Şimdi Ara

Ücretsiz navigasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bnde Samsung Galaxy Ace (5830) var keni navigasyon progrmı var ama kullanmak için internet gerekiyo ya wifi yada tel. mevcut şebeke internetini kullanaraka giriyo navigasyoana sadece . bu durumu nasıl çözebelirim sadece gps'i açarak navigasyonu kullanabilirmiyim . uygun bi program varmı. teşekkürler.

• Selam
    Ben GS2 cihazimda sygic kullanıyorum senin cihaza uyarmi bilmem ama dene istersen.
    Bu apk'ı kurduktan sonra iki uygulama görmen lazim biri sygic diğeri sygicDownloader, Downloader ile istediğin hartayı indirebilirsin ve sadece harita indirirken internet bağlantısi ister. Daha sonra Android cihaznız donanımında GPS antani destekliyorsa sorunsuz ücretsiz ve full olarak kullanırsınız.
    Saygılar...
  • peki sadece gps imi kullanıyo sadce telefonda intenet açık olması gerekiyo mu. gerekiyosa ücretli mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wihtman

peki sadece gps imi kullanıyo sadce telefonda intenet açık olması gerekiyo mu. gerekiyosa ücretli mi.

Selam
    yazdım ya!
    Sadece haritaları dawnload yaparken interneti kullanır.
    Yani Programı kurup W-Lan üzerinden dawnloader ile haritalari indirdikten sonra isterseniz sim kartınızı çıkarıp atın program mobil veya W-Lan internete yada sim karta ihtiyac duymadan çalışır. Bu kadar basit.
    Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahayasin1

quote:

peki sadece gps imi kullanıyo sadce telefonda intenet açık olması gerekiyo mu. gerekiyosa ücretli mi.

Selam
    yazdım ya!
    Yani Programı kurup W-Lan üzerinden dawnloader ile haritalari indirdikten sonra isterseniz sim kartınızı çıkarıp atın program mobil veya W-Lan internete yada sim karta ihtiyac duymadan çalışır. Bu kadar basit.
    Saygılar...

teşekkür ederim kurdum açtım ama demo sürümü sanırım bu 10 günlük falan . nasıl full yaparım .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tahayasin1

quote:

Selam
    yazdım ya!
    Saygılar...

teşekkür ederim kurdum açtım ama demo sürümü sanırım bu 10 günlük falan . nasıl full yaparım .

Ne demosu hocam ya
    Galaxy S2 forumunda 700 kişiye yakın üye var en az yarısı kullanıyor kimsenin demo dediğini duymadım. O forumda Bu programi 6 ay evvel ben paylaşmıştım linkinide ben upload ettim yani yanlışlıkla ücretli (demo) sürüm olma ihtimali sıfır.
    siz isterseniz bir 10 günü geçin muhtemel o uyarı boşa cıkacaktır. Yoksa 6 ayı aşkın kullanıyorum şimdiye kadar 60 kere kapanmalıydı ama halen aktif ve sorunsuz kullanıyorum - kullanıyoryz
    Saygılar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.