Teşekkürler hocam. Çok düşük bekliyordum ama nedense çok yüksek çıktı. |
Ücretsiz Findeks Kredi Notu Öğrenme. (6. sayfa)
-
-
1900 imiş puanım.yanlız 2015 yılında yapı kredi bankasına evlenirken gecikeceğimi bildirdiğim halde takibe düşmüş kartım vardı.
2015 742 olan notum
2022 1900 olmus
-
bu konuyla birlikte raporu alanlar bugün tekrar alabilir. Ben de bu konuyla raporumu aldığımda daha yüksekmiş raporum , şimdi düşmüş. 550 lira limit verdi önceden 1600 kusurdu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasıl tekrar alıyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cüzdanıma tıklayın , eğer tarih dolduysa tekrar alın diyor ve findeks uygulamasından geçmişe tıklayın, orada görünür.
-
1384 az riskli 5000₺ verdi hb 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende henüz yazmıyor öyle birşey limit 2500du 5000olmus
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1430 ama 550 verdi:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1490 puana 4000 limit verdi.
Ben ne zaman girsem limitim güncellenmiş oluyor, fakat findeks uygulamasında rapor oluşturulmuyor. Bana herhangi bir bildirim vs vermeden kendisi otomatik hesaplamış, anlamadım
-
findeksten bana mesaj gelmiyor, hesap kilidi aç diyorum yine gelmiyor, neden ki ?
-
35 bin tllik kredim vardı 1 yıl ödeyip geçen ay kapatmıştım demekki kapatmasam 400 tl filan verecekti inanılmaz
-
Teşekkürler,
Puanım 1900 ve 5000 limit verdi.
-
Hepsiburada dan martta öğrenmiştim. Baska ucretsiz findeks öğrenebilecegimiz yer var mi
Hocam bana da ilk başta gelmedi. Sure dolunca kodu tekrar gönder e tıklayınca geldi
daha önce başvurduğum için güncel hali gözükmüyor
-
Denedim görünmüyor gecen yilkiler görünüyor. Findekse ilk kez uye olanlarda mi görünüyor acaba
Doğrulama kodu gelmiyor bana nedense
Konu sahibine teşekkürler. Bir şey sormak istiyorum. Kredi notum çok uzun süredir 1800 olarak devam etmiş geçen Ekim ayında 1594 bu ay da 1500 e inmiş. Ne gecikme ne takip hiç bir şey yok. Bu düşüş sebebi. Toplu ürün alımı olabilir mi taksitle borçlanma sebebiyle. Bilen bilgi verebilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mexalon -- 15 Mayıs 2022; 17:9:29 >
Benim, hanımın, kayınçonun ve kayınçonun eşinin de Eylül Ekim gibi düşüş olmuş. Her yıl yeniden mi hesaplanıyor acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X