Şimdi Ara

Ücretsiz Cebit Davetiyesi Veren Yerler ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
2
Favori
46.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Tüyap'ın kendi bünyesinde çalışıyorum, dolayısıyla her yıl yapılan fuarları içinde bulunduğum için takip edebiliyorum. Geçen senelerden bu senelere yorumum, vereceğiniz her 20 tl nin boşa olduğunu düşünüyorum, nedenleri ise 1 geçen seneki ana sponsorlar katılmıyor, turkcell, avea, telekom. zaten önceki sene de telsim falan ayrılmıştı, fuar 2 salon ufaltılmış, büyük telefon markaları yok nokia, ericson, motorola, gibi, içeride kimse pek satış yapmıyor bir teknosanın öyle bir alanı vardı onda da ahım şahım fırsat olmuyor %10 - 20. zaten teknosadan daha ucuz satan yerleri bu forum sayesinde yakalıyoruz. teknoloji konusunda sanırım 2 hatlı çakma çin malı telefonlar gene dolduracak piyasayı, yani bence bu sene fuar epey sönük olacak, konsept değiştirmeliler bence

Bilet konusunda ise Hannover firması düzenlediği için elimize pek bilet geçmemekte:
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcink23

Arkadaşlar Ben Tüyap'ın kendi bünyesinde çalışıyorum, dolayısıyla her yıl yapılan fuarları içinde bulunduğum için takip edebiliyorum. Geçen senelerden bu senelere yorumum, vereceğiniz her 20 tl nin boşa olduğunu düşünüyorum, nedenleri ise 1 geçen seneki ana sponsorlar katılmıyor, turkcell, avea, telekom. zaten önceki sene de telsim falan ayrılmıştı, fuar 2 salon ufaltılmış, büyük telefon markaları yok nokia, ericson, motorola, gibi, içeride kimse pek satış yapmıyor bir teknosanın öyle bir alanı vardı onda da ahım şahım fırsat olmuyor %10 - 20. zaten teknosadan daha ucuz satan yerleri bu forum sayesinde yakalıyoruz. teknoloji konusunda sanırım 2 hatlı çakma çin malı telefonlar gene dolduracak piyasayı, yani bence bu sene fuar epey sönük olacak, konsept değiştirmeliler bence

Bilet konusunda ise Hannover firması düzenlediği için elimize pek bilet geçmemekte:

bu şekilde bizi aydınlatman gerçekten iyi oldu hocam çok sağol

• Kariyer.Net

ten bilet kazanan oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

Kariyer.Net

ten bilet kazanan oldumu?

CeBIT Bilişim Eurasia için davetiye kazananlar 25 Eylül 2009 tarihinde e-posta ve sms yoluyla bilgilendirilecektir

Demişler. Yani yarını bekleyeceğiz.
  • Valla banada şöyle seminer davetiyesi bulabilirseniz bende gelip değerlendirmek isterim :)
  • ellere varda bize yokmi? Bilet işini bizim arkadaşlar ayarlarlarsa gitmeyi düşünüyoruz bir arabaya doluşup. İnşallah bilet bulurum, yoksa gidemeyecez. Ta Tokattan İstanbula CEBIT için. son gittiğimde hatırlıyorumda 2004 tü, o zamanlar daha başka bir heyecanla gitmiştik şimdi ise hiç hevesim kalmadı.
  • valla daha önce hep öğrenci olarak katıldım gerçi hala öğrenciyim ama bu sene giriş zor olcak gibi.Gerçi içeriye her girdiğimde en az 200 liralık kar ile cıkıyorum geçen sene turkcell standında 1000 kontor kazanmıştım.20 lira giriş parası gerçekten fazla ama davetiye bulamazsak para verip giricez artık ne yapalım.
  • geçen sene 1000 kontör + 4 tavuk + samsung türkiyede olmayan ismini hatırlayamadım elimde 1 gün kaldı 1000 tl satmıştım kazandım
  • Bu sene ilk Hedefim iphone
  • gittikçe kötüleşiyor
    seneye olmaz herhalde
  • Sonuçlar sitede açıklanmış

http://kariyer.net/Marketing/2009/Cebit/sonuc.kariyer

Bana hala mail gelmedi, biletleri nasıl temin edicez bilgisi olan varmı?
  • Bende kazanmışım. Ama herhangi bir mail gelmedi banada.
  • Oley Kazanmışım :)) Hayret :)
  • vay öğleden önce doldurmuştum çıkmış ..demekki cok ilgi olmadı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

Oley Kazanmışım :)) Hayret :)

Tebrikler , ıslatırız artık.
  • Bende kazandım..Ama daha mail gelmedi..Davetiyeler 2 kişilikti değil mi?
  • İnanılmaz. Bu kadar kişi kazanmış ve ismim geçmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazar

İnanılmaz. Bu kadar kişi kazanmış ve ismim geçmiyor.

aynen yaa :( nerde hata yaptım acaba, tüm sorularıda doğru cevaplamıştım halbuki
  • Davetiyeleri Nasıl Alacaz ??
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.