Şimdi Ara

Ücretsiz izin dolayısıyla yeni iş bulup eski işinizden istifa edermiydiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dikkat 6-7 yıl aynı firmada çalışmış olup pandemi sebebiyle iyi niyet olmaksızın nisandan bu yana ücretsiz izinde olsanız ve eski firmamızdan çok çok iyi bir firmaya ( 300 çalışanli firmadan 5000 çalışanli bir.firmaya gidermiydiniz) tüm tazminat ihbar kıdemi unutup üzerine soğuk su içip maaş nispeten daha fazla olacak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80liYıllar -- 5 Eylül 2020; 21:8:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maaş farkının ne kadar olacağına bağlı, 7 yıllık tazminat da az değil ama.

• Nerede daha mutlu olacaksan orada çalış hocam umarım mutlu başarılı olursun.

• 7 yıl az değil ama birde şu var daha nekadar izinde kalacağın belli mi belirsiz bir iştense maaş iyi ve tazminatını amorti edecekse birde iş garanti ise kalkıp 3 5 ay sonra işten çıkarma olmazsa bırakılır bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7 yılda asgari ücretten 21 bin anca tazminat alırsın altı olur üstü olmaz yeni işinde her ay maaşından 1k fazla alsan 2 senede çıkar tazminatın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben işsiz kalsam iş aramak yerine kendi işimi kurmanın yollarını arardım. semt pazarında pazarcılık yapmak bile başkasının namı hesabına çalışmaktan iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

ben işsiz kalsam iş aramak yerine kendi işimi kurmanın yollarını arardım. semt pazarında pazarcılık yapmak bile başkasının namı hesabına çalışmaktan iyidir.

Çok doğru

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLastis

7 yıl az değil ama birde şu var daha nekadar izinde kalacağın belli mi belirsiz bir iştense maaş iyi ve tazminatını amorti edecekse birde iş garanti ise kalkıp 3 5 ay sonra işten çıkarma olmazsa bırakılır bence

Çok belirsiz 2021 hazirana kadar süre uzayabilir

İyi bir karar almam gerekiyor

• 7 yıllık tazminat olayı bir yana, iş teklifi olan firmanın 1-2 ay sonra ücretsiz izine çıkarma durumu veya 1-2 sene sonra işten çıkarılma riski sağlam düşünülmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: pakaji2

Bu mesaj silindi.

Özellikle türkiyede girişimci,yatırımcı olunmaz Koç,sabancı büyük capitalist mafyalar bile ithalat'a dayanıyor hemen hemen hiç bulaşmıyorlar riskli işlere

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

7 yıllık tazminat olayı bir yana, iş teklifi olan firmanın 1-2 ay sonra ücretsiz izine çıkarma durumu veya 1-2 sene sonra işten çıkarılma riski sağlam düşünülmeli.

Yeni isim Erdemoğlu holding bünyesinde bir kuruluş olacak.

Eski iş yeri Kobi çapında küçük 300 calisanli krizde sallandı

• 7 yıl dile kolay orada emeğin var tazminatını önce tatlı dille almaya bir bak derim ki şu dönemde asla ve asla vermezler, ama dene , ücretsiz izin diyorsun , herşeyde vardır bir hayır kardeşim eğer içinden gerçek anlamda şuan bulduğun işte çalışmak geliyorsa tazminatı kazanırsın anladın maaş iyi olduktan sonra bir kaç ay içerisinde. emekli olana kadar orada çalışabilecekmisin tazminatı almak için ,

• quote:

Orijinalden alıntı: Big Booble

7 yıl dile kolay orada emeğin var tazminatını önce tatlı dille almaya bir bak derim ki şu dönemde asla ve asla vermezler, ama dene , ücretsiz izin diyorsun , herşeyde vardır bir hayır kardeşim eğer içinden gerçek anlamda şuan bulduğun işte çalışmak geliyorsa tazminatı kazanırsın anladın maaş iyi olduktan sonra bir kaç ay içerisinde. emekli olana kadar orada çalışabilecekmisin tazminatı almak için ,

Teşekkürler güzel tavsiyeler için malesef bugün itibariyle istifa etmek zorunda kaldım çünkü sonu gelemeyecek bir sürece girdik çok uğraşmama rağmen tazminatı işten çıkış yasağı kapsamında diyet olarak bırakmak zorunda kaldım Allah herkesin bu süreçte yardımcısı olsun. Böyle zor kararlar vermek zorunda bırakmasın.

• İstifa verilmiş. Yeni işiniz hayırlı olsun.

• 7 yıllık işte tazminat alacağının garantisi yok.Kafan nerde huzurluysa orda çalışacaksın.Daha az maaş alsan bile...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80liYıllar 8 kullanıcısına yanıt

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun maalesef bazen iş koşulları bizi istemediğimiz kararlar almak zorunda bırakıyor, Sizin için yeni işiniz daha iyi olur inşallah, tazminatı bırakmak evet zor koskoca 7 yıl ama hayırlısı bu deyip yeni işinize odaklanın bende 3 senedir kurumsal olmayan bir firmada çalışıyorum o kadar yıprandım ki , iş bulup biran önce çıkmak istiyorum benimde 3 senelik tazminatım var o yüzden çıkarma yasağının bitmesini bekliyorum ama temmuz du eylül yaptılar eylül dü kasım yaptılar görüşmelerden ses çıkmıyor süreç çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: 80liYıllar

Çok belirsiz 2021 hazirana kadar süre uzayabilir

İyi bir karar almam gerekiyor

Alıntıları Göster
    Ohoooo o zamana evde sıkıntıdan ölürsün olmadı parasizliktan

Sen basinin caresine bak bence herifler 1 yilini yemisoluyor tek kurus para vermeden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle öyle o yüzden istifa ettim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.