Şimdi Ara

Ücretsiz Cebit Davetiyesi Veren Yerler ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
2
Favori
46.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben hemen tüyapın ilerisindede oturmama rağmen gitmeyi düşünmüyorum,panayır gibi oalcak diyer....

siz nasıl başka şehirlerden geliyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim_bayramoglu

quote:

Orijinalden alıntı: balkan82

quote:

Arkadaşlar bu fuar Atatürk Hava Limanı'nın oradaki İstanbul Fuar Merkezi'nde değil mi? Ayrıca Sintel'den fuar davetiyesi gelen var mı acaba?

Sintel fuar davetiyem az önce geldi. Ama yeri konusundaki sorum devam ediyor.

hocam kargo ilemi geldi yoksa posta yolu ilemi?

Posta yolu ile bir zarf içinde geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balkan82 -- 6 Ekim 2009; 12:48:42 >
  • Migros arkasında oturuyorum ve fuara bir kaç km uzaktayım. Ama fuara en son gittiğimde yıl 2001'di .
    2-3 saat ancak dayandık, içerideki elektronik eşyaların yaydığı dalgalardan dolayı ( veya artık her neyse ) ikimizde öyle bir güçsüz düştük ki bir daha o tür elektronik türü fuara hiç uğramadım.
    Ama ortam vs. çok güzeldi. Eğlenceli vakit geçirmiştik orada. Demekki ondan sonraki yıllarda iyice cılkı çıkmış

quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

ben hemen tüyapın ilerisindede oturmama rağmen gitmeyi düşünmüyorum,panayır gibi oalcak diyer....

siz nasıl başka şehirlerden geliyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qube26 -- 6 Ekim 2009; 12:57:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kerim_bayramoglu

quote:

quote:

Arkadaşlar bu fuar Atatürk Hava Limanı'nın oradaki İstanbul Fuar Merkezi'nde değil mi? Ayrıca Sintel'den fuar davetiyesi gelen var mı acaba?

Sintel fuar davetiyem az önce geldi. Ama yeri konusundaki sorum devam ediyor.

hocam kargo ilemi geldi yoksa posta yolu ilemi?

Posta yolu ile bir zarf içinde geldi.

pm attım arkadaşım

• yok mu arkadaşlar başka davetiye veren yerler.. geç kaldık gerçi ama allahan ümit kesilmez buluruz belki

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avionics -- 6 Ekim 2009; 13:09:32 >
  • sintel den benim davetiye de geldi. gitme konusunda kararsiz idim, ama bunun uzerine gidilir artik .. persembe - cuma , belki cumartesi de ..
  • yokmu elinde fazla davetiye olanlar arkadaşlar.. lütfen bi pm atın bana :(
  • evimin dibinde olmasına rağmen gitmeyeceğim;izdihamı düşünemiyorum.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

evimin dibinde olmasına rağmen gitmeyeceğim;izdihamı düşünemiyorum.....

Yaw aslında şu fuarlarda satış falan olmasa bir de karı kız sokmasalar herşey çok iyi olacak. Hem sakin geçer hem de amacına ulaşır.
  • hala davetiye arıorm
  • Sintel fuar davetiyem az önce geldi. yurtiçi kargo ile ücreti bana yükledikleri için almadım geri yolladım değmez...
  • Turkcell - turktelekom gibi büyük firmalar katılmayacakmış sanırım organizasyon yetersizliğinden sabah radyoda duydum bu gerçekse bende gitmem
  • ana sponsor turkcell nasıl oluyorda katılmıyor anlayamadım gidince görücez bakalım turkcelsiz cebitmi olurmuş.ayrıca banada bugün kargo geldi geçen hafta başvurmuştum sintele ama kargo bedeli 5.20 tl diince uğramadım şubeye almak için kararsızım isteyen olursa 10 liradan veririm.
  • cuma saat 11 de orda olucam 2 tane davetiyem fazla..
  • @gunizi

pm attım sana
  • Başka davetiye bulabileceğimz yerler varmı acaba .tşkler.

Buldum bi yer.
    sabah gazetesine üye olup sayfa sayfa gezeceğiz :)

http://www.sabah.com.tr/Cebit/2009/10/06/odul_sandigi_yarismasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenersel -- 7 Ekim 2009; 9:16:33 >
  • az önce önünden geçtim,mc donalds a bi kahvaltı molası fuar dash dash gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

Aracı olup para kazanmak isteyen varsa bu yazıyı okusun Geçen yıl karaborsacılar taksimde otobüsün kaltığı yerde sivil araçlarıya cebite yolcu getirip götürüyordu, malum otobüsede binmekte zor, heleki pazar günü, e kimse de geç kalmak istemez, biz de bi araca binip gitmiştik 5 kişi. Kişi başı 10tl vermiştik sanırım. ki bizi bırakan arkadaş geri dönüp daha da yolcu alacaktı. Büyük aracı olan varsa bi günde iyi paralar kazanabilir benden söylemesi

edit: tabi bu seneki otobüsler nerelerden kalkıor bilgim yok

gecen sene kitap fuarından dönerken bir minibüse bindim dediğin gibi cok ta eski modeldi ..tek koltuk boş kalamayana kadar yolcu topladı ..neyse gidiyoruz --7.5 tl aldı-- haliç köprüsünde yolcu indirdi tam hızlanıyoruz 2 adam nerdeyse önüne atlayarak durdurdu aracı ..sivil trafik polisi ..adamı tanıyorlar adamda onalrı tanıyor ama aracı bağlayacağız dedi ..herkesin kimliğini topladı --tuttukları tutanağa geciriyorlar ki delil olsun diye--şoför cok alttan alıyor yağ yakıyor ama yok inin diyor polisler ..içerde akıllı bir kadın kimse inmesin dedi birimiz inerse burda kalırız inat edelim dedi ...sonunda biz kazandık aracı serbest bıraktılar güya bizi bırakınca geri döncek onların yanına ...binek otomobilde belki yakalamazsınız ama dolmuş minibuste zaten bakılcak yer fuar alanıdır .

• Üyeyim ama giriş yapamıyorum.
    Birde şartlarda diyorki :
    Katılımcılar, Cebit Bilişim Fuarı için dağıtılacak 500 bileti alabilecekleri Ödül Avı bilgi yarışmasınawww.sabah.com.tr internet sitesi adresinden üye olup, yarışma katılım koşullarını onaylayarak katılabileceklerdir..
    Nereden onaylandığını da bulamadım...

quote:

Orijinalden alıntı: fenersel

Başka davetiye bulabileceğimz yerler varmı acaba .tşkler.

Buldum bi yer.
    sabah gazetesine üye olup sayfa sayfa gezeceğiz :)

http://www.sabah.com.tr/Cebit/2009/10/06/odul_sandigi_yarismasi

• Değerli ÇözümPark üyeleri ;
    Piramit Bilgisayarın sponsorluğunda 50 üyemize CeBIT Bilişim Euroasia 2009 giriş bileti sağlıyoruz. Yapmanız gereken sadece kurumsal mail adresinizden posta@cozumpark.com 'a mail atmak ve isim - soy isim - firma bilgisini vermeniz yeterli olacaktır.
    Bilet isterseniz yine vereceğiniz adresinize kargolanacağı gibi isterseniz Piramit Bilgisayar'dan almanız mumkundur.
    Mail gönderen ilk 50 üyemize biletler sağlanacaktır.
    Hepinize iyi bir fuar geçirmeniz dileği ile
    az evvel bu mail geldi ihtiyacı olan arkadaşlara
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.