Şimdi Ara

ÜCRETSİZ 6 AYLIK Bitdefender Total Security 2020 Windows, macOS, iOS ve Android(5 Cihaz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
9
Favori
2.552
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜCRETSİZ 6 AYLIK Bitdefender Total Security 2020 Windows, macOS, iOS ve Android
    https://www.bitdefender.com/media/html/consumer/new/influencers-2020-opt/

Linke tıkladığınız bu uyarıyı göreceksiniz: "THIS OFFER IS NOT AVAILABLE IN YOUR REGION."

Normalde sadece USA/ABD için sunulmuş bir kampanya. Aşağıdaki linkte paylaştığım VPN'in konumunu ABD yaparak siz de 6 aylık üyeliği alabilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/okayfreedom-1-yil-ucretsiz-lisans-vpn--139923769#139923769

Maile gelen linke tıklayıp yeni üyelik açmanız yeterli otomatik 6 ay tanımlanacak.
    ÜCRETSİZ 6 AYLIK Bitdefender Total Security 2020 Windows, macOS, iOS ve Android(5 Cihaz)ÜCRETSİZ 6 AYLIK Bitdefender Total Security 2020 Windows, macOS, iOS ve Android(5 Cihaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 21 Eylül 2019; 17:20:46 >

• Vpn olarak operanınkini kullandım sıkıntı çıkmadan aldım. 10 yıldır falan arada taratayım diye indirip siliyorum genelde antivirüsleri. Bu ara çok download yaptım bakayım bir şey bulur belki sanmıyorum ama Teşekkürler.
  • 10 yıldır bitdefender kullanıyorum bu bedavalar sayesinde hiç para vermedim sağolsunlar :) tam bittiği anda tekrar çıkıyor bu link
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 aylık verdi eski üyelik ile aldım ondan mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

3 aylık verdi eski üyelik ile aldım ondan mı acaba
    Vpn kullanmazsanız 90 gün verir

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle olmuş 😀

• Vpn ile aynı hesabı 180 günlük yaptı, teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ücretsiz avira versiyonu kullanıyorum. normalde çok hafif avira. acaba bunu kullanmanın sisteme etkisi ne olur sizce?
  • rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Normalde ben kullanmaya karşıyım ama psikolojik olarak rahatlamak için ben de avira free kullanıyorum.genelde hangi web sitesine girdiğinizi biliyorsanız ve sağlam kaynaklardan indirme yapıyorsanız av gereksizdir kanaatimce

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • VPNsiz girdim verdi 6 ay ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 21 Eylül 2019; 19:49:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

ücretsiz avira versiyonu kullanıyorum. normalde çok hafif avira. acaba bunu kullanmanın sisteme etkisi ne olur sizce?
    Sisteme yük bindirme konusu açılmışken göz atmanızı tavsiye ederim

## 900mb Ram Kullanan, 3.5GB Yer Kaplayan Modlanmış Windows 10 64 Bit ##
    https://forum.donanimhaber.com/900mb-ram-kullanan-3-5gb-yer-kaplayan-modlanmis-windows-10-64-bit--140059370
  • teşekkürler hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tesekkurler
  • Teşekkürler
  • vpnsiz girdim ve 6 ay aldım yalnız şu verdiğiniz vpnyi yanlışlıkla sadece indirdim ve silemiyorum.
  • Maaleef alamadım alabilen varmı ?

• Premiumbird P kullanıcısına yanıt

3 yıllık konuyu hortlatmışsın birader

• Teşekkürler . Kaspersky sürelisi bitmişti iyi oldu bu.

• BABAYIGIT00 kullanıcısına yanıt

Bu bitdefender hocam. :D

• Premiumbird P kullanıcısına yanıt
    Kaspersky den bitdefendere geçtim yani

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.