Şimdi Ara

Ücretsiz Kredi Danışmanı Her şeyi sorabilirsiniz... (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
569
Cevap
17
Favori
47.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egemenonline

Hocam kimisi şubeye bile gitmiyor
    Direk int. bankacılığında saniyeler içerisinde 5-10 bankadan aynı anda kredi çekebiliyor diye duyumlar aldım ama son zamanlarda deneyenler artık çekemediklerini söylüyorlar! artık anlık bildirime geçmiş olabilirler.

Alıntıları Göster
    Yani bu zaten normal bir insanın yapacağı birşey değil. Bunu yapan insan muhtemelen art niyetlidir. Eskiden internet bankacılığı da bu kadar gelişmiş durumda değildi. 8-10 tane bankadan aynı gün kredi çekip ortadan kaybolan tipler olduğunu yıllar önce duymuştum. Bu bug veya hatanın giderilmesi ve çekememeleri olması gereken şey bence. Biraz bu işin içindekiler mi yönlendiriyor bilemiyorum.Telefon dolandırıcılarına baktığınız zaman genelde hep banka hesabında yüklü paraları olan kişileri aradıklarını görüyorsunuz., bu bilgilere nereden ulaşıyorlar diye düşünmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: xgitarx

Yani bu zaten normal bir insanın yapacağı birşey değil. Bunu yapan insan muhtemelen art niyetlidir. Eskiden internet bankacılığı da bu kadar gelişmiş durumda değildi. 8-10 tane bankadan aynı gün kredi çekip ortadan kaybolan tipler olduğunu yıllar önce duymuştum. Bu bug veya hatanın giderilmesi ve çekememeleri olması gereken şey bence. Biraz bu işin içindekiler mi yönlendiriyor bilemiyorum.Telefon dolandırıcılarına baktığınız zaman genelde hep banka hesabında yüklü paraları olan kişileri aradıklarını görüyorsunuz., bu bilgilere nereden ulaşıyorlar diye düşünmek lazım.

Alıntıları Göster
    ilaa ki vardır komisyonla falan yapanlar ama ne olursa olsun uzak durmakta fayda var.
    zaten eskisi gibi de yapabildiklerini sanmıyorum açıkçası "anlık bildirim var" deniyor. bazıları kredi çekeceğiz diye kandırıp dolandırıyor dikkat edin.

• quote:

ilaa ki vardır komisyonla falan yapanlar ama ne olursa olsun uzak durmakta fayda var.
    zaten eskisi gibi de yapabildiklerini sanmıyorum açıkçası "anlık bildirim var" deniyor. bazıları kredi çekeceğiz diye kandırıp dolandırıyor dikkat edin.

Alıntıları Göster
    dikkat etmesi gerekenler evet dikkat etsin, biz o tanıma girmiyoruz, konuyu anlatıyoruz öyle değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xgitarx

dikkat etmesi gerekenler evet dikkat etsin, biz o tanıma girmiyoruz, konuyu anlatıyoruz öyle değil mi?

Alıntıları Göster
    Aynen hocam benim demek istediğim bazı arkadaşlar kredi çekeceğim diye dolandırıcılara para kaptırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bedelli askerlik kredisi çektim krediyi içindeki masraflar (sigortalar) ile birlikte çekmiştim. Yani sigorta primlerini de kredi ile birlikte çıkardı ve bunları da kredinin içinde ödeyecektim. Daha sonra bu sigortalardan hem zorunlu olmadığı hem de istegim olmadığı ve bilgi verilmeden yapıldığı için ikisini iptal ettirdim ve prim tutarlarını nakit olarak iade aldim. Şimdi bankanın bana söylediği uygun faizli kampanyalı kredi kullandığım için iptal ettirdiğim sigortaların bedelini ara ödeme yaparak kredi hesabına yatirmam gerekiyormus. Böyle bir zorunluluk var mı? Kredi içinden yaptırılan sigorta prim tutarını daha sonra caymamiz halinde kredi hesabina yatırmamiz mi gerek?

• quote:

Orijinalden alıntı: donanimfedaisi

Merhaba bedelli askerlik kredisi çektim krediyi içindeki masraflar (sigortalar) ile birlikte çekmiştim. Yani sigorta primlerini de kredi ile birlikte çıkardı ve bunları da kredinin içinde ödeyecektim. Daha sonra bu sigortalardan hem zorunlu olmadığı hem de istegim olmadığı ve bilgi verilmeden yapıldığı için ikisini iptal ettirdim ve prim tutarlarını nakit olarak iade aldim. Şimdi bankanın bana söylediği uygun faizli kampanyalı kredi kullandığım için iptal ettirdiğim sigortaların bedelini ara ödeme yaparak kredi hesabına yatirmam gerekiyormus. Böyle bir zorunluluk var mı? Kredi içinden yaptırılan sigorta prim tutarını daha sonra caymamiz halinde kredi hesabina yatırmamiz mi gerek?
    Size banka personeli böyle bir şey mi söyledi? Ben öyle bir zorunluluk yok diye biliyorum.

• quote:

Size banka personeli böyle bir şey mi söyledi? Ben öyle bir zorunluluk yok diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    Evet bu şekilde söyledi önce hayat sigortası dahil 1000 TL ara odeme yapmamı hayat sigortasını da elden yapmamı buna itiraz edince de sadece iptal ettirdiğim sigortaları krediye geri ödeme yapıp kredi hesabı düşünce tekrar ödeme planı olusturmami istedi dusuk faizli kampanyalı krediymis nakit iade almisim aksi takdirde yasal süreç başlayacakmış ne süreci zaten ben iade aldığım prim tutarlari da dahil tüm sigortaları kredinin içinde ödeyeceğim taksitler daha başlamadı ödemediğim bir tutar yok nasıl bir yasal işlem yapacaksınız diyince de cevap vermiyor. Zaten zorunlu olmayan sigortalardi iptal etmek benim en doğal hakkım. Nasıl oluyor da böyle bir şey diyebiliyor anlamiyorum. Sadece merak ettiğim bedelli askerlik kredisi olduğu için dediği şeyin hukuki bir zemini var mı? Lütfen bilen diğer arkadaşlardan da yardım bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimfedaisi -- 3 Kasım 2018; 17:50:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: donanimfedaisi

Evet bu şekilde söyledi önce hayat sigortası dahil 1000 TL ara odeme yapmamı hayat sigortasını da elden yapmamı buna itiraz edince de sadece iptal ettirdiğim sigortaları krediye geri ödeme yapıp kredi hesabı düşünce tekrar ödeme planı olusturmami istedi dusuk faizli kampanyalı krediymis nakit iade almisim aksi takdirde yasal süreç başlayacakmış ne süreci zaten ben iade aldığım prim tutarlari da dahil tüm sigortaları kredinin içinde ödeyeceğim taksitler daha başlamadı ödemediğim bir tutar yok nasıl bir yasal işlem yapacaksınız diyince de cevap vermiyor. Zaten zorunlu olmayan sigortalardi iptal etmek benim en doğal hakkım. Nasıl oluyor da böyle bir şey diyebiliyor anlamiyorum. Sadece merak ettiğim bedelli askerlik kredisi olduğu için dediği şeyin hukuki bir zemini var mı? Lütfen bilen diğer arkadaşlardan da yardım bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Alala ilk defa böyle bir şey duyuyorum madem öyle demişler içiniz rahat edecekse dediklerini yapın. Ama yapmazsanız bile işin hukuki boyutları olacağını sanmam ama bilemiyorum altan

• 60 ay vadeli konut kredisi çektim ziraat tan. Bu ay inşallah son taksidi ödeyeceğim. Şu ana kadar 5 sene boyunca dask, konut sigortası banka tarafından hesabımdan kesildi. Telefonuma mesaj geldi. Gene kesilecek diye. Halbuki gene kesilirse 6. sene olmuş olacak. Ama ben krediyi 5 sene vadeli çekmiştim. Bankanın bu sigorta olayını artık iptal etmesi gerekmiyor mu? Yada ben mi başvurup iptal ettirmeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAF10

60 ay vadeli konut kredisi çektim ziraat tan. Bu ay inşallah son taksidi ödeyeceğim. Şu ana kadar 5 sene boyunca dask, konut sigortası banka tarafından hesabımdan kesildi. Telefonuma mesaj geldi. Gene kesilecek diye. Halbuki gene kesilirse 6. sene olmuş olacak. Ama ben krediyi 5 sene vadeli çekmiştim. Bankanın bu sigorta olayını artık iptal etmesi gerekmiyor mu? Yada ben mi başvurup iptal ettirmeliyim?
    Darısı bizim başımıza inşallah hocam. sms hatalı gelmiştir, bence şubenizle bir görüşün. 6. yıla sarkıyorsa kredi bittikten sonra iptal edip kalan tutarı kıst olarak ödemeleri gerekir diye düşünüyorum.
  • Hocam merhaba askere gitmeden önce garanti ve akbanktan takibe dusmustum. 2107 sonunda ödedim borcumu hepsini ve şubat 2018 de kuveyturk bankasında teminatli kredi karti alıp 7 ay düzenli ödeyip kapattım puanım 1125 olmuştu şimdi ise yapi krediden teminatli kredi kullandim 1500 tl 2 taksidini ödedim erkenden bunu aralık sonunda hepsini erken ödesem kapatsam.. artık sicilim düzelmiş olur mu yada nasıl bir yol izlemem lazım kurumsal bir markette çalışıyorum maaş bankam garanti onlarla takibe düştüğüm için kredi ve kart vermiyorlar.. bu krediyi ödeyip 2019 da bana esnek davranırlar mi puanım yukselir mi toplu ödesem.. ???

• Hocam Merhaba, yaşım 21 daha önce kredi kartı kullandım ancak işten ayrılmam sebebiyle ödemede sorun yaşadım takibe düştükten 3 gün sonra komple borcu kapattım ancak şimdi hiç bir banka kredi kartı vermiyor. Sürekli olarak vadesiz banka hesaplarından para giriş çıkışı oluyor sürekli karttan alışveriş yapıyorum askerden yeni geldim sigortalı işe başladım findeks den bugün puan sorguladım ancak puan göstermedi ben nasıl kredi kartı alabilirim ve kkb sicilimi nasıl düzeltebilirim? teşekkürler.
  • Haftasonu cepteteb uygulamasina girdigimde 25000 liralik on onayli kredimin hazir olduguna dair bildirim gordum.Bunun 5 bin lirasini kullandim.Sonra bu bildirim 20000 liralik krediniz olarak degisti.

Bugunde kredi kartina basvuru yaptim.13000 lira olarak onaylandi fakat limit boslugum olmadigindan dolayi mevcut kart limitlerimi dusurmem gerektigine dair mesaj geldi.

Sorum suan on onayli kredi limitim gorunmuyor.Kredi kartina basvuru yaptigim icin mi gorunmuyordur?Eger oyleyse cok pisman olacagim.Yoksa bu on onayli kredi limiti ara ara gelen,kullanilmasi icin belli bir suresi olan bir sey mi?

• Bugunlerde kredi çekme gibi bir planım var. İhtiyaç kredisi düşünüyorum , aciliyeti yok aslında ama sizce yeni yıl sonrasını beklemelimiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kolivva06

Hocam Merhaba, yaşım 21 daha önce kredi kartı kullandım ancak işten ayrılmam sebebiyle ödemede sorun yaşadım takibe düştükten 3 gün sonra komple borcu kapattım ancak şimdi hiç bir banka kredi kartı vermiyor. Sürekli olarak vadesiz banka hesaplarından para giriş çıkışı oluyor sürekli karttan alışveriş yapıyorum askerden yeni geldim sigortalı işe başladım findeks den bugün puan sorguladım ancak puan göstermedi ben nasıl kredi kartı alabilirim ve kkb sicilimi nasıl düzeltebilirim? teşekkürler.
    takibe düştüğünüz için puanınız silinmiş büyük ihtimal.
    yada siz notlu risk raporu mu sorguladınız? yoksa sadece risk raporu mu sorguladınız? notunuz 0 olarak mı gözüküyor hiç mi gözükmüyor?
  • Merhaba , eşim kardeşinin evini satın almak için kredi çekmek istiyor. Kardeşi yurtdışında yaşıyor ve burdan gelen kira yetersiz olduğu için evi satıp toplu bir para almak istiyor. Bir nevi yardımcı olmak adına böyle bir satınalma yapmak istiyoruz. Banka , kardeşi olduğu için kredi kullanımında sorun çıkarır mı veya kredi verir mi?
  • quote:

takibe düştüğünüz için puanınız silinmiş büyük ihtimal.
    yada siz notlu risk raporu mu sorguladınız? yoksa sadece risk raporu mu sorguladınız? notunuz 0 olarak mı gözüküyor hiç mi gözükmüyor?

Alıntıları Göster
    Hocam full sorgulama yaptım hem kkb hem risk kkb puanım 0 çıkıyor takibe düştükten sonra puanım 1143 idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolivva06 -- 3 Aralık 2018; 3:21:9 >
  • Merhaba 45000 tl tutarında ihtiyaç kredisi çekmeyi düşünüyorum. Şuan benim için en uygun oran ing de 2.19(diğer bankalarda 2.34 ten başlıyor) olarak ancak diğer bankalarda 3 sene için toplamda 500 tl olan hayat sigortası için ing 1500 tl kesinti yapacağını belirtiyor. Yaşıma istinaden buldukları fiyat aşırı fahiş. Muhtemelen kabul etmemem durumunda da kredi vermeyecekler. Hayat sigortası mevzusunu nasıl çözebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: principino

Merhaba 45000 tl tutarında ihtiyaç kredisi çekmeyi düşünüyorum. Şuan benim için en uygun oran ing de 2.19(diğer bankalarda 2.34 ten başlıyor) olarak ancak diğer bankalarda 3 sene için toplamda 500 tl olan hayat sigortası için ing 1500 tl kesinti yapacağını belirtiyor. Yaşıma istinaden buldukları fiyat aşırı fahiş. Muhtemelen kabul etmemem durumunda da kredi vermeyecekler. Hayat sigortası mevzusunu nasıl çözebiliriz.
    Nasıl çözebiliriz derken? Evet İng bankın diğer bankalara göre gayet iyi oran veriyor. Ama eğer ing den çekecekseniz, o hayat sigortası tutarını maalesef ödemelisiniz aksi taktirde kredi kullandırımı yapmazlar.

• egemenonline kullanıcısına yanıt
    Sonradan iptal iade alınabiliyormu onu sormuştum hocam.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.