirgin bir yavaşlığa neden oluyor. F-secure yeterlidir bence hiç bozmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırılanhayaller

Geçmeyin bence 2018 versiyonundan itibaren bilgisayarda belirgin bir yavaşlığa neden oluyor. F-secure yeterlidir bence hiç bozmayın

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim. O zaman böyle devam.

• teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.