Bildirim
ÜCRETSİZ AutoCad, 3DSMax, Maya, vs. YASAL!!! (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
acaba EDUCATION sürümü olarak mı kuruluyor?
yani başkasına verince,
o da çıktı alınca koca koca EDUCATION EDITION mı yazacak yine? -
quote:
Orijinalden alıntı: laider
acaba EDUCATION sürümü olarak mı kuruluyor?
yani başkasına verince,
o da çıktı alınca koca koca EDUCATION EDITION mı yazacak yine?
hocam daha çıktıyı denemedim, ama bu mümkün :) -
Bunlar eğitim sürümü, yıllardır var. -
süpersin arkadaşım teşekkürler -
solidworks de var mı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: osiosborn
Bunlar eğitim sürümü, yıllardır var.
Doğru, yıllardır var haklısınız. Ancak daha evvel "edu" uzantılı maili olmayanlar kullanamıyordu diye hatırlıyorum. Yanlışım varsa düzeltin :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Mekanikizm
solidworks de var mı acaba
Flood yapıyorum kusuruma bakmayın Moderatörler :) SolidWorks Autodesk ailesinden değil ancak Inventor'ü incelemenizi tavsiye ederim. Solid'e o kadar benziyor ki... -
Geçen sene almıştım bende. hotmail adresimle. Öğrenci olmanız durumunda facebook sayfasını beğenmek gerekmiyor. Direk siteden üye olabiliyorsunuz. Çıktılarda da 2012 sürümde öğrenci sürümü yamıyordu ama 2013 ü bilmiyorum. -
Yararlı bilgi. teşekkürler -
Yalnız 2013 sürüme aktivasyon yaparken hata veriyor nedense.
-
çıktılarda education edition yazmıyorsa güzel. birde arkadaşlar çıktıları ne kadara aldığınızı söyleyebilr misiniz ?
çıktıyı aldığınız şehir ve metre fiyatı olarak yazarsanız sevinirim. -
DraftSight daha güzel autocadle uyumlu bilgisayarı kasmıyor autocaddeki tüm kodlar ve dwg dosyaları çalışıyor beleş üstelik 90 mb daha ne olsun ?
http://www.3ds.com/products/draftsight/free-cad-software/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi körüklüotobüs -- 6 Nisan 2012; 14:23:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: siriusblack2051
Yalnız 2013 sürüme aktivasyon yaparken hata veriyor nedense.
ben sorunsuz kurdum, acaba ne oldu? -
quote:
Orijinalden alıntı: alfatime
DraftSight daha güzel autocadle uyumlu bilgisayarı kasmıyor autocaddeki tüm kodlar ve dwg dosyaları çalışıyor beleş üstelik 90 mb daha ne olsun ?
çıktı olayı nasıl bu programda peki ? -
quote:
Orijinalden alıntı: designr
quote:
çıktı olayı nasıl bu programda peki ?
çıktı almıyorum o yüzden nasıl olduğunu bilemiyorum zaten autocad ve solidworks le uyumlu ha sorun olur emeğim boşa gider diyosanız bunda çizip autocadde yazdırın.
Zaten bedava olduğundan ve 90mb olduğundan denememek çok büyük hata
-
Paylaşım için teşekkürler uzun zamandır bu fırsat olsa da daha haberi olmayan bir çok kişi vardır
arkadaşlar öğrenci versiyonunun veya herkese verilen versiyonun. Full versiyondan farklarını gösteren bir yer var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 6 Nisan 2012; 15:19:09 > -
Arkadaşlar şu an AutoCad 2013, 3D SMax 2012, 3D SMax Design 2012, Maya 2012 ve bu programlarla beraber gelen yardımcı programları (Design Review 2012, vs) sorunsuz kullanıyorum. Henüz çıktı almadım, ama kullanım sırasında da kurulumda da hiç sıkıntı yaşamadım. Çıktılarda isterse Education yazsın, benim için problem değil :)
AutoCad benzeri programların lisansına para yetiştirmeme imkan yok, lisanssız kullanmaktansa bunu tercih ederim
Teşekkür edenler, sağolun. Bende burada forumda eğitim videosu paylaşanlara teşekkür edeyim hazır lafı açılmışken -
Çıktı almayı deneyen birisi sonucu yazabilir mi ? Gerçi ben genelde yazıcıdan çıktı almıyorum, PDF oluşturuyorum ama mantık aynı; birinde filigran konuluyorsa diğerinde de vardır. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: designr
quote:
çıktı olayı nasıl bu programda peki ?
çıktı almıyorum o yüzden nasıl olduğunu bilemiyorum zaten autocad ve solidworks le uyumlu ha sorun olur emeğim boşa gider diyosanız bunda çizip autocadde yazdırın.
Zaten bedava olduğundan ve 90mb olduğundan denememek çok büyük hata
hocam şimdi kurdum programı ve şok oldum. autocadden eksiğini göremedim,performanslıda görünüyor. benim için önemli olan çıktı kısmı ve gerekli herşey var çıktı kısmında plt falanda yapabiliyoruz. çok sağol.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X