Şimdi Ara

Ücretsiz Cebit Davetiyesi Veren Yerler ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
2
Favori
46.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkforumdakilerle cebit-e gidiyoruz. forum sahibinde 25 tane davetiye var gitmek isteyen acele etsin ve istesin

http://www.turkforum.gen.tr/vforum/cebit-2008-fuarindayiz-davetiyeler-hediye-t408644.html
  • http://www.supervitrin.com - Üye olan ilk 20 kişiye davetiye veriyor. Sonuçlar topic altında açıklanacak.
  • Ben Davetiye alacağım yeri buldum teşekkür ediyorum turkforum sahibine

http://www.turkforum.gen.tr/vforum/cebit-2008-fuarindayiz-davetiyeler-hediye-t408644.html

Fırsatı Kaçırmayın Bence
  • arkadaşlar Türkforum adminiyle telefonda tekrar görüştüm elinde tam 20 tane daha davetiye olduğunu söyledi yarın fuara gidecekseniz cep telefonunu arayın fuar kapısından alın derim biz forumdan olduğumuz için 30 kişilik grup olarak gideceğiz.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Varolan bir başlık olduğundan yeni başlık açmak istemedim.
    Cebit Bilişim Eurasia 2009 için Kariyer.net' 2000 tane davetiye veriyor.
    10 soruluk bir test var cevaplayıp sizde almaya hak kazanabilirsiniz.

Detaylı haber linki burada.
  • ben dün yaptım o testi,ama hiç bir sonuç çıkmıyor.kaç doğru,kaç yanlış?
  • işin yoksa üye bilgilerini hatırla, özgeçmişini güncelle, en hızlı şekilde 10 soruyu cevapla... ÖFFF
    yine de teşekkürler.
    KATILIM ŞARTLARI

- Bu yarışma Kariyer.Net Elektronik Yayıncılık A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.
    - 18 yaşından küçükler bu yarışmaya katılamaz.
    - Yarışma sonunda CeBIT Bilişim Eurasia için davetiye kazanan talihlinin hakkı nakde çevrilemez veya devredilemez.
    - 14 Eylül 2009 tarihindewww.kariyer.net'te yayınlanacak bilgi yarışmasında en kısa sürede en çok doğru yanıtı verenlerden
    ilk 1000 kişi 2 kişilik davetiye kazanacaktır.
    - CeBIT Bilişim Eurasia için davetiye kazananlar 23-24-25 Eylül 2009 tarihlerinde e-posta ve telefon yoluyla bilgilendirilecektir.
    - CeBIT Bilişim Eurasia için davetiye kazananlara fuar alanında kimlik kontrolü yapılarak ödülleri teslim edilecektir.
    - Yarışmaya katılan adayların 23 Eylül 2009 tarihinden önce özgeçmişlerini doğru bilgilerle güncellemiş olmaları gerekmektedir. Aksi taktirde yarışmaya katılıp kazansalar dahi bu hak kaybedilmiş sayılıp, davetiye hakkı bir sonraki en iyi zamanı yapan adaya devredilecektir.
    - Bu yarışmaya Kariyer.net çalışanları ve 1.dereceden yakınları katılamaz, katılıp kazansalar dahi ödül verilmez.
    - Kariyer.net kampanya tarihleriyle ilgili her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    - Bu kampanya bir çekiliş içermemektedir, biletler bilgi yarışması sonunda en iyi neticeyi alanlara verilecektir.

• quote:

ben dün yaptım o testi,ama hiç bir sonuç çıkmıyor.kaç doğru,kaç yanlış?

doğru sonuçları vermemeleri doğal, çünkü hızlı ve doğru sonuca ulaşan ilk 1000 kişi kazanacak,
    ama internette biraz araştırırsan soruların yanıtlarını bulabilirsin.
    bende doldurdum çok hızlı olduğumu söyleyemem kısmet artık
  • Bilgi için teşekkürler. Bende doldurdum, bakalım ilk 1000 e girebilecekmiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

O fuara gideceğinize Media Markt'a gidin. Hem daha çok ürün var , hem hepsi teşhirde , hem de giriş bedava

Bencede Ozellıkle Beylıkduzu media Makt.
  • eskiden bayılırdım bu fuara gitmeye ve her sene mutlaka katılırdım, onca yolu gitmek gözümde hiç büyümezdi ama şimdi hiç hemde hiç gidesim yok. son 3 yılda fuar hepten berbatlaştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

eskiden bayılırdım bu fuara gitmeye ve her sene mutlaka katılırdım, onca yolu gitmek gözümde hiç büyümezdi ama şimdi hiç hemde hiç gidesim yok. son 3 yılda fuar hepten berbatlaştı.

Aynen öyle.Eskiden fuara gelenlerin %80-85 i bilişim dünyasından kişiler yada extreme kullanıcılar olurdu.Geçen yıl fuara gittim ana baba günü gibi.Alakası olanda orda olmayanda..Apaçisinden krosuna kadar herkes gelmişti.Adım atmak mümkün değildi.Hele ürün denemek imkansız.Stantlara koyulan notebook yada diğer cihazların başına geçiyorlar saatlerce kurcalıyorlardı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Orijinalden alıntı: oksit

eskiden bayılırdım bu fuara gitmeye ve her sene mutlaka katılırdım, onca yolu gitmek gözümde hiç büyümezdi ama şimdi hiç hemde hiç gidesim yok. son 3 yılda fuar hepten berbatlaştı.

Aynen öyle.Eskiden fuara gelenlerin %80-85 i bilişim dünyasından kişiler yada extreme kullanıcılar olurdu.Geçen yıl fuara gittim ana baba günü gibi.Alakası olanda orda olmayanda..Apaçisinden krosuna kadar herkes gelmişti.Adım atmak mümkün değildi.Hele ürün denemek imkansız.Stantlara koyulan notebook yada diğer cihazların başına geçiyorlar saatlerce kurcalıyorlardı..

+1

• CEBİT BİLİŞİM PANAYIRI
  • Ücretsiz Daveiye Veren Bı yer bulamadınız mı be arkadaşlar kariyer.net hariç :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

Ücretsiz Daveiye Veren Bı yer bulamadınız mı be arkadaşlar kariyer.net hariç :D
    :)
  • evet arkadaşlar varsa bende isterim
  • Şahsen seminerler harici cebit bilişim kesinlikle çok kötü, Vip davetiyeniz olursa ,5 gün boyunca tüm seminerlere ücretsiz girme hakkınız oluyor geçen yıl 5 günlük seminer bileti 400 ytl idi sanırım,onuda normal birisi zaten alamaz, ancak birisi vermesi lazım
  • Çizgi Elektronik'in standına ulaşmak için girmem gerekiyor, umarım bilet bulurum.
  • bursadan fuar alanına araç gitmiyor mu, bilgisi olan var mı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.