Teşekkürler. En son Haziran ayında kontrol etmiştim, Enpara ile ücretsiz öğrenebiliyorduk o zaman. Bu da iyi oldu :) |
Ücretsiz Findeks Kredi Notu Öğrenme. (4. sayfa)
-
-
1750tl gösterdi.
Puanlara nereden bakıyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada 15bien kadar veriyor. Benim anlamadığım 2020 yılı içerisinde hep 4 gün geçikmeli ödediğimde puanım 1300'Lere kadar düştü. 2021 Yılında da 5 gün gecikmeli ödedim ama Grafiğe baktığımda Eğimli bir şekilde yukarı doğru gitmiş 1640Puanlara kadar çıkmış :)
-
Kullanılabilir 10 tl hepsipara hediye etti bu işlem sonrasında, teşekkürler.
-
İlk defa kredi notuma bakmış oldum , teşekkürler.
HB 2500 TL limit verdi , kredi notum 1561 miş.
-
1476 puan, 500 lira limit. aralıkda ise 1580 puan imiş. garanti 10k vermişti.
-
HB max 2500 veriyor diye tahmin ediyorum kimse üstünü alamamış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende de 2500tl çıktı. Findek puan 1550
-
talep eden HASO diyo. haso da kim
-
Bana da 2500 verdi.
Findeks girişi güzel değil gerçekten parolanın süresi dolmuş son 3 paroladan farklı olacakmış telefona mesaj falan geliyor çok gereksiz en fazla giren kredi skorumu görür neden bukadar uğraştırıyorlar ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 18 Ocak 2022; 18:6:54 > -
faydalandık teşekkürler
-
Hocam bana hiçbir şey vermedi sizin limit ve not nekadar merak ettim yazarsanız iyi olur
-
yarın bir bakayım.. :)
-
findeks notumu öğrenmiş oldum tesekkurler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaptık, 2 bin çıktı ama birisi hesabı patlatıp sipariş geçmesin bu limit ile burası Türkiye abi?
-
Yeni limit arttırmıştı , 1203 puan gelmiş.
En kolay nasıl yükselir üni öğrenciyim deneyimli abiler yeşillendirirse sevinirim.
Kart limitlerini %70 den fazla kullanma (ne kadar az kullanır ödersen o kadar çok yukselir) bir de kullandığın ürünlerin yılını arttır.14 sene önce aldığım öğrenci kartım hala duruyor puanımı en cok artıran kart :)
Ne kaldı 😂 yükseltmek için
Tamamdır sağolun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X