Şimdi Ara

ÜCRETSİZ Microsoft Tarafından Windows 10 Education,Office 365+Onedrive 1tb(Üniversite Öğrencilerine) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
138
Favori
56.148
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bütün yazılımlara tıkladığınızda da gözükmüyorsa yok demektir ama yakıştıramadım yani itü'ye neden böyle bir şey yapmışlar ki?Azure'den veriyor o zaman 8.1'i de değil mi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

Bütün yazılımlara tıkladığınızda da gözükmüyorsa yok demektir ama yakıştıramadım yani itü'ye neden böyle bir şey yapmışlar ki?Azure'den veriyor o zaman 8.1'i de değil mi hocam?
    Evet çıkmıyor, Azure'de 8.1 veriyor.
  • Terraneo kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam konuya ekliyorum.
  • anadolu üniversitesi aöf okuyanlar doğrudan windows 10 u indirebiliyor muyuz deneyen oldu mu ?
  • Celal Bayar Üniversitesi Windows 10 olumsuz, bilgiyi düzeltelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaiserx K kullanıcısına yanıt
    Windows 8.1 mi hocam biri çünkü demiş ki öyle yazmışım.
  • Hiçbiri hocam Windows sürümleri yok kesin olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaiserx K kullanıcısına yanıt
    Özelden görünen yazılımların fotoğrafını atar mısınız?Ayrıca azure portalında subscriptons bölümünde üyeliğiniz aktif olarak gözüküyor mu?
  • aöf öğrencisiyim windows 10 edu dahil win 8.1 hepsini aldım sildim süpürdüm :-)

ÜCRETSİZ Microsoft Tarafından Windows 10 Education,Office 365+Onedrive 1tb(Üniversite Öğrencilerine)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniadam -- 11 Haziran 2020; 12:57:51 >
  • yeniadam Y kullanıcısına yanıt
    Hocam anlamıyorum aynı üniversiteden deneyip farklı sonuç alan oluyor.Ya beceremeyenler var ya da ek bir şey var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

Hocam anlamıyorum aynı üniversiteden deneyip farklı sonuç alan oluyor.Ya beceremeyenler var ya da ek bir şey var?
    evet vermez diye öylesine girdim baktım bütün sürümler karşımdaydı nasıl oldu anlamadım ben de hocam :-) daha önce dreamspark a üyeydim ondan sonra azure dönmüş sistem aynı aöf mail ile kayıt oldum hepsini verdi. microsoft bu..
  • Sakarya uni mezunuyum. ÜCRETSİZ Microsoft Tarafından Windows 10 Education,Office 365+Onedrive 1tb(Üniversite Öğrencilerine)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yeniadam Y kullanıcısına yanıt
    Hocam normalde abonelikler kısmında onaylı olması gerekiyor ve bu bazen biraz zaman alıyor sanırım herkes direkt bekliyor haliyle böyle oluyor sanırsam.Konuyu güncelliyorum teşekkürler.
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    Hocam Abonelikler kısmında öğrenci durumunuz onaylandı mı?
  • azure sayfasına sıradan bir hotmail ile giriş yapın daha sonra öğrenci doğrulaması yapın mailinizi kaydettirin büyük ihtimalle olacaktır arkadaşlar.. Portal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniadam -- 11 Haziran 2020; 14:6:51 >

• abonelikler bölümünü bulamadım

ama sol üstte mailimin altında üniversitem yazıyor.ÜCRETSİZ Microsoft Tarafından Windows 10 Education,Office 365+Onedrive 1tb(Üniversite Öğrencilerine)
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    giriş yaptıktan sonra bu linke tıklayıp bakabilir misiniz?
  • ÜCRETSİZ Microsoft Tarafından Windows 10 Education,Office 365+Onedrive 1tb(Üniversite Öğrencilerine)
    bu şekilde gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniadam

azure sayfasına sıradan bir hotmail ile giriş yapın daha sonra öğrenci doğrulaması yapın mailinizi kaydettirin büyük ihtimalle olacaktır arkadaşlar.. Portal
    sağol hocam bu şekilde hotmail hesabımla ilişkilendirdim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.