Şimdi Ara

Ücretsiz Cebit Davetiyesi Veren Yerler ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
2
Favori
46.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar inanmayacaksınız ama Cebit kendisi bedava bilet dağıtıyor :)
    http://www.cebit-bcs.com/online_davetiye.php
    İnşallah geçerli olur biletler :)
  • 13. Uluslararası Uydu İletişimi, Yayıncılık, Kablo ve TV Sektörü Fuar ve Konferansı diyor ama ben yinede davetiye aldım teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: Hakaik

Arkadaşlar inanmayacaksınız ama Cebit kendisi bedava bilet dağıtıyor :)
  • sayfanın tamamının mı çıktısını alıcaz acaba
  • Arkadaşlar Bursa'dan Kamil Koç otobüs ile Cebit'e gitmeyi düşünüyorum Kamil Koç Ataşehir, Alibeyköy ve İstanbul Otogar da indiriyor. En kısa ve en kolay
    hangisinde inmeliyim gidebilmek için. Birde otobüs firmalarının servisleri oluyor mu indikten sonra. İstanbul'u fazla bilmiyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahmurat

Arkadaşlar Bursa'dan Kamil Koç otobüs ile Cebit'e gitmeyi düşünüyorum Kamil Koç Ataşehir, Alibeyköy ve İstanbul Otogar da indiriyor. En kısa ve en kolay
    hangisinde inmeliyim gidebilmek için. Birde otobüs firmalarının servisleri oluyor mu indikten sonra. İstanbul'u fazla bilmiyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Otogarda inerseniz daha kolay olur. Otogarda inin sonra metro ile Yenibosnaya gidersiniz. Yenibosna da istasyondan çıkınca direkt otobüs durağına çıkarsınız. Oradan Tüyaptan geçen bir çok otobüs kalkıyor. Silivri - Büyükçekmece tarafına giden otobüsler.

• arkadaşlar bu sene kadıköy ve taksimden kalkan iett otobüsleri artık kalkmayacakmış
    metrobus ile avcılara avcılardan fuara gidilicekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orod-Dain

quote:

Orijinalden alıntı: siyahmurat

Arkadaşlar Bursa'dan Kamil Koç otobüs ile Cebit'e gitmeyi düşünüyorum Kamil Koç Ataşehir, Alibeyköy ve İstanbul Otogar da indiriyor. En kısa ve en kolay

Otogarda inerseniz daha kolay olur. Otogarda inin sonra metro ile Yenibosnaya gidersiniz. Yenibosna da istasyondan çıkınca direkt otobüs durağına çıkarsınız. Oradan Tüyaptan geçen bir çok otobüs kalkıyor. Silivri - Büyükçekmece tarafına giden otobüsler.

Teşekkür ederim arkadaşım az önce biletimi Otogar olarak aldım.

• arkadaşlar bende bursadan gelicem fuara turkcell bu sene katılıyormu? katılan firmaların bilgisini nerden bulabilirim kendi sitesinde yok.
  • Aracı olup para kazanmak isteyen varsa bu yazıyı okusun Geçen yıl karaborsacılar taksimde otobüsün kaltığı yerde sivil araçlarıya cebite yolcu getirip götürüyordu, malum otobüsede binmekte zor, heleki pazar günü, e kimse de geç kalmak istemez, biz de bi araca binip gitmiştik 5 kişi. Kişi başı 10tl vermiştik sanırım. ki bizi bırakan arkadaş geri dönüp daha da yolcu alacaktı. Büyük aracı olan varsa bi günde iyi paralar kazanabilir benden söylemesi

edit: tabi bu seneki otobüsler nerelerden kalkıor bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 5 Ekim 2009; 10:32:42 >

• Arkdaşlar ben Ankara'dan trenle gelip Haydarpaşa garında ineceğim fuar günü, Kadıköy - haydarpaşa cıvarından fuar alanına nasil gidebilirim? En ucuz yollu olarak
    Bu sene otobüsleri kaldırmaları iyi olmamış
  • başka davetiye varmı????
  • quote:

Orijinalden alıntı: VLife

13. Uluslararası Uydu İletişimi, Yayıncılık, Kablo ve TV Sektörü Fuar ve Konferansı diyor ama ben yinede davetiye aldım teşekkürler.

quote:

ben print edemedim ayrıca çakma bişeye benziyo

• quote:

bu fuar ayrı birşeydir.. konferanslar filan olacak.. trt genel müdürü kanal d genel müdürü gibi kişilerin katıldığı yayıncıları ilgilendiren bir fuar.. normalde kasım ayında yapılırdı bu sene cebitle birleştirildi.. bu fuar biletiyle CEBİT'E GİREMEZSİNİZ.. boşvere yanılmayın yani.. ama xing ve diğer yerlerin aracılığıyla olabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

bu fuar ayrı birşeydir.. konferanslar filan olacak.. trt genel müdürü kanal d genel müdürü gibi kişilerin katıldığı yayıncıları ilgilendiren bir fuar.. normalde kasım ayında yapılırdı bu sene cebitle birleştirildi.. bu fuar biletiyle CEBİT'E GİREMEZSİNİZ.. boşvere yanılmayın yani.. ama xing ve diğer yerlerin aracılığıyla olabilir..

Bu biletle girebilme imkanınız olabilir ancak kesin değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerim_bayramoglu
    Arkdaşlar ben Ankara'dan trenle gelip Haydarpaşa garında ineceğim fuar günü, Kadıköy - haydarpaşa cıvarından fuar alanına nasil gidebilirim? En ucuz yollu olarak
    Bu sene otobüsleri kaldırmaları iyi olmamış

1. yol:
    Vapurla eminönü + tranvayla merter + metrobüsle avcılar + minibüsle bürükçekmece

2. yol:
    Minibüsle Kadıköy + metrobüsle avcılar + minibüsle büyükçekmece
  • Arkadaşlar bu fuar Atatürk Hava Limanı'nın oradaki İstanbul Fuar Merkezi'nde değil mi? Ayrıca Sintel'den fuar davetiyesi gelen var mı acaba?
  • Bir tane fazladan davetiyem var.Çarşamba ve perşembe İstanbul'dayım.2 gün de Cebit e gideceğim.Benle girmek isteyen olursa özelden pm atsın.Giderken Amcama bırakacağım biletleri : ))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkan82

Arkadaşlar bu fuar Atatürk Hava Limanı'nın oradaki İstanbul Fuar Merkezi'nde değil mi? Ayrıca Sintel'den fuar davetiyesi gelen var mı acaba?

Sintel fuar davetiyem az önce geldi. Ama yeri konusundaki sorum devam ediyor.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu fuar Atatürk Hava Limanı'nın oradaki İstanbul Fuar Merkezi'nde değil mi? Ayrıca Sintel'den fuar davetiyesi gelen var mı acaba?

Sintel fuar davetiyem az önce geldi. Ama yeri konusundaki sorum devam ediyor.

hocam kargo ilemi geldi yoksa posta yolu ilemi?
  • davetiye verirseniz sevinirim arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.