Şimdi Ara

Ücretsiz Cebit Davetiyesi Veren Yerler !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
2
Favori
46.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar öncelikle artık davetiye bulmak çok zorlaştı lütfen sizinde bulduğunuz yerler varsa gönderin paylaşın herkes faydalansın.

http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/
    soruyu bilen 500 kişiye veriyor.

http://www.kutusuzurunler.com/
    üye olan her 10 kişiye veriyor

http://www.sintel.com.tr/go_contact.php?n=Cebit için ücretsiz davetiye istiyorum
    formu doldurana veriyor.

• ben bunların hepsini denedim geçen hafta ama davetiye yok piyasada neyse haftaya gidicem fuara olmadı 20 ytl vercez...
  • bu forumun gps bölümünde navia firması da dağıttı bir miktar... şuan en etkilisi genç türkcell ama o da önceden kaydolanlar için...
  • gercekten faydali baslik olmus tesekkurler.
  • Peki bu SİNTEL'in olayı nedir acaba???
  • sintel in forumu doldurdum mantığını anlamadım
    varmı başka alternatifler arkadaşlar
    evet?
  • Bazı Ekim ayı nın PC dergileri veriyor olabilir davetiye alan var mı Örneğin. pcworld,Byte,Chip vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaliselim -- 4 Ekim 2008; 14:34:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dergiler 3-4 senedir hiç davetiye vermedi cebite... bu sene olayı iyice ticarete çevirip biletix üzerinden satmaya filan başlamışlar :)
  • Önceki yıllar hafta sonu teknoloji meraklıları için hafta içinden daha farklı bir fiyat uygulanıyordu... Mesela hafta içi 20 lira ise bilet hafta sonu 10 lira oluyordu ve halkın büyük çoğunluğuda hafta sonu etkinliği olarak fuara gitmeyi tercih ediyordu. Bu yıl bu olayıda ortadan kaldırmışlar sabit hafta içi hafta sonu 20 lira yapmışlar bileti
  • yaziklar olsun
    en azindan dergiler biraz vermeli cok sacma 3kisi gitsek 60ytl sadece fuara odeyecez sirf buyuzden gidemiyorum
    en azindan ogrencilere indirim yada beles olmali
  • araştırmalarım doğrultusunda her fuara katılan firmaya metrekareleri ölçüsünde davetiyeyi ücretsiz vermişler yani ücretsiz bilet bulmak çok zor katılımcı firmalarda dostu olanlar belki bulurlar ama diğer arkadaşlar ücret dailinde alacaklar heralde :S

boykotmu etsek acaba gitmeyip?
  • Arkadaşlar benim bu fuarlar konusunda anlamadığım birşey var.Ben şimdi mesela Bursa'dan bu fuar için kalkıp bu amcaların ayaklarına kadar gidicem neymiş efendim bana ürün tanıtacaklarmış.Özellikle otomobil fuarlarında sinir oluyorum.Esas onlar bana para versin gelip ürünlerini göreyim, nasıl olsa alırken parayı bayılacak olan gene benim..Birde 20 ytl istiyorlar.Yuh artık diyorum.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: baslat

araştırmalarım doğrultusunda her fuara katılan firmaya metrekareleri ölçüsünde davetiyeyi ücretsiz vermişler yani ücretsiz bilet bulmak çok zor katılımcı firmalarda dostu olanlar belki bulurlar ama diğer arkadaşlar ücret dailinde alacaklar heralde :S

boykotmu etsek acaba gitmeyip?

Cebit'i zaten bilişim dünyansındaki belli bir kesim fuardan çok panayıra benzediği ve doğru düzgün katılımcılar gelmediği için 2-3 yıldır boykot ediyor.. Fakat pek de değişen birşey olmadı..
  • evet, 3 yıl önceki cebit yoktu 2 senedir... bu sene güzel olması dileğiyle...
  • Hatta bu yüzden geçen sene tepki anlamında birçok firma katılmadı... Bunların en başında da Vodafone ve intel geliyordu (Yanlış hatırlamıyorsam)
  • sony ericsson da katılmadı...
  • cebit hikaye. ilk fuarda cebitmiydi başka bişeymi hatırlamıyorum ama çok karlı çıkmıştık. üstelik mesaj atarak geçiyoduk turnikeden. o zamanlar ateş pahası olan dialup internet paketlerinden 1 yıllık yetecek kadar almıştım :) . neredeyse bütün dergiler bedavaydı. ayrıca bir çok cihaz falanda görmüştük yakından. ellemiş okşamıştık kartları falan :)

ondan sonra hepten hava civa oldu. karı kız gösterisinden başka bişey yokdu. firma var stand var kızlar var herşey tamam ama ne ürün var ne teknoloji. broşür dağıtma fuarı !
  • Fahiş karlarla(ki bunu aynı ürünü bir süre sonra 3te 1 fiyatına satmasından anlıyoruz) tüketiciyi adeta soyan dünyayı ve ülkemizi haraca bağlamış teknoloji firmalarının belki de tek cömert olması gereken bu fuarda artık iyice rant kapısı olmaya başladığı için kesinlikle boykot edilmeli ve gidilmemeli. Bedava bilet bulursam belki ama 5 kuruş dahi vermem. Ne parası yaw onlar bana promosyon vs. verecek esas
  • bedava oluncada çoluk çocuk doluyor yanlışmıyım?

yap normal bileti 10YTL, öğrenciye 5YTL olsun bitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rEaDy_for_aCtion -- 4 Ekim 2008; 18:33:54 >
  • O fuara gideceğinize Media Markt'a gidin. Hem daha çok ürün var , hem hepsi teşhirde , hem de giriş bedava
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.