Şimdi Ara

Ücretsiz iTunes Üyeliği Alma(Basit Anlatım - Kesin Çözüm) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
159.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim alacağım video american store den. ve ücretli. ücretsiz hesapla almam mümkün mü?
  • Dostlar bu paypalın yanında falan none seçeneği yok . Ücretsiz üyelik nasıl alabilirim ?

Şöyle düzelttim durumu , ücretsiz uygulama üzerinden get app deyip create acc ' ye tıklamak gerekiyormuş . Öyle yaptığımız zaman çıkıyor none seçeneği .
     Ücretsiz iTunes Üyeliği Alma(Basit Anlatım - Kesin Çözüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 26 Nisan 2011; 18:05:39 >
  • evet benim kredi kartından 1.78 tl kesti
  • harbiden teşekkürler heryerde aradım bi seninki oldu çok saol müthişsin :D
  • Ben bir türlü kayıt olamadım kayıt ekranında şifreyi 8 karakter yazın diyor sanırım. Ama her türlü şifreyi denememe rağmen şifre hatası yüzünden kaydımı tamamlayamadım. Acaba sorun nereden kaynaklanıyor? Bilgisi olan var mı?

-----

Düzenleme: Tamam hallettim. Harfleri büyüklü küçüklü yazınca kabul etti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool Boy -- 10 Şubat 2012; 18:24:16 >
  • Bir kimlik almak bu kadar zormu olmali ya alna kadar kanser olduk ama sonunda hallettik sukur..
  • Canım çıktı alana kadar. Teşekkürler oldu sonunda.

Ama Türkiye olması kötü, az uygulama barındırıyor. Çözümü yok mu?
  • logos yardımın ihtihacim var
    iphone 3gs 8gb cihazi var elimde i tunes kayıt işlemi için telefndan yaparken internet paketin olması gerekiyomu yeni aldım vodafona hatti ile kullanıcam hattımda şu an internet paketim yok bu i tunes kayıt için sorun yaratırmı ? yaratıyo die zannediyorum çünki e posta hatası alıyorum sürekli telefonu parçalayacam o derece sinir bozucu bi durum şimdiden teşekkürler..
  • Allah razı olsun, apple illa sömürcek kart numarasını sanıyodum, umutlarım yeşerdi ve işe yaradı resmen , tşk. .. :))
  • Benim sorum şu; bir uygulama yazılımı var iphone ve ipad lerde.

HOUNDSOUND, ücretsiz yazılımı indirdim.

elimde iphone veya ipad yok, ama bu programı PC'den veya itunes üzerinden de olabilir çalıştırmak istiyorum. Çünkü inen soundhound programı ipa uzantılı olduğu için itunes de çalışabileceğini öğrendim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Ayrıca kullanan arkadaş varsa kullanımı tarif ederse çok memnun oluruz.

Kolay gelsin.
  • Teşekkürler denedim ve sayenizde oldu.

İtunes Sağ alt köşede hala Türk bayrağı var doğru mudur? Yoksa USA bayrağımı olacaktı? Veya USA hesabında olduğumuzu nasıl anlarız?

Hesap görüntüle dediğimde Ülke: Türkiye olarak görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 18 Şubat 2013; 22:36:28 >
  • ALLAH senden razı olsun reis :D :D
  • Keşke kredi kartı da ekleyebilsek hesaplara çok daha güzel olurdu :(
  • Eyvallah ya çok işime yaradı...
  • Merhaba nesilsiniz bana bitene kart lazim ağer warsa lütfen bana yollain

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.