Şimdi Ara

Ücretsiz İngilizce özel ders vermek istiyorum. (DC Linki eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
5
Favori
3.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KenzoParis

Hocam ücretli veya ücretsiz sınavımda essay yazabilirmisiniz?

Sınavın ne zaman ve saat kaçta? Bir de kaç kelime yazılacak?

• Hocam beni de ekleyin lütfen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efrasiyabb

Hocam beni de ekleyin lütfen

Bire bir mi yoksa speaking grubuna mı gelmek istiyorsunuz?

• Hocam speaking dc sunucusunda falan mı olacak? Ben de katılımak istiyorum ingilizcem fena değil speaking çalışmam lazım biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Altiorem

Hocam speaking dc sunucusunda falan mı olacak? Ben de katılımak istiyorum ingilizcem fena değil speaking çalışmam lazım biraz

Evet, muhtemelen Discord üzerinden yaparız. Ekliyorum sizi de.

• Englisher E kullanıcısına yanıt
    Çok iyi olur hocam bu ekleyin lütfen. Ders saatimle çakışmazsa gelirim mutlaka.

• Hocam aslında kendi aramızda İngilizce konuşabileceğimiz bir discord grubu oluştursak siz de bizi izleyip hatalarımızı söyleseniz benim açımdan muazzam olur. İngilizcem fena değil ancak bazı yerlerde eksiklerim var ve ne kadar iyi ya da kötü olduğumu kestiremiyorum.

Hatta örnek olarak veriyorum benim İngilizcem bir başkasının İngilizcesinden iyidir ben de o arkadaşın bir hatasını görüp uyarabilirim, böylelikle tüm yük de size yüklenmemiş olur. Siz bizi seviyemize göre ranklara ayırabilirsiniz mesela.

Ders dışında oyunlar oynayıp etkinlikler de yapabiliriz bence eğlenceli de olabilir. Tabii ki aramızda İngilizce konuşmak şartıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Litation

Hocam aslında kendi aramızda İngilizce konuşabileceğimiz bir discord grubu oluştursak siz de bizi izleyip hatalarımızı söyleseniz benim açımdan muazzam olur. İngilizcem fena değil ancak bazı yerlerde eksiklerim var ve ne kadar iyi ya da kötü olduğumu kestiremiyorum.

Hatta örnek olarak veriyorum benim İngilizcem bir başkasının İngilizcesinden iyidir ben de o arkadaşın bir hatasını görüp uyarabilirim, böylelikle tüm yük de size yüklenmemiş olur. Siz bizi seviyemize göre ranklara ayırabilirsiniz mesela.

Ders dışında oyunlar oynayıp etkinlikler de yapabiliriz bence eğlenceli de olabilir. Tabii ki aramızda İngilizce konuşmak şartıyla.

Fikir güzel, yapılabilir. Bu hafta bir Discord sunucusu açarım o halde.  

• Çok iyi düşünmüşsünüz ben de katılmak isterim
    Bire bir ders grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rigornortis -- 5 Kasım 2020; 2:40:20 >
  • Englisher E kullanıcısına yanıt

Öyleyse haber bekliyorum hocam, kesinlikle katılmak isterim.

• Tebrikler hocam forumdaki nadir yardımlaşma konularından biri.
    Umarım bazı arkadaşlar sizi pişman etmez...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derslerinizi izlemek isterim DC sunucusuna da katılabilirim yazışma şeklinde bir oda olacak ise ingilizce pratik yapmak için

• Hocam A2 seviyesindeyim gibi oyunlardan dizilerden filmlerden vs öğrendim kendimi nasil geliştirebilirim akıcı konuşmak ve anlamak istiyorum izin verirseniz katılmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet177

Hocam A2 seviyesindeyim gibi oyunlardan dizilerden filmlerden vs öğrendim kendimi nasil geliştirebilirim akıcı konuşmak ve anlamak istiyorum izin verirseniz katılmak istiyorum

Bire bir derse ekledim sizi de.  

• Abim beni de alirmisin b2 ile b3 arasindayim.. istekli biriyim.. erasmus kazanabilecek dereceye gelmek istiyorum.

• Hocam bende sıfırım bilgisayar öğretmenlik mezunuyum birebir eklerseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuwafuwaboy

Hello. Thank you. My english level is really low. I dont know how to improve my knowledge more. my vocabulary knowledge is really good but about grammer i just screw up please help me thank you for your effort. İ love you baby.

Jsdjdnso

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba b1 seviyesinde İngilizcem var ancak özellikle konuşma konusunda gelişmek istiyorum. Gerek sizin tarafınızdan vaat edilen ders anlatıları gerek dil ile ilgili tüyolar ufak bilgiler olsun her türlü ders ve sohbet muhabbete katılmak isterim doğrusu

• Ranked sistem varsa bronz seviyesi icin gelebilirim bende :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam pek ingilizce bilgim yık a2 ye anca gelir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.