Şimdi Ara

ÜCRETSİZ BİR FORUM SİTESİ KURMAK İSTİYORUM YARDIM PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜCRETSİZ BİR FORUM SİTESİ KURMAK İSTİYORUM.AMA HANGİ SUNUCUDAN YADA SİTELERİN BU TÜR OLANAKLAR VERDİĞİNİN BLMİYORUM.SİZ BİLİYORSANIZ ÜCRETSİZ FORUM SİTESİ KURULMASINA İMKAN SAĞLAYAN SİTELERİN ADRESLERİNİ SÖYLEYEBİLİRMİSİNİZ...

• www.iphorum.com
    www.forumlari.net var sana önerebileceğim...Sana iphorum.com .04.org gibi bir sürü subdomain seçeneği veriyorlar...Kurulumu kolay kullanımı kolay vs vs.
    Yok ben host,domain alırım dersen smf işini görür...Smf kurulumu forumda mevcut...
    değiştirme org değil netmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x2a -- 13 Nisan 2008; 18:43:57 >
  • dün ipforum'u denedim ve hiç memnun kalmadım. her mesaja karşılık bir de bot post yapıyor.

Bot post olmayan forum istiyorum.
  • Hocam en iyisi gidip ücretsiz host al sonra içine ftp ile istediğini at bu iphorum felan 1-2 ayda kapanıyor en iyisi ücretsiz host almak
  • quote:

Orjinalden alıntı: CdrcX

www.iphorum.com
    www.forumlari.net var sana önerebileceğim...Sana iphorum.com .04.org gibi bir sürü subdomain seçeneği veriyorlar...Kurulumu kolay kullanımı kolay vs vs.
    Yok ben host,domain alırım dersen smf işini görür...Smf kurulumu forumda mevcut...
    değiştirme org değil netmiş...

forumlari net gerçekten güzelmiş ben kurdum ... süper!

• arkadaşlar bence bu tür yerlerle uğraşmayın modifikasyonlarda istediğiniz özellikleri yapamazsınız ücretsiz hostlardan birinden ''örnek funpic.org'' host alın ve forum dosyalarınızı ftp den atıp kurun hatta işi ileriye taşıyıp bi adette ücretsiz co.cc domain alın süper bi site olsun size
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.