Şimdi Ara

Ücretsiz Cebit Davetiyesi Veren Yerler ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
2
Favori
46.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biletler sahiplerini buldu. vArkadaşlar az geçer veya elime tekrar dan fazla bilet geçerse tekrar sizleri haberdar ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_koyun -- 7 Ekim 2008; 0:48:15 >
  • biraz önce sintel'den davetiyem geldi
  • az önce sintel bilet ler bitti diye mesaj geldi
    ya yokmu elinde bileti olan kargo parasını ben verecem gönderebilirler elinde fazla olanlar 2 veya 3 adet gibi lazım
  • sintel banada mesaj attı bitti diye. topladılar yine mailleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkseed

biraz önce sintel'den davetiyem geldi

Evet Sintel dün hazırlayıp hemen kargolamış,sabah ulaştı.
    Tekrar teşekkürler SİNTEL...
  • sintel kargolamış banada teşekkürler sintel.
    hemide kargo parasını bile vermiş sintel vayanasını sevgili seyirciler :)

TEŞEKKÜRLER.
    ama keşke hergün için gönderseydi bi günlükte olmazki :P
  • Elinde fazla davetiye olan varsa pm atarsa alırım..Eğer Davetiye bulamazsak Fuara gittiğimizde temin edebiliyoruz dimi para karşılığında bilgilendirirmisiniz..
  • elinde fazlaldabn bilet olanlar veya gitmeyenler bileti verebilriler
  • Evt arkadaslar fazla bileti olanlar pm atarsa sevinirim cumartesi gunu fuarın girişinde yahut kargo şeklinde anlaşırız her turlu
  • imkansızı başardım arkadaşlar kutusuz ürünlere kayıt yaptım daha 10 dk önce ve telefon geldi şimdi sitede 10 unucu oldunuz diye yarın bileti kargoluyolarmış:>
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih_18_18_18

imkansızı başardım arkadaşlar kutusuz ürünlere kayıt yaptım daha 10 dk önce ve telefon geldi şimdi sitede 10 unucu oldunuz diye yarın bileti kargoluyolarmış:>

impossible is nothing
  • bu senede yalan oldu benim için
  • elinde fazla bilet olan arkadaşlar varsa, ben ve bir arkadaşım gitmeyi düşünüyoruz. Ankara'dan geleceğiz :)
  • elinde bileti olan varsa bende gideceğim pazar günü bursadan geleceğim olan varsa bana pm atarsa sevinirim 1 kişiyim memnun olurum :)
  • metbey sana mesaj gönderdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitex -- 8 Ekim 2008; 21:50:19 >
  • 20 ytl çokkkkkk
    bu ne yaa ayıp kardeşim
    arz talep meselesi tabiii 30 ytl de yapsalar bunlar gelir diye düşünüyorlardır...

cnr yeşilköyde hatırlıyorumda ramazan bayramındaki alış veriş fuarı 3 5 sene önceki ilk fuarda izdaham vardı 6 salon birden açıktı otopark 5 ytl idi.
    bu sene baktım 2 salon kalmış otopark bedava tabii talep yok....

cebit de giden olmasa aynısı olur.

fırsat düşkünü yamyamlar bunlar
  • Sintel i doldurun mutlaka davetiye adrese geliyor.Bana ulaştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih_18_18_18

imkansızı başardım arkadaşlar kutusuz ürünlere kayıt yaptım daha 10 dk önce ve telefon geldi şimdi sitede 10 unucu oldunuz diye yarın bileti kargoluyolarmış:>

7sinin gecesi ben de üye oldum. bugün işten döndüğümde annem sana kargo var dedi , hiç haberim yok , kargolamışlar bile davetiyeyi :) sağolsunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperbilgi

Sintel i doldurun mutlaka davetiye adrese geliyor.Bana ulaştı.

Dün gece forumu doldurmuştum bugün gelen mail

Değerli Müşterimiz,

Cebit fuarına göstermiş olduğunuz ilgiyi Sintel aracılığıyla dile getirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Göstermiş olduğunuz yoğun talep neticesinde davetiyelerimiz erkenden tükenmiştir.

Davetiyeler ziyaretçilerimize istek sırasına göre gönderilmiş olup, anlayışınız için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataytr -- 9 Ekim 2008; 19:37:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagataytr

quote:

Orjinalden alıntı: alperbilgi

Sintel i doldurun mutlaka davetiye adrese geliyor.Bana ulaştı.

Dün gece forumu doldurmuştum bugün gelen mail

Değerli Müşterimiz,

Cebit fuarına göstermiş olduğunuz ilgiyi Sintel aracılığıyla dile getirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Göstermiş olduğunuz yoğun talep neticesinde davetiyelerimiz erkenden tükenmiştir.

Davetiyeler ziyaretçilerimize istek sırasına göre gönderilmiş olup, anlayışınız için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla,

Geç kaldık sanırım bu sabaha karşı bende üye oldum aynı mesaj banada geldi :(

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.