Bildirim
ÜCRETSİZ Microsoft Tarafından Windows 10 Education,Office 365+Onedrive 1tb(Üniversite Öğrencilerine) (9. sayfa)
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ege Üniversitesi Windows 10 yok. -
-
Evet hocam veriyorlar ben de Odtü üzerinden aldım zaten. -
Hocam inanın bilgim yok ama küçük bir araştırmayla bulabilirsiniz bence.Editten sonraki konuya gelirsek hocam evet kullanabilirsiniz.Office yükledikten sonra onun hesabıyla bir kereye mahsus giriş yapıyorsunuz ve sadece bu uygulama seçiyorsunuz son ekranda ve tekrar format atana kadar hiçbir işlem yapmadan kullanabilirsiniz. -
Ne var hocam?Onthehub üzerinden kayıt olup denediniz mi?Alanlar var çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 1 Haziran 2020; 15:37:27 > -
Sağlık bilimleri üniversitesinin windows 8.1 industry pro verdiğini yazmayı unutmuşum. (Azure)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tamamdir cok tesekkur ederim hocam.quote:
Orijinalden alıntı: CengizGurkan
Hocam inanın bilgim yok ama küçük bir araştırmayla bulabilirsiniz bence.Editten sonraki konuya gelirsek hocam evet kullanabilirsiniz.Office yükledikten sonra onun hesabıyla bir kereye mahsus giriş yapıyorsunuz ve sadece bu uygulama seçiyorsunuz son ekranda ve tekrar format atana kadar hiçbir işlem yapmadan kullanabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eklendi. -
ben üniversite bilgi işlem çalışanı olarak .edu mail adresim ile aldım ancak onedrive kaç gb kaç yıllık bulamadım?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1tb+15 yıldır kullanan var diye biliyorum. -
Eklerim de hocam pek kimse olcağını zannetmiyorum orda :) -
İTÜ oluyor mu? -
Ekliyorum o zaman hocam :) -
Daha önce deneyen olmadı o üniden ama büyük ihtimalle olur hocam. -
İTÜ, Windows 8.1 Industry Pro veriyor.quote:
Daha önce deneyen olmadı o üniden ama büyük ihtimalle olur hocam. -
Emin misiniz hocam?Onthehub'ı da denediniz mi? -
Yok hocam, burada gözükmesi gerekmiyor mu?quote:
Emin misiniz hocam?Onthehub'ı da denediniz mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terraneo -- 9 Haziran 2020; 15:11:37 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X