Benim de almam lazım acilen... Elinde hazır hesap olan varsa pmden iletirse sevinirim.
allah razı olsn vlla:D
binlerce kez teşekkürler herşeyi harfiyen yaptım ve oldu. ilk denememde kerdi kartı yerinde non çıkmamıştı eksik yer yapmıştım ama baştan yapınca oldu. Allahım sana gani gani bilgiler nasip eylesin. (AMİİİİİİİİN)
arkadaşlar şifre girin diyo üye olurken giriyom kabul etmiyo acil yardım
Teşekkürler
Teşekkür ederim dostum, işime yaradı
Teşekkürler.
Türk üyeliğini alıyoruz da US store'a bi kayıt olamadık gitti
sağol arkadaşım olay bitti.
bende de abd hesabi vardi, uzun zamandir tr hesabi alamiyordum. basardim sonunda saolun.
mükemmelsin sayende hallettik
Kredi akrtıyla üye olurken üyelik ücreti mi alınıyor?
Sagolasın ustad oldu...
quote:
Orijinalden alıntı: umitemi
Sagolasın ustad oldu...
Bu başlığı 2008 yılında açmıştım hala çalışıyor olmasına sevindim arkadaşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: mahruti
Kredi akrtıyla üye olurken üyelik ücreti mi alınıyor?
Yanlış hatırlamıyorsam kredi kartı bilgilerinizi girdiğiniz zaman AppStore'dan birşey aldığınızda (ipod,phone,pad,touch) ilgili ödeme işlemini verdiğiniz bilgiler doğrultusunda kredi kartınızdan tahsil ediyordu.
hesap açılırken şifreyi kabul etmiyor neden öle yapıyor anlam veremedim?
Büyük Harf- Küçük Harf- Sayı olmazsa kabul etmiyor
ya çocuklar ben mesela iTunes ten ücretsiz hesap açtım. ve satın almak istediğim bir video (film) var. istediğim filmi almak için ücretsiz bir hesap mı açmam gerekiyor yoksa ücretli bir hesap mı.
Yardımlarınızı beklerim.
quote:
Orijinalden alıntı: afdad
ya çocuklar ben mesela iTunes ten ücretsiz hesap açtım. ve satın almak istediğim bir video (film) var. istediğim filmi almak için ücretsiz bir hesap mı açmam gerekiyor yoksa ücretli bir hesap mı.
Yardımlarınızı beklerim.
Eğer alacağınız içerik ücretsizse direkt alırsınız eğer paralıyla Türk kredi kartının geçtiği Türkiye Store'den hesap açmanız gerekmekte.
kardeş bu iş güvenli di mi yani dava meselesi filan olmaz güvenli yol mu???