Şimdi Ara

Ücretsiz Cebit Davetiyesi Veren Yerler ! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
2
Favori
46.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cafeın 34 fazla davetıyeb var ıse mumkunse ben alabılırım nerdesın semt olarak ya da fuara gıdıecekmısın
  • şehir dışından arkadaşlarımın uydu üreticileri ile bayilik için görüşmesi gerekiyordu onun için gittim uydu fuarına yani bi nevi rehberlik ettim misafirlere. cebit için bilette vardı girdik baktık neden bilişim fuarı diye giderseniz acaba doğrumu geldim gibisinden bi durum oluşabilir. gidecek arkadaşlar şuna çok dikkat etsin. cebit içinden uydu fuarına giriş var o kapılardan çıkarsanız bi daha cebite giremiyorsunuz gerçi görevli arkadaşlar uyarıyor lakin bizim milletten uyarıyı takanda var takmayanda. sonra cebite tekrar girmek istiyorlar bi sürü tartışma çıkıyor. dikkatli olun karambolde kalmayın. cebitte doğru dürüst hiç bir şey yok promosyon olarak. millet ne dağıtıldığını bilmediği her sıraya giriyor her şeye atlıyor. bi kişi kuyruğa girsin millet sorgusuz sualsiz hemen arkasından sıra oluşturuyor : ). son sözüm en iyisi boşuna bu pazar gününü fuara için harcamayın. eski cebit değil bu cebit. lakin uydu fuarı bu alanda iş yapacak yeni uydu cihazları tanıtımları ve iş bağlantıları için iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratd555 -- 11 Ekim 2009; 9:08:32 >

• Dün girdim fuara ben de ama hiç beğenmedim, çok sönük. "Yenilik" diye tanımlayabileceğim neredeyse hiçbirşey yoktu. Millet paso eşantiyon peşinde, teknolojinin t'sinden anlamayan adamlar vardı içeride. İlk kez 2002'de gitmiştim CeBit'e o zamanlar CeBit'i tamamen gezmek birgüne zor sığıyordu, dün heryeri gezip ilgimi çeken standlarla konuşmam 3-4 saat sürdü. Bimeksin standı, daha doğrusu fuar mağazası kötüydü. Hiçbir indirim yoktu. Servise gönderilmiş değişim yapılmış, kusurları olan ürünleri öyle ucuz da olmayan fiyatlara satmaya çalışıyorlardı. Bir kenarda Güneş enerjisiyle çalışan araba yapmış olan ekibin standını gördüm, biraz konuştuk. Arabalarıyla Türkiye birincisi olmuşlar ve yurtdışında yapılan uluslarası yarışmaya katılmaya hak kazanmışlar, yalnız sponsor bulamadıkları için katılamıyorlarmış. Umarım fuardda o kadar boş gezenlerden, sponsor olabilecek imkanı olanlar arkadaşlarla ilgilenmiştir.

Bu sönük fuara bir de 20 lira vermememi sağlayan alimakkaya'ya teşekkür ederim.

• bilet olan ben alabilirm ..

Küçükçekmece sefaköy taraflarındayım.. PM atarsanız ulaşabişirsem

alayım tşklerr
  • benim gitmem hiç kısmet olmamıştı.. bu sene gideyim diyordum ama burdakiyorumlardan ve bazı aksiliklerden dolayı vazgeçtim..
  • Bende bi davetiye var gidemeyecem.İsteyen gelip alabilir.Suadiye.
  • Yaaa arkadaşalar çöp bilgi koymayın bu Sintel olayı nedir ya. Koca bi yalan. İşe yaramayan şeyler koymayın lütfen.
  • arkadaşlar az önce geldim fuardan. çok kötü ve teknoloji adına hiç bişey yok.hiç bi önemli marka yok
    ayrıca 3 salon iş bilimleri diye geçiyo sadece üniverste kartı olanlar yada çalışanlar o bölgeye girebiliyo. ( ben arkadaşımıın giriş kartını kullandım yediler:))
    pelin ayan yani xing'İn davetiye olayı yalan değil bizzat o sayede gittim. yoksa 20 tl vermezdim hayatta.
    3 çekiliş vardı adam akıllı onlara katıldım :D
    1 adet sunny kettle kazandım artık paso kahve yaparım :D
  • Ne çöpü 2 de yazmışım öğlen gidecek birinin işine yarar diye düşünmüştüm.Neyse artık gitmek isteyenlere yazdım,laf kalabalığı yapacak olana değil
  • ben 20 bıletı dagıtmıstım o gun ıcerı aldıklarımla 30 kıs oldu..buradan bana pm atan arkadsları aramyı unuttum onlarıda alırdık ıcerı kısmet degılmıs..fuar tam anlamıyla rezaettı..hatunların bazıları ıyyıdı ozelıkle cep tel. radyasyonu engelleyen zımbırtıyı tanıdan sarısın hatun tam karsımdaydı donu monu dısarda zavallı acıdım kızı zor sartlarda calışıyolardı..neyse kolay gelsın..
  • hocam bakmasaydın ozaman sende yani :)
  • gozum kaydı dostum ama hatunda ıyyıdı..arada engellıyemıyosun erkeklık hormonlarını..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 12 Ekim 2009; 9:29:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

gozum kaydı dostum ama hatunda ıyyıdı..arada engellıyemıyosun erkeklık hormonlarını..

Yazılsaysın o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkan82

quote:

Orijinalden alıntı: reko

gozum kaydı dostum ama hatunda ıyyıdı..arada engellıyemıyosun erkeklık hormonlarını..

Yazılsaysın o zaman.

• kariyer.net'ten davetiye kazanmasına rağmen para verip giren arkadaşa yazık olmuş açıkçası. ama bir konuda haklı. kariyer.net attığı mailde çadır vs biyerden davetiyelerin alınabileceğini yazmıştı. gittiğimde bende şok oldum acaba şaka mı yapıyorlar diye. 1-2 yere sordum bilmiyoruz dediler. en sonunda aklı selim biri turnikelere sormamı söyledir. turnikede görevli birine sorduğumda ismimi sordu listeden baktı ve arkadaşımla beraber ücretsiz girdik. ee girdik te ne mi oldu? anadolu yakasından gitmek için verdiğim onlarca tl verdiğim metrobüs parasına yanarım. turkcell, vodafone, avea, nokia, sony ericsson'un olmadığı fuar mı olur yahu yazık çok yazık

• bi resim vardi bi ara,biri onu pm den atsin merak ettim
  • hort!
  • Bana da bana da :D HORT 2
  • madem hort....varmı davetiye veren yerler
  • Çıkmasını umuyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.