Şimdi Ara

ÜCRETSİZ AutoCad, 3DSMax, Maya, vs. YASAL!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
17
Favori
17.093
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkürler aldım bir tane Keşke photoshop ve illustrator için de böyle kampanyalar olsa.
  • sağolun bende aldım 1 tane.
  • Orjinal yazılım kullanmak insanın şevkini artırıyor gerçekten, konuyu açan arkadaşa ve autodesk'e teşekkürler
  • TEŞEKKÜRLER DOSTUM
  • hocam çok teşekkürler
  • teşekkürler
  • Adobe'dan da benzer şeyler bekliyoruz öğrenciler için
  • bi uygulamaya temel bilgilerimizi istiyor benden, sizde de çıktı mı bu?

edit: face e girmeden hallettim kendi sitesinden
    edit2: yalnız çok geç iniyor benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum da 7 saat diyor yuh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ays Ays Beybi -- 6 Nisan 2012; 22:34:42 >
  • download manager fln kullanarak indirmeyi dene
  • @umxa tesekkürler.....
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
  • Arkadaslar bir dwg olusturup onu actigimizda her seferinde uzerine basa basa uyariyor bu ogrenci versiyonu diye. Ve normal surumde acinca bu dwg leri uyari verdi, bu dosya ogrenci versiyonu ile olusturulmustur, cikti alinca uzerinde yazacak dedi..

ÜCRETSİZ AutoCad, 3DSMax, Maya, vs. YASAL!!!

edit:resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasevmem -- 6 Nisan 2012; 23:21:36 >
  • çok teşekkürler, ne var ne yok bir serial alıyorum
  • çıktı alırken educational olduğu yazıyormuş
  • dosyada işiniz bittikten sonra .dxf olarak kaydedip, .dxf'i autocadde açıp .dwg yaparsanız "educational product" yazısı kalkar arkadaşlar.. bunu unutup sağa sola yollarsanız yaptığınız çalışmayı, bu dosyadan alınan her çizgi yeni oluşan dosyalara educational product yazısını virüs gibi bulaştırır, bilginize..
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler, serialim anında geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pausell

dosyada işiniz bittikten sonra .dxf olarak kaydedip, .dxf'i autocadde açıp .dwg yaparsanız "educational product" yazısı kalkar arkadaşlar.. bunu unutup sağa sola yollarsanız yaptığınız çalışmayı, bu dosyadan alınan her çizgi yeni oluşan dosyalara educational product yazısını virüs gibi bulaştırır, bilginize..

çok teşekkürler, notumu aldım
  • mac için de olsaydı iyi olurdu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

mac için de olsaydı iyi olurdu .

bedava hem de mac te mac demek her şey para demek .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 7 Nisan 2012; 10:34:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.