Şimdi Ara

Ücretsiz Cebit Davetiyesi Veren Yerler ! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
2
Favori
46.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caqlayan

http://www.cebit-bcs.com/online_davetiye.php

burdaki biletler sadece 8-9-10. salonlar için geçerliymiş.

bu da salon planları. önemli kısımlar yok. o salonlada ne olduğu da yazılmamış

http://www.cebitbilisim.com/tr/salon_plani_detayli.html

daha önce uyardım bikez daha uyarıyorum sizi.. bu bilet farklı.. bununla sadece "yayıncıların" bulunduğu fuara, konferanslara girebilirsiniz.. cebit bilişim fuarına giremezseniz.. bu davetiy tv yayıncıları, tv sektörü çalışanları için faydalı olur.. zaten trt genel müdürü, kanal d genel müdür gibi kişiler konferans verecek.. lütfen bilip bilmeden "bununla da girebilirsiniz" demeyin insanlara..

• beyler bu sene Taksim'den servis yok mu harbiden ya, gidenler aydınlatabilir mi bizi? İndi bindi olacaksa ben gitmem bu sene, zaten güzel geçeceğe de benzemiyor bu sene, koskoca Turkcell bile yok....
  • evimin ve isimin konumu yuzunden onunden gunde 50 kere geciyorum,ama bedava davetiye bulmadan girmicem....

artik bu baslikta olecek gibi;malum fuarin bitimine az kaldi
  • Bence bosuna gidipte zamanınızı harcamayın bana pelin hanımdan sözde davetiye çıkmıştı mailde ana giriş çadırı özel giriş turnikesinden davetiyemi alabileceğim söylenmişti ama öyle bir çadırda öyle bir turnikede yok kimsenin bişeyden haberide yok o başka yere yolluyor diğeri başka yere allah kahretsin dedim 20 tl verip içeri girdim girmez olaydım resmen fiyasko hiç bişey yok içeride boşuna paranızıda zamanınızıda harcamayın bence içeride berbat çin telefonları ve broşür dağıtanlardan başka kimse yok ilk kez geçen yıl gitmiştim 2. olarakta bugün gittim birdaha kesinlikle gitmem bu fuara gidin elekroworld medya markete en azından teknolojiye dair şeyler görürsünüz

Haa unutmadan 1 saat için otoparka verdiğimiz 10 tl de cabası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eydmir -- 8 Ekim 2009; 21:24:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisaydemir

Bence bosuna gidipte zamanınızı harcamayın bana pelin hanımdan sözde davetiye çıkmıştı mailde ana giriş çadırı özel giriş turnikesinden davetiyemi alabileceğim söylenmişti ama öyle bir çadırda öyle bir turnikede yok kimsenin bişeyden haberide yok o başka yere yolluyor diğeri başka yere allah kahretsin dedim 20 tl verip içeri girdim girmez olaydım resmen fiyasko hiç bişey yok içeride boşuna paranızıda zamanınızıda harcamayın bence içeride berbat çin telefonları ve broşür dağıtanlardan başka kimse yok ilk kez geçen yıl gitmiştim 2. olarakta bugün gittim birdaha kesinlikle gitmem bu fuara gidin elekroworld medya markete en azından teknolojiye dair şeyler görürsünüz

Aha bomba. Pelin Hanım yalan mı oldu yani? Ben de ondan davetiye almış idim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazar

quote:

Orijinalden alıntı: barisaydemir

Bence bosuna gidipte zamanınızı harcamayın bana pelin hanımdan sözde davetiye çıkmıştı mailde ana giriş çadırı özel giriş turnikesinden davetiyemi alabileceğim söylenmişti ama öyle bir çadırda öyle bir turnikede yok kimsenin bişeyden haberide yok o başka yere yolluyor diğeri başka yere allah kahretsin dedim 20 tl verip içeri girdim girmez olaydım resmen fiyasko hiç bişey yok içeride boşuna paranızıda zamanınızıda harcamayın bence içeride berbat çin telefonları ve broşür dağıtanlardan başka kimse yok ilk kez geçen yıl gitmiştim 2. olarakta bugün gittim birdaha kesinlikle gitmem bu fuara gidin elekroworld medya markete en azından teknolojiye dair şeyler görürsünüz

Aha bomba. Pelin Hanım yalan mı oldu yani? Ben de ondan davetiye almış idim.

Valla benimki yalan oldu dostum inşallah gidenler alabilir ama şunu söyleyeyim gitmezsenizde hiçbir kaybınız olmaz

• kariyer net bileti ile giren oldu mu hiç? onlarda mı yalan? gece etraftaki duvarlara yazılar yazmalı fuar bitmeden "buluruz seni pelin" gibisinden ..
  • Bilet nereden buluruz şimdi?

2 tane bilete ihtiyacım var. Elinde olan PM atsın lütfen.
  • cumartesi veya pazar halk günü fln oluyo herkese açılıyor.. gidin doya doya gezin.. şu Kriz döneminde Cebit e ilk kez gidip görenler hayal kırıklığına uğrayabilir tabii ki. ama bundan 5-10yıl önce inanılmaz bir şov olurdu. yılın en büyük fuarı olarak sayılırdı. Şuan firmalar kâr getirisi değil gövde gösterisine gidiyor oraya "biz de varız" diyebilmek için demek Turkcell bu sene kimsenin olmayacağını kestirmiş ki. artık önemsemiyor.
  • yokmu davetiyesini hibe etmek isteyen???
  • cebit zaten daha cok b2b iliskileri icin yapiliyor, normal kullanicilarin ilgisini cekmemesi normal aslinda. bu sene durum nedir bilmiyorum, ancak daha onceleri asil cizgisinden cok uzak birsey olmustu. Bu arada ankarada olan arkadaslar bana PM atip elimdeki 1 adet davetiyeyi isterlerse gelip alabilirler (bi fincan cay icmeden birakmam geleni ona gore).
  • bende pazar gunu fuardayım elımde baya bılet var saga sola arkadslara dagıtıcam..esaında ben uydu fuarı ıcın gıdıcektım..elk muhendısıyım ve yenı sma tv catv vs sıstemlerı gormeye gıdıcem..zaten bır suru fırma aradı gel dıye...uydu fuarı bıletı ıle bılısım bıletı farklıymıs..bende bılışım ıcınde bılet geldı kucuk uzerınde hologram olan davetıyeler geldı 10 tane falan ama benım bılete ıhtıyacım yok arkadslara verıcem kalanlarıda fuarda gırıste dagıtıcam..yanımda 3-5 kısıyıde ıcerı sokacagım..bır suru ups fırması benı aradı senı alalım dıye ama bakalım ..bılışıme katılacak ups fırmalarını bulun ve onları arayın elk taaht sırketındeyım deyın ıcerı gırersınız....neyse eger burdakı arkadslardan olur ya tesadufen karsılasırsak pazar gunu saat 12:00 cıvarı bır 10-15 kısıyı alırım ıcerı..kolay gelsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 9 Ekim 2009; 10:20:45 >
  • fuara gitmeden once okunmasi gereken bir yazi cok beklenti icerisinde olmamak lazim anladigim kadariyla,

ntvmsnbc de fuar direktorunun roportajindan alintidir, yazinin tamami da burada;

http://www.ntvmsnbc.com/id/25007783/

---------

".. Bu sene bence fuar bu yüzden geçen senelerden daha farklı. Daha az show var, daha az eğlence var ama daha çok iş var, daha çok işe yönelik uygulamalar var. O anlamda değişiklik arz ediyor'' dedi.

''Operatörler keşke gelseler ama gelip gelmemek onların kararı, hepsinin pazarlama stratejisi var'' diyen Yozgat, Türk Telekom'un grup olarak bu sene hiç bir fuara katılmama kararı aldığını, Vodafone'nin zaten üç-dört senedir hiç katılmadığını, ana sponsor olan Turkcell'in Bilişim Zirvesi'nde sponsor olduğunu belirtti.

----------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kut -- 9 Ekim 2009; 11:02:24 >

• Kariyer.net nasıl veriyor bilet ?
  • ben geçen sene gittim fazla birşey yok dedim bu senede hiç gidesim yok eski cebitleri özler oldum...ufakken dayımlar götürürlerdi hayran kalırdım
  • fazla bileti olan var mı?? veya güncel nerden edinebilirimm??
  • 1 adet biletim var

İstanbul-Bostancı dan elden verebilirim.
    ihtiyacı olan acil PM atsın.

ek:tabii ki ücretsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercan -- 10 Ekim 2009; 15:54:40 >
  • Yaw aslında tam aradığım şey çin telefonu birkaç aydır araştırıyorum hazır bulabilcek gözleyebilecek yer var ama bilet yok yardımcı olabilirseniz sevinirim.Aslında gidenler fotoğraf koyabilirlerse özellikle birkaç markaya bakmak istiyorum.Gidenler telefonları değerlendirme şanları oldumu.menüydü,telefon işletim sistemi hakkında bilgiyi görsel olarak görebilen varmı? bi anlatsada olur..
  • teksimden servisi varmı yokmu anlamaım ben
  • Büyük bir hevesle Perşembe günü gittim, sonuç : Bilet bulamayanlar çok şey kaybetmiş sayılmaz çünkü oldukça sönük ve hemen hemen hiçbir yenilik barındırmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.