Şimdi Ara

Ücretsiz çevrimdışı müzik dinleme uygulaması ARIYORUZ ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
217.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bende iphone 6 aldım 3 hafta önce. Spotify yi kullandım 1 hafta deneme sürümü hoşuma gitti. Başkada program bulamadım. Bugün vodafone dan bir tarife gördüm 24 tl 500 dk 5000 sms 1,5 gb net + spotify premium üyelik. Yarın ona geçicem şimdilik iyi görünüyor. Normalde wopps taydım o da aylık 23 tü iyi oldu benim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözünüz aydın MixRadio artık androidde de var :) ücretsiz kullanabilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunakaner -- 3 Aralık 2015; 23:17:50 >
  • İnternetsiz müzik dinleyebileceğin bedava bir uygulama bildiğim kadarıyla yok. MP3 indirebileceğin uygulamalar bulmak mümkün ama onları da telif haklarına saygıdan tavsiye etmiyorum. Eğer internet paketin varsa aradığın birçok parçayı bulabileceğin, açıklamalarından anladığım kadarıyla 1 saatte 60 mb yani 1gb lık kota ile 1000 dk müzik dinleyebileceğin Smu diye bir uygulama mevcut. Fakat galiba sadece android play Storeda var. İOS için appstoreda aradım çıkmadı.

play store download linki

Ücretsiz çevrimdışı müzik dinleme uygulaması ARIYORUZ !

• telefonunuz formatlandıktan sonra bile listelediğiniz müzikleri tekrar calıp indirebilen bir program biliyorum
  • rithone kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 20 Şubat 2016; 16:24:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

Ben de biliyorum. Şu anda appstorede duruyor. Tüm müzik sitelerinden de mp3 indirebiliyor Hatta burada paylaşmıştım ama sonradan pişman olup sildim. Emek hırsızlığı oluyor sonuçta. Kendim de pek kullanmıyorum artık.

pm den yazarmısın
  • Itunes music aboneliğim var benim aylık 10₺ müzikleri indirio müziklerde çevrim dışı dinleyebiliyorum tavsiye ederim ama ücretsiz bulursanız bende alırım bi dal hocam ehuehue

• Bu uygulamalar çatir çatir internet harciyor daha az harciyan yokmudur şarki başı 8 mb yiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlığı görünce bi heyecan girdim hala bulunamamış
  • turkcell platinum üyesiyim Türkcell müzik kullanıyorum
  • Ttnetmzkte güzel 5 tl

• Tubidy

• Bende arıyorum. Mix Radio müthişti fakat kapatılıyor. Zaten sırf Nokia ürünü olduğundan tutulmadı.
  • Şimdilik 3 aylık apple müzik deneme süresini kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MusicAll uygulaması spotifyden daha çok şarko var gömülün beyler google play store da yok ama kendi sitesi var

• Playo güzel alternatif ama hala çevrimdışı listeleri ücretsiz kaydeden program bulamadım. Sırf bu yüzden Vodafone geçip Spotify kullanıcaz en son ya da Line firması kapattığı mix radio yerine Line Müzik falan çıkarsın olayı çözsün

• Merhaba,
    Folder Plus uygulamasını telefona, bilgisayara da yazılımını yukleyip kopyala yapıstır olarak istediginiz dosyaları telefona kolayca gönderip. telefonunuzdan kullanabilirsiniz.

iPlay ile youtube dan mp3 olarak dosyaları programın icine kaydedebilirsiniz.

daha alternatif çok uygulama var.
  • Deezer olmuyor mu,

• Maalesef böyle programlar AppStore'a eklendikten 1-2 hafta sonra hatta 1-2 gün sonra telif hakları yüzünden silinebiliyor. O arada indirmek lazım.

Bende jailbreak olduğu için kolayca kendi mağazasından indirdim kullanıyorum. Programın adı iVideo kırmızı beyaz bir simgesi var, birkaç bugu var ama yinede baya işe yarıyor.
  • google Play yerine www.tatlimuzikdinle.com bu adresden dinliyorum ben dşrek online gayet hızlı ve güzel
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.