Şimdi Ara

Ücretsiz çevrimdışı müzik dinleme uygulaması ARIYORUZ ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
217.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gençler benim aradığım uygulama buydu sizin aradığınızda pek buna benzer anladığım kadarıyla bilmeyenler için Spotify nin çakması denmez ama tüm özelliklerileri kullanılan bir uygulama indirin ne demek istediğimi anlayacaksınız. Saygılar...

http://musicall.nivelapp.com/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Free mp3 player muzigi indirip internet baglantisi olmadan tekrar dinleyebiliyorum programin iconu nabiz atisi simgesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestercan

Deezer olmuyor mu,

Hocam bu deezer ücretlimi.İndirdikten sonra telefondan tl kesildi.
  • Ücretsiz versiyonda arada reklam çıkıyor ve ses kalitesi pro değil. Sonuçta iyi iş çıkartıyor. Ben daha çok bilgisayarda kullandım.
    Tavsiyem vodafonluysan Spotify kullan. 3 ay için Hem 1.5gb internet veriyor hemde 3 aylık Spotify premium üyelik veriyorir. 3 ay için toplam 22tl olarak aklımda kalmış.

• bestercan B kullanıcısına yanıt
    Bakıcam hocam bu tarifeye,vodafoneluyum mantıklı geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: 22RR

Gençler benim aradığım uygulama buydu sizin aradığınızda pek buna benzer anladığım kadarıyla bilmeyenler için Spotify nin çakması denmez ama tüm özelliklerileri kullanılan bir uygulama indirin ne demek istediğimi anlayacaksınız. Saygılar...

http://musicall.nivelapp.com/

Bu uygulamadam çdışı Dinlemek mümkün mü ? Biraz bilgi verirmisiniz

• her hafta yeni hesap oluşturup premium yapın ilk bir hafta boyunca ücretsiz oluyor aylık 10 tl normalde

• ben nettube kullaniyorum (ios)
  • Musifan uygulamasını indirip takılabilirsiniz. Daha iyisini bulana kadar dewam
  • İlk vkontakte sitesine uye olun sonra cool playeri indirin sonra istediginiz muzigi indirip dinleyin telefonunuz bozulsa bile bulutta kaliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

Merhaba arkadaşlar forumda taa kaçıncı sayfalara gittim ama konu bulamadım.

Ücretsiz olacak şekilde internetsiz müzik dinleme uygulaması arıyorum

Nokia Mix Radio gibi olursa çok çok iyi olur 10 numaraydı o sistem.

wifiden 3-4 tane liste yükleyeyim . dışardayken sorunsuz çalsın.

şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Benim açtığım konulardan birinde vsr

Şaka değil ara ki bulasın

YouTube'dan offline izleme dinleme gibi bişeydi

3-5 uygulama vardı, kaldırılmadan indir

• Adorer kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar bir sürü mp3 programı indirdim. Hiç bu kadar iyisine rast gelmemiştim. En önemli özelği offline olarak müzik dinlenebilmesi. Bir kaç eksikliği de var ama diğerlerinden kat kat iyi
    Eksikler : ilk açıldıgında veya programdan çıkıp tekrar girdiğinizde (arka planda çalışırken) reklam geliyo önünüze. Kapatma yerini bulmak biraz zor olabiliyo.
    Bir de bazen o kadar çok remix oluyo ki aradıgınız parçanın orijinal halini bulmakta güçlük çekilebiliyo
    Bir de şu anda arıyorum ama appstore'da bulamıyorum. Kendi telefonuma yüklü olduğu halde bulamadım :))

• BaHe B kullanıcısına yanıt
    Musifan kullaniyorum artik onu denedimni ? Reklam olayi ise ad b lock satin aldim 5 liraya uygulamada reklam ciktigini gormedim hic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 29 Ekim 2016; 11:34:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Musifan kullaniyorum artik onu denedimni ? Reklam olayi ise ad b lock satin aldim 5 liraya uygulamada reklam ciktigini gormedim hic

Ad block uygulamasinin adi ne hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01EKN01

quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Ad block uygulamasinin adi ne hocam

Uygulamanin adi ad block appstorede ayni isimden cok olabilir benim satin aldigim uygulama turuncu telefon iconu uzerinde ad block yaziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 16 Ocak 2017; 18:19:50 >
  • Tubidy uygulamasını tavsiye ederim video olarak small kalitede indirip sonra internetsiz olarak dinleyebiliyorsunuz fazlada yer kaplamıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.