Şimdi Ara

ÜCRETSİZ GTA 5 !!!!!!! (EPIC GAMES) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
883
Cevap
28
Favori
82.717
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
179 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

Dereyi görmeden paçaları sıvamayın boşuna umut iyi değil. Bir gelsin bakalım gelirse şartlar ne olur ona bakmak lazım. Bu kadar büyük bir oyunu ücretsiz verebilmek güç ister. Çok inanmıyorum geleceğine ama gelirse helal olsun derim.
    Evet hocam sendeyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sincap5959

Bu nasıl oluyor verilen kuponu kullandınız mı

Alıntıları Göster
    Kupon kullandıkça tekrar kupon veriyor, daha önce de yapmıştı epic. 11 Hazirana kadar istediğin kadar kupon kullanabilirsin.
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    hmm tmm hocam ben görmedim onu
  • AsiRuhi A kullanıcısına yanıt
  • sayfa açıldı get e bastım launcher da gri ekran geldi oluyodu az daha
  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    birde ekstra oalrak vergi hariç demiş 79.99
  • Site çöktü sakin olun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gençler site açıldı kaptım hadi geçmiş olsun :D

ÜCRETSİZ GTA 5 !!!!!!!  (EPIC GAMES)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 14 Mayıs 2020; 19:32:26 >
  • girebilen var mı
  • Hani nerde, site iptal. Bizde iptal!
  • bende kaptım clientten
  • Arkadaşlar sakin

ÜCRETSİZ GTA 5 !!!!!!!  (EPIC GAMES)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama bir konu beni ciddi anlamda rahatsız ediyor.
    Şimdi burada herkesin en kötü ihtimalle monitör dahil oyun oynatabilen bir masaüstü bilgisayarı ya da harici grafik birimi olan dizüstü bilgisayarı bulunmakta.. Bu cihazlar için minimum 2500 lira civarı para çıkardığınız gerçeği de var. Mouse, koltuk falan filandan bahsetmiyorum bile.
    Yahu bir GTA 5 ne kadar değerli olabilir?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DallasPage -- 14 Mayıs 2020; 19:42:25 >
  • Konu buraya ait degil diye benim konumu sildilerdi ama olsun yinede tesekkurler 😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitesinden alım yaparken, Microsoft Edge ile google'da epic mağaza yazıp aratın. TR Mağazasına girin. Oradaki banner slide'ında Gta şimdi ücretsiz yazıyor.Oradan alınabiliyor. Öyle aldım.
  • Kaptim bende indiriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    hocam hangi site bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DallasPage kullanıcısına yanıt
    Kültleşmiş bir oyun ve ücretsiz. Rakibi Steam'de kimisine göre ucuz kimisine göre pahalı bir fiyatta. Bunu değerlendirmenin neresi kötü olabilir ki ?

Edit: Arkadaşlar arayüz rusçaya döndü kendiliğinden. Rastgele bir şekilde kütüphaneye ekledim şu an. Çoğu kişi hediye çeki de veriyor demiş, bunu nereden görebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 14 Mayıs 2020; 19:47:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama bir konu beni ciddi anlamda rahatsız ediyor.
    Şimdi burada herkesin en kötü ihtimalle monitör dahil oyun oynatabilen bir masaüstü bilgisayarı ya da harici grafik birimi olan dizüstü bilgisayarı bulunmakta.. Bu cihazlar için minimum 2500 lira civarı para çıkardığınız gerçeği de var. Mouse, koltuk falan filandan bahsetmiyorum bile.
    Yahu bir GTA 5 ne kadar değerli olabilir?...
    Koltuğa pc ye para verdildi diye herşeye para verecek değil millet.

neyse masaüstü uygulamadan alabildik, kolay gelsin beyler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 14 Mayıs 2020; 19:49:49 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.