Şimdi Ara

Ücretsiz IOS Uygulama/ SatFinder Pro (Uydu Çanak Kurulumu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
5
Favori
2.906
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    • Ücretsiz IOS Uygulama/ SatFinder Pro (Uydu Çanak Kurulumu)

SatFinder PRO, uydu anteninizi ayarlamak için profesyonel bir araçtır.

Açıklama:

Artık istediğiniz uyduyu aramanıza gerek yok, sadece "Güç" düğmesine basın, iOS cihazınızı gökyüzüne doğru yönlendirin ve bulunduğunuz yerin mevcut tüm uydularını izleyin.

Bu program aynı zamanda dünyadaki tüm TV / RADIO uydularının transponder veri tabanıdır. Uydu parametrelerini kolayca bulabilirsiniz.

Özellikleri:

• Uyduya göre sırala

• Kanal adı, radyo adı, sağlayıcı adına göre ara

• Frekansa göre sırala

• Ku & C bantlarına göre sırala

• Kanal adını, radyo istasyonunu, resmi siteye bağlantısı olan bir sağlayıcıyı, kodlama göstergesini görüntüleme

• Frekans, polarizasyon, FEC ve Sembol Hızını Görüntüleme

• Azimut, Yükseklik, LNB İstenilen uydu için

• Ses göstergeli akıllı uydu arama

• iPod'lar için manuel pusula

• Her 10 günde bir veritabanı güncelleme hakkında bildirimler

• Sık kullanılanların listesi

• Uydu hesaplayıcısı

Muazzam bir veri tabanı. 12.800'den fazla video kanalı, 3900 radyo istasyonu ve 180 İnternet servis sağlayıcısı

Kullanım talimatları:

• En iyi doğruluk için cihazınızı dikey konumda tutun

• "Güç" düğmesine dokunun

• Gerektiğinde compas kalibrasyonu için cihazı hareket ettirin

• Cihaz ekranına bakın ve kuzey yarım küredeyseniz "Başlık" göstergesinden 180 ° ve güney yarım küredeyseniz 0 ° almaya çalışın. Mevcut tüm uyduların görünmesi gerekir

• Artık cihazınızı kolayca hareket ettirebilir ve istediğiniz uyduyu bulabilirsiniz. Gökyüzünde gerçek bir uydu konumu göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 18 Eylül 2019; 23:1:2 >

• uydu ayarını bozup bunla tekrar kurmaya çalışıyorum. yapamazsam bi çuval küfür yicem muhtemelen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yükledim. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

uydu ayarını bozup bunla tekrar kurmaya çalışıyorum. yapamazsam bi çuval küfür yicem muhtemelen
    Sonra benden bilmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 18 Eylül 2019; 23:1:16 >
  • ben yapmaya çalışmıştım buna benzer bir proğramla alakasız yön gösteriyordu türksat için
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    hocam yapamadık , uyducu çağırdık 100 tl aldı. bilgin olsun borçlusun:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu tip programlar augmented reality kullaniyor, programlarin yaptigi tek sey ekrana bir takim rakamlar yansitmak , o kadar

Yani bir notepad dosyasindan fazlasi degiller . Dolayisiyla bu programlarin calisma becerisi sadece telefonun pusula basarisi ile dogru orantili

Tavsiye etmem ama sifirdan "ben de bir deneyim" diyenler icin onerim, pusulanizi 8 rakami seklinde telefonunuzu cevirerek kalibre edin .. zaten telefon sizi yonlendirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Vay be bi uydu ayarı 100 olmuş ya

Hakkaten enflasyon var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.