Şimdi Ara

Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
38
Favori
56.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Papara aktarım da limit vs var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gergedan1900 kullanıcısına yanıt

Enparada bende yaşadım. Bir gün geciktirdim anında kullanıma kapattılar ödeyince açtılar. Bir çok banka uyguluyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi notu parametre değişikliği ;

Banka/finans kuruluşu tarafından zarara atılan, borcu devam eden veya kapama işlemi yapılmamış açık hesaplar, süre sınırı olmaksızın raporda yer alır.

Banka/finans kuruluşu tarafından varlık yönetim şirketlerine devredilmiş hesaplar, varlık yönetim şirketlerine devir tarihi itibarıyla 10 yıl boyunca raporda yer alır.
    Varlık yönetim şirketleri tarafından devralınan borçlar, kapanmadığı takdirde süre sınırı olmaksızın; kapatıldığı takdirde ise kapanma tarihi itibarıyla 10 yıl boyunca raporda yer alır.

Zarara atılma veya Varlık yönetim şirketlerine devredilerek kapanan hesaplar hariç;
    Mart 2024 öncesinde kapanan hesaplar son 5 yıllık veri ile raporda yer almaya devam edecektir, fakat Mart 2024 sonrasında kapanan hesaplar azami 10 yıllık veri ile raporda yer alacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar maaşın yüzde kaçına kadar kredi taksiti ödeyebiliyoruz? bazıları aylık taksit maaşın yüzde 50 si diyor bazıları max 70 diyor bilen var mıdır?

• yorgun şair kullanıcısına yanıt
    İhtiyaç kredilerinde tamamen sizin kredi derinliğiniz önemli bazı durumlarda maaşınızdan fazla dahi kredi onaylanıyor.Konut kredilerinde %70

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt

Hocam mevcutta aylık 15K kredi ödemem var.

1.250.000 TL Konut kredisi çekmeyi düşünüyorum ortalama aylık 45K

300K da ihtiyaç kredisi çekmeyi düşünüyorum. ortalama aylık 35 K

totalde 95K yapıyor. Maaş 160K civarı bunu çekebilir miyim acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorgun şair -- 4 Kasım 2024; 13:50:36 >
    Çekeceğinizi düşünüyorum kredi geçmişiniz nasıl?

Son 3 yılda kapattığınız uzun vadeli kredileriniz var mı ?

Kartleriniz veya ek hesaplarınız kaçar yıllık ?

KKB puanı sorguladım bugün 1704 çıktı.

Son 3 yılda kapattığınız uzun vadeli kredileriniz var mı ? var evet

Kartleriniz veya ek hesaplarınız kaçar yıllık ? ortalama 5 yıl ve üzeri.

Profiliniz güzel görünüyor sık çalıştığınız bankayı ziyaret edin temsilciniz varsa güzel bir dille konuşun belki oran 2.79 olmaz ama 3 civarı maaşınıza yakın kredi alabilirsiniz

teşekkür ederim hocam bilgilendirme için.

• Selamlar, 18 yaşındayım kamu kurumunda çalışmaya başladım o yüzden bilgisizim araştırarak net bilgi edinemedim. Kredi kartıma 16 bin tl ekstre geldi, ben bunun 8 bin tlsini ödedim ama hâla son ödeme günü şeklinde uyarı geliyor. Tamamını mı ödemem lazım? Asgarisinden fazla ödemem yetmiyor mu? Kredi puanıma ne gibi etkisi olur?

• Whalterr W kullanıcısına yanıt
    Dönem borcunun tamamını ödemenize gerek yok asgarisini ödeyebilirsiniz ancak faiz işleyecektir kalan borç için unutmayın.

Ekstrenizin son ödeme gününe kadar tamamı ödenmediği durumda o uyarıyı görürsünüz.Son ödeme tarihini 1 gün geçtiğinde otomatik kaybolur

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.