Şimdi Ara

Ucretsiz Kota Sayacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
35.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkesin bildiği DU Meter benzeri ücretsiz Netmeter adlı bir program var. Bu program ile anlık indirme/gönderme hızlarınızı ölçebilir, ve istediğiniz zaman aralığındaki toplam indirme/gönderme miktarını analiz edebilir, indirmeniz belirli bir kotaya ulaştığında uyarı vermesini sağlayabilirsiniz.

Adres:http://readerror.gmxhome.de/ | Version 0.9.9.9 (beta 2) (Build date: 03/04/04)

Programın sayaç ara yüzü şu şekilde :
     Ucretsiz Kota Sayacı

Programın kullanımı oldukça kolay, ingilizcesi olmayanlar bir sözlük yardımı ile kolayca çözebilirler.
    Benim kullandığım ve kotalı adsl kullanıcıları için tavsiye ettiğim ayarlar şu şekilde:

1. Her windows açılışında başlayıp, sistem çubuğunda sessiz sakin bir şekilde indirme/gönderme sayması için, sağ tuşla Options'ı seçip General sekmesinden start minimized, close to tray, load on windows startup özelliklerini aktif hale getirin.

not: Bilgisayarınızda birden fazla ağ kartı var ise, Network interfaces to monitor bölümünde monitör için aktif modeminizin bağlı olduğu kartı seçin.

2. İndirme kotası dolduğunda uyarı vermesi için, sağ tuşla Options'a gelip Alerts+Reports sekmesinden Enable traffic volume alert özelliğini aktif hale getirin. Alert when'i download, reaches'i kotanız (3, 5, 9 vb.) GB, during current'i Month olarak ayarlayın.

Program bu ayarları yaptığınızda windows her başladığında sağ altta yukarı ve aşağı ok simgesi olarak grafiği kapalı şekilde başlayacaktır (5mb ram harcamakta). Herhangibir anda kotanızı ne kadar kullandığınız merak ediyorsanız sağ tuşlayarak Totals'ı seçip, Monthly Reports bölümünde ay ay indirme ve gönderme miktarınızı görebilirsiniz.

Ucretsiz Kota Sayacı

NOT: Program türk telekomun kota sayacından daha fazla gösterecektir, bunun 2 nedeni var:
    1. Türk telekomun sayacı bir süre geriden takip ederken, bu program gerçek zamanlı takip etmekte.
    2. Türk telekom yaklaşık %10 civarı olan tcp başlıklarını kotaya dahil ediyor, ancak bu program onları saymıyor. Sonuç olarak bu programda gördüğünüz rakamı %10 arttırarak kota kontrolü yapabilirsiniz. (100mb iletim var ise 110mb kota kullanılmış demektir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan B. -- 9 Ekim 2006; 12:30:42 >

• paylaşım için sağol.
  • teşekkürler kardeş hoşgeldin
  • Ellerine Saglık Tesekkürler, su an kullandıgımdan cok daha iyi
  • emeğine sağlık çektim ve kurdum.
  • teşekkürler çok güzel bir program varmı benden başka kullanan bu programı?

versiyon 1.1.4 betası çıkmış burdan çektim.

http://www.inndir.com/NetMeter-23732p.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 4 Haziran 2010; 15:01:28 >
  • Kaliteli ücretsiz sayaç nasıl bulabilirim. online sayaç servisleri içinde bulunan ve birden fazla teması olan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vınn Kota Sorgulama
    13 yıl önce açıldı
    CyberGhost VPN 6 aylık ücretsiz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.