Şimdi Ara

ÜCRETSİZ AutoCad, 3DSMax, Maya, vs. YASAL!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
17
Favori
17.093
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teşekkür eden arkadaşlar : ne demek asıl ben teşekkür ederim :) umarım faydam dokunmuştur.

EDUCATION meselesi hk : bu olayın çözümünü yazan arkadaş büyük sevap işledi, haberi olsun

İlk mesajımda bunun öğrenci versiyonu olduğunu zaten belirtmiştim arkadaşlar. Açıkçası ticari amaçla kullanırım diye düşünerek programı indirenlerin olacağını sanmıyordum :) Ben kişisel kullanım için indirdiğimden dolayı çıktıda yazı olması pek de umurumda değil, isterse çıktının tam göbeğinde bile EDUCATION VERSON yazabilir problem değil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

mac için de olsaydı iyi olurdu .

bedava hem de mac te mac demek her şey para demek .

dostum mac te de var diye biliyorum indirmedim ama öyle bir seçenek te vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

quote:

quote:

mac için tam sürümü bedava olduğu için öğrenci sürümü çıkarmamaları gayet normal

İllegal yollardan kullanmayı kastediyorsan o şekil de pc için de bedava ama yasal olarak bedava olduğunu nereden çıkardın satın alma sayfasına bir bak istersen 4000 $ üstü bir rakam bekliyor seni orada bilmediğim bir şey varsa söyle hepimiz öğrenelim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 7 Nisan 2012; 15:49:17 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

mac için tam sürümü bedava olduğu için öğrenci sürümü çıkarmamaları gayet normal

İllegal yollardan kullanmayı kastediyorsan o şekil de pc için de bedava ama yasal olarak bedava olduğunu nereden çıkardın satın alma sayfasına bir bak istersen 4000 $ üstü bir rakam bekliyor seni orada bilmediğim bir şey varsa söyle hepimiz öğrenelim .
    j
    az önce baktım mac için de öğrenciye bedava var boşuna tartışmayın bol keseden sallamayın isterseniz (to alfatime)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

quote:

quote:

quote:

quote:

j
    az önce baktım mac için de öğrenciye bedava var boşuna tartışmayın bol keseden sallamayın isterseniz (to alfatime)

windows sun öğrenci sürümünü sadece üniversite kullanabilirsiniz (mühendisler farkı bilir)
    mac os için bedava olmasına gerek yok mac os un öğrenci sürümüden windows sürümü zaten farklı (kullananlar bilir)

http://students.autodesk.com/?nd=mac4students

http://forum.donanimhaber.com/m_44297180/tm.htm forumu takip etsen zaten yıllardır böyle olduğunu bilirdin

kısaca autocad in öğrenci sürümünü sadece öğrenciler kullanabilir mezun olanlar korsan kullansın (zaten aynı şey öğrenci olamadan öğrenci lisansı kullanmakda korsanlıktır)
    ayrıca eğer bir firmada çalışan bir mühendis öğrenci sürümünü kullanırlarsa ve autodesk yakalarsa cezasını kötü şekilde öder..

mac için öğrenci sürümü yok diyen yok zaten senin yukarda ki söylediklerinden mac için tam sürüm bedava zaten anlamını çıkardım ben şimdide diyorsunki bedeva olan öğrenci sürümü ama pc sürümüne göre farklı mac için 4000$ sürüm süs zaten orada ne diyim en iyisi bir şey demiyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 7 Nisan 2012; 16:57:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

download manager fln kullanarak indirmeyi dene

saolasın :D ne varsa depoladım :D
  • ''Product License Activation Options'' dan aktivasyon yapmaya çalışıyorum fakat :
    ''Processing Error
    Your online activation request has returned an error (400) which is not allowing your request to be processed using our automated systems.

Click the "Use another method" link below to complete the necessary forms and submit your request to the local Autodesk Business Center for your area. A Customer Service Representative will respond within the next 2 business days. ''
    diye hata alıyorum.
    Ürün kodunu aynen bana vermiş olduklarını giriyorum ama olmuyor bir türlü.Yardım edebilecek birisi varmı?
  • dostum bu hatayı daha evvel de bir arkadaş aldığını söylemişti. Aklıma gelen acaba işletim sistiemini seçerken 64 bit 32 bit hatası mı yaptınız? başka ne olabilir bir bakayım bende, bulursam haber veririm
  • site açılmıyor mu yoksa sadece bende mi açılmıyor ?
    Edit:Yardımcı olan ve konuyu açan arkadaşa teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mickey~ -- 28 Nisan 2012; 12:47:42 >
  • yav arkadaşlar çok uğraştım lakin hala aynı hatayı alıyorum öğrenci lisansıyla almıştım product key i active aderken aynı hatayı alıyorum sonra autodeskin sitesinden active kodumu buldum ama halaa aynı hatayı alıyorum hem 2013 denedim hem 2014 de ikisinde de aynı hatayı veriyo sistemim 32 bit 32 bitliğini indirdim ama yok olmuyo
  • Bende en güncelini bu şekilde indirip ilaç yapıyorum reklam çıkıyor diye hocam. 2013 sürümleriyle uyumlu ilaç isterseniz pm atın yardımcı olurum
  • çok teşekkürler arkadaşım. Allah razı olsun :)
  • İnternet üzerinden bedava eğitim verdiği için Niyazi Saral Bey'in sahibi olduğu Çizgi TAGEM'e dava açıldığını biliyorsunuz değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler haftasonu indirebilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylaşan arkadaşa sonsuz teşekkürler Çok faydalı oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

İnternet üzerinden bedava eğitim verdiği için Niyazi Saral Bey'in sahibi olduğu Çizgi TAGEM'e dava açıldığını biliyorsunuz değil mi?

Ben de niye sitede hiç içerik yok, acaba bir sıkıntı mı var diyordum ki sizin iletinizi gördüm. Yazık gerçekten...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.