Şimdi Ara

ÜCRETSİZ Microsoft Tarafından Windows 10 Education,Office 365+Onedrive 1tb(Üniversite Öğrencilerine) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
137
Favori
56.377
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gözükmesi lazım hocam belki mezun olmanızla alakası olabilir emin değilim ancak alan arkadaş oldu sizin üniversiteden.
  • Hotmailden giris yapip aktive ettim. Ogrenci hesabi acildi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    Peki windows kısmı oldu mu hocam?
  • Oldu hocam

• Mezun olanlar yararlanabiliyor mu acaba?

• Cnyylmz kullanıcısına yanıt
    Üstünüzdeki hocamız mezunmuş ve aldı hocam tek gereken edu mailiniz.
  • Google Drive diskindeki belgeleri üniversitenin bilgi işlem dairesi görebiliyordu. Bunda da görülüyor mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    windows üzerinden edu hesabınız ile oturum açmadığınız takdirde hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniadam

aöf öğrencisiyim windows 10 edu dahil win 8.1 hepsini aldım sildim süpürdüm :-)

hocam bende aof öğrencisiyim windows 10 çıkmıyor nasıl alabildiniz azure üzerinden windowz 8.1 ve diğer yazılımlar var
  • Endimiyon kullanıcısına yanıt
    Hocam biri şöyle bir şey yazmış bir dener misiniz?
    azure sayfasına sıradan bir hotmail ile giriş yapın daha sonra öğrenci doğrulaması yapın mailinizi kaydettirin büyük ihtimalle olacaktır arkadaşlar.. Portal
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

Hocam biri şöyle bir şey yazmış bir dener misiniz?
    azure sayfasına sıradan bir hotmail ile giriş yapın daha sonra öğrenci doğrulaması yapın mailinizi kaydettirin büyük ihtimalle olacaktır arkadaşlar.. Portal
    dediğiniz gibi yaptım ama olmadı. şans meselesi herhalde
  • Endimiyon kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam :( bilgim yok gerisi hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endimiyon

dediğiniz gibi yaptım ama olmadı. şans meselesi herhalde

Alıntıları Göster
    aynen bu şekilde yaptım başka bir hotmail ile açıköğretim mailimi kaydettirdim ama azure portala girerken hotmail ile giriyorum yani ****@hotmail.com ve şifre şeklinde... ordan eğitim >> yazılıma tıklıyorum o zaman hepsi çıkıyoyor... enteresan olan aöf mailimle azure girersem yazılımlar çıkmıyor.. bana hepsini verdi çok şaşırdım vermez sanmıştım..

alamayanlar için üzgünüm :-(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniadam -- 12 Haziran 2020; 10:25:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniadam

aynen bu şekilde yaptım başka bir hotmail ile açıköğretim mailimi kaydettirdim ama azure portala girerken hotmail ile giriyorum yani ****@hotmail.com ve şifre şeklinde... ordan eğitim >> yazılıma tıklıyorum o zaman hepsi çıkıyoyor... enteresan olan aöf mailimle azure girersem yazılımlar çıkmıyor.. bana hepsini verdi çok şaşırdım vermez sanmıştım..

alamayanlar için üzgünüm :-(

Alıntıları Göster
    Öğrenci doğrulama nasıl yapılıyor işlemleri detaylı sırasıyla anlatabilecek var mı ?Aöf maille giriyorum ne 8.1 ne windows 10 çıkmıyor?

• sile S kullanıcısına yanıt
    Hocam üstteki hocamın bahsettiği yolu anlayabilir iseniz deneyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

Özelden görünen yazılımların fotoğrafını atar mısınız?Ayrıca azure portalında subscriptons bölümünde üyeliğiniz aktif olarak gözüküyor mu?
    Merhaba, alakasız bir hotmail hesabı ile giriş yaptım. Ardından kredi başlat gibi bir seçenek vardı onu tıklayarak öğrenci hesabımla giriş yaptım bir sürü ücretsiz yazılım çıktı şimdi windows 10 da aldım. Teşekkürler
  • Merhaba freedos bilgisayara kendim kurulum windows 10 kurulumu yapip sonra azuredeki lisans keyini girsem etkinlestirir degil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Landomathilda L kullanıcısına yanıt
    Etkinleşir hocam retail key bu.

• kaiserx K kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle olması lazım işte. Yaptığınız adımları detaylı yazarsanız ekleme yapıyım konuya.

• azure a mail attım bazı kişilerde windows 10 çıkıyor bazılarında windows 10 çıkmıyor (benim gibi) diye üniversite yöneticineze ulaşın diye mail atmışmlar bilginize
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.