Şimdi Ara

Ücretsiz logo yapacak arkadaşlar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimde deki gibi olcak detaylar ahsap görünümlü olcak acık renkli yardım edebilcek arkadas teşekkürler

[simage]
    [/simage]

• Açık tonlu bir malzemeden seçtim. Sanırım böyle bir şey istiyorsun.
    Her zaman olduğu gibi orijinallerini vermiyorum.

Bu tasarım Cinema 4D ile yapıldı.

• öncelikle selamu aleykum hocam. akdeniz bolgesinde meyve sebze işiyle uğraşiyorum yani halcilik yapıyorum daha doğrusu aile şirketi diyelim. daha önce kendim adobe üzerinden logo çalışması yaptım ama pek hos olmadi. suan ihracat işiyle birlikte paketleme ambalaj işine de giriyoruz haliyle sağlam bir logo yapmamız gerekiyor kartvizit olsun reklam için deftere kaleme basmak için çeşitli değişik logolar tasarlamamiz lazim. forumdaki diğer arkadaşlara ücretsiz örnekler vermişsiniz bunlardan bende görmek istiyorum daha sonra ki aşamada ise fiyatı konusur işimizi hallederiz hocam tabiki uygunsa. ben detaylari vereyim sebze meyve halinde çalısiyoruz ihracat yapılıyor son dönemde de soğuk hava ve paketleme tesisi kuruluyor bunları animsaticak bir logo orjinal bi sey olmasi en büyük arzumuz. kafamda dünya haritası üzerine meyve yerleştirip sağından solundan üç boyutu şekilde tirlar geçiyor dünyanin meyvesini taşıyoruz manasinda. bu arada unutuyordum şirketin adı Meypa meyve pazarlama ltd.şti. daha cok meyve üzerine çalışiyoruz muz portakal nar limon üzüm çilek kivi havuç sebze de var ama yoğun olarak bu tur meyveler logo da bunları animsaticak yansıtacak şekilde olmalı . ınşallah konuyu paslamisimdir hocam öncelikle basit şekilde birkaç logo gönderirseniz daha sonraki aşamalarda profesyonel bir çalışma yapalim ınşallah şimdiden sağolun kolay gelsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf32tr

öncelikle selamu aleykum hocam. akdeniz bolgesinde meyve sebze işiyle uğraşiyorum yani halcilik yapıyorum daha doğrusu aile şirketi diyelim. daha önce kendim adobe üzerinden logo çalışması yaptım ama pek hos olmadi. suan ihracat işiyle birlikte paketleme ambalaj işine de giriyoruz haliyle sağlam bir logo yapmamız gerekiyor kartvizit olsun reklam için deftere kaleme basmak için çeşitli değişik logolar tasarlamamiz lazim. forumdaki diğer arkadaşlara ücretsiz örnekler vermişsiniz bunlardan bende görmek istiyorum daha sonra ki aşamada ise fiyatı konusur işimizi hallederiz hocam tabiki uygunsa. ben detaylari vereyim sebze meyve halinde çalısiyoruz ihracat yapılıyor son dönemde de soğuk hava ve paketleme tesisi kuruluyor bunları animsaticak bir logo orjinal bi sey olmasi en büyük arzumuz. kafamda dünya haritası üzerine meyve yerleştirip sağından solundan üç boyutu şekilde tirlar geçiyor dünyanin meyvesini taşıyoruz manasinda. bu arada unutuyordum şirketin adı Meypa meyve pazarlama ltd.şti. daha cok meyve üzerine çalışiyoruz muz portakal nar limon üzüm çilek kivi havuç sebze de var ama yoğun olarak bu tur meyveler logo da bunları animsaticak yansıtacak şekilde olmalı . ınşallah konuyu paslamisimdir hocam öncelikle basit şekilde birkaç logo gönderirseniz daha sonraki aşamalarda profesyonel bir çalışma yapalim ınşallah şimdiden sağolun kolay gelsin...

ücretli iş yapmıyorum, aslında yapıyordum ama bir çoğundan ücreti alamayınca bu işten vazgeçtim.
    Arasıra istekleri -vaktim olduğunca- yapıyorum. Ama hiçbir zaman orijinallerini vermiyorum.

Eğer ciddi anlamda logo'ya ihtiyacınız varsa forumda ücretli çalışan arkadaşlarımız var.
    Onlara da mesajınızı ilertirseniz yardımcı olmak isteyen çıkabilir. Ben ücretimi alamadığım ve almakta
    sürekli sorun yaşadığımdan uğraşmıyorum. Tamamen sinir savaşı diyebilirim. Defalarca telefon et, mesaj at
    ama sonuçta size söz verilenin 1 tl'sını bile alamadığım bir sürü iş oldu.

İdamama'yı öneririm, oraya istediğinizi bildirin, fiyat aralığınızı verin, genellikle 500 tl altında logo tasarlayan
    pek çıkmıyor ve istenilen kalitede olmayabiliyor ama şansınızı denersiniz. Bir süre belirtir ve sonucunu
    alırsınız. Sonra da diğer aşamalara geçersiniz.

Gelelim diğer konuya, istediğiniz logo'da çok fazla detay istiyorsunuz, bu da logonun anlaşılmasını ve
    karışıklığa sebep olur. Eğer sadece paketleme ve nakliye ise bu ayrı bir branşı temsil ediyor. Ama
    firmanızın ismine uygun bir tane isterseniz her türlü yerde kullanılabilir.

Durumu değerlendirirsiniz. Çok karışık logoyu tercih etmeyin, kartvizit türü ufak ebatlı materyalde çok iç-içe girer ve algılanamaz.

• hocam cevabınız cok açıklayici olmuş sağolun ilginiz alakaniz icin fiyat konusunda suan için bi rakam belirtmek istemiyorum sadece benim bileceğim iş değil şirket sonuçta ve kaliteli bir sey olmasi lazım ve elimde somut bir şeylerin muhakkak olmasi lazım toplantıda sunmak üzere sizden diğer arkadaşlara yaptığınız gibi iki tane basit olsa da bir logo istiyorum tabi vaktiniz varsa uygun olursa.. birincisi nakliye ve paketleme üzerine ikincisi hal için kullanilabilecek sade ve orjinal tabi basit şekilde sizi yormayacak işinizden alıkoymayacak biçimde tabi mümkünse sizden gelicek logolari sunup diğer ücretli şekilde yaptırmayı düşünüyorum forumda uğraşan arkadaşlarla . şimdiden teşekkür ediyorum hocam...

• bu yardım isteyenler ne kadar ciddiyetsiz kişiler, bu kadar uğraşıp bir şey yapıyoruz,
    ne bölümünü takip ediyor, ne yapılanı görüyor. Sadece bölümü açıyor ve çekip gidiyor.
    Emeğimize yazık, bunlar yüzünden diğerlerine yardım etme istediğim kayboldu.

Şu 3D için birkaç saat uğraştım ama sonuçta kimsenin uğradığı yok.
  • Harris32 kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle ücretsiz bir şeyler yapmayın. Ha yaptığı tasarım hakkında nasıl olmuş, hangi rengi seçiyim tarzı sorulara elbette yardım etmek gerekir ama yok ücretsiz logo yapın yok şunu yapın diyenlerin mesajları kaale almamak gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende genelde takip ediyorum burayı. Adamların işi düşüyor konu açıyor cevaplıyorlar sonra bir teşekkürü geç bakmaya bile tenezzül etmiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harris32

Açık tonlu bir malzemeden seçtim. Sanırım böyle bir şey istiyorsun.

Hocam bu programın crak i var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Hocam kesinlikle ücretsiz bir şeyler yapmayın. Ha yaptığı tasarım hakkında nasıl olmuş, hangi rengi seçiyim tarzı sorulara elbette yardım etmek gerekir ama yok ücretsiz logo yapın yok şunu yapın diyenlerin mesajları kaale almamak gerekir.

yani ciddiyetsizlikten başka bir şey değil, ücretli yaptıklarım ise ayrı bir dert.
    sanki verdiği 3-5 tl ile sizi satın aldıklarını sananlar var. Hiç bitmez düzeltmeler istiyor.
    Tam her şey bitti sanıyorsunuz, bu sefer de yeniden, sıfırdan tasarım istiyorlar.

Geçen gün 21 yıllık 4 yıldızlı bir otel için logo yarışması açmışlar. Logo için verdikleri ücret tam 450 tl,
    ben de firmaya mesaj attım. Otelinizde 1 gece kalsam benden bunun 2 katını alırsınız ama iş emeğin
    karşılığı olunca o kadar cömert değilsiniz dedim.

Ne dese beğenirsiniz; biz yarışma açmadı, sizin logonuza da ihtiyacımız yok gibi saçma sapan cevaplar geldi.
    Burada bölüm açanlar sanırım karşılarındaki çaresiz, öğrenci, para ihtiyacı olan, ne istersek yaptırız, diye düşünüyorlar.

Ücretsiz logoya desteği kaldırıyorum. Emeğime yazık...

• quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

Bende genelde takip ediyorum burayı. Adamların işi düşüyor konu açıyor cevaplıyorlar sonra bir teşekkürü geç bakmaya bile tenezzül etmiyorlar.

aynen söylediğiniz gibi oluyor, bir daha hiç uğramayan bir sürü tip var.
    zaten bölümü açanların mesaj sayısına bakın. sadece 1 veya 2 mesajı var.
    O da bedavaya işinin görülmesini sağlamak, sonra da bir daha uğramıyorlar.

Büyük ihtimalle de bu bölümü açan istediğini aldı, bir daha da buraya uğramayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayali94

quote:

malesef ben de yok, iş yerinin bilgisayarında lisanslı programdır.
    internette aramanız lazım, ancak sürüme göre aramalısınız. şu anda 14ncü sürüm var sanırım....

• Eyvallah teşekkür hocam

• emeğe saygı emek para ile satın alınmaz ama verilen para gönülü hoş olsun diye verilen ücrettir para emeği satın alamaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kayali94

quote:

malesef ben de yok, iş yerinin bilgisayarında lisanslı programdır.
    internette aramanız lazım, ancak sürüme göre aramalısınız. şu anda 14ncü sürüm var sanırım....

Merhaba arkadasim mesaj atamadigimdan burdan yazdim.Rica etsem iletisime gecebilirmisin benimle.

• Cinema 4D yapımı gayet hoş olmuş bir kaç revize ile süper olabilir
  • Harris32 kullanıcısına yanıt
    Hocam p.m atamıyorum bana bir döner misiniz ? Teşekkürler şimdiden :)
  • Bende ücretsiz destek talep edilemeyen bir sitede bu işi yapıyorum.
    Yoksa kötü oluyor bu örnekteki gibi.
  • Kimse kimseye ücretsiz bişey yapmaz hayır ve insanı yardım dışında ;)
    Para kazanmak için bişeyler göstermeniz gerekir burada da bu yapılıyor sonrasını biz bilmiyoruz pm'ler konuşuyor...
    İşini beleşe getirmeye çalışanlar var tabi ki de ve sektörü bilmeyenlerde.. Ülkemizde 5 tl verenler var logo tasarımı için..
    Heleki yeni öğrenenlerin ben biliyorum diyip 350$ lık logoyu 50-100 tl'ye yapmaları..
    İnsanların kullanılmaları tabiki de can sıkıcı o yüzdendir ki; cevap vermemelerim.
    Meslektaşlarım: DEĞMEZ!
    Hem de bu işi yapanlar bişeyler kazanmış olur ;) bırakın parası olan konuşsun ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.