< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KAPALI (4. sayfa)
-
-
Hemen halledildi süpersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hızlı alışveriş oldu, teşekkürler.
-
Arkadaş gayet hızlı ve ilgili. Sorunsuz bir şekilde kargoyu gönderebilirsiniz. Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alışveriş yaptık 5 dkda hallettik sağolsun. Tavsiye ederim
Hızlı ve samimi satıcı ilgisi için teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sorunsuz bir işlem gerçekleştirdik satıcı ile.
-
hızlı cevap ve dürüst, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. düzenli olarak arkadaştan kargo gönderimi yapıyorum
teşekkürler.
-
Sorunsuz ve gayet hızlı bir alışverişti.
-
Bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum olumlu geri dönüşlerinizden ötürü. Daima HIZLA Daima GÜVENLE Alışveriş.
-
Kargo kodu aldım sorunsuz bir şekilde hallettik. Yardımcı oluyor, hızlı iletişim. Güvenilri
SATICI güvenilir 2 adet işlem gerçekleştirdim sorunsuz
Hızlı dönüş yapıyor gayet yardımcı kendisi.
2 adet kod satın aldım, mesajlarıma çok hızlı dönüş yaptı ve gayet nazikti. Kodlar tarafıma ulaştıktan ve kullanıldıktan sonra tekrar yorum düşerim.
-
Geri dönüş yapan tüm arkadaşları teşekkür ederim Unutmayalım ki;
“ KALİTEYİ MÜŞTERİ TANIMLAR. “
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telefonsorulari -- 15 Şubat 2022; 16:12:9 > -
Bugün 5 dakika içinde kodu gönderdi ve kargomu sorunsuz yolladım. Kargoda da herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Kendisine teşekkür ederim.
Arkadaş çok ilgili ve yardım sever birisi ve bir o kadarda hızlı.İlk defa işlem yapmıyorum, bir kaç seferdir yardımcı oldu, bundan sonra da ilk tercihim olacaktır, işi rastgelsin.
Defalarca kod satın aldım sorunsuzca gerçekleşti referansım
2 adet kod satın almıştım, kodlar tarafıma ulaştı 24 saat içerisinde kullanıldı ve kargolar çok kısa sürede elimize ulaştı. Güzel bir alışveriş tecrübesi oldu kendisine teşekkür ederim.
-
Hızlı ve sorunsuz bir şekilde kodumu alıp kullandım.Teşekkür ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X