dün akşam alışveriş yaptım sorunsuz bir şekilde az önce kargoya verdim teşekkür ederim |
KAPALI (6. sayfa)
-
-
2 tane alıp kullandık sorun yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaştan 2 kod aldım 10 dakikaya yolladı teşekkürler güvenle alışveriş yapabilirsiniz
-
Kargoya sorunsuzca verdim. Güvenilir arkadaş teşekkürler.
1 adet alındı
Kargo gönderimi sağladık. İlgili arkadaş. Şubede sorun çıktı hemen gerekli ayarlamaları yapıp sorunu çözdü. Teşekkürler
Teşekkürler ilgili arkadaş, kargoyu sorunsuzca gönderdik.
-
bıraz once gonderım kodu aldım yardımcı oldu kuryeyı cagırdık beklıyoruz gelmesını guvenılır arkadas tesekkurler
-
hızlı ve sorunsuz alışveriş , böyle kaliteli hizmetleri gerçekten seviyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güvenilir dürüst satıcı teşekkürler
-
Geri dönüş yapan tüm arkadaşları teşekkür ederim. Unutmayalım ki;
“ KALİTEYİ MÜŞTERİ TANIMLAR. “
-
Arkadastan gayet sorunsuz bir sekilde kod kullanildi. Hizli ve anlayisli bir arkadas
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba 2 mart itibariyle sorunsuz bir şekilde gönderimi gönderdim.Teşekkürler
sorunsuz gönderim oldu. sadece tel numarası sistemde görünmedi, onu da barkodun fotoğrafını çekin diye uyarmıştı.
-
Telegram üzerinden ulaştım ve 1 adet daha kod aldım. Güvenilir bir arkadaş. Teşekkür ederim tekrardan.
-
Arkadaş ile iletişime geçtikten sonra hızlı bir şekilde kodu verdi ve kargoyu gönderdik. Koskoca kargo 15 TL ye hallolmuş oldu :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X