kredi borçlarımı (ihtiyaç kredisi ,ek hesap,kredi kartı) 2-3 ay boyunca ödemezsem ne olur? bir de bankalardan borç yapılandırma teklifi geliyor borç yapılandırma yaptırdığımda diğer bankalar yapılandırmayı görünce krediyi zor mu verirler bana ne gibi bir olumsuzluğu olur?yapılandırma mantıklı bir şey mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aa111 -- 5 Nisan 2024; 11:23:8 > |
Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı (40. sayfa)
-
-
O faizlerle taşıt kredisi olduğunu düşünmüyorum. Bire bir bankaya gidip sormadan karar vermeyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler selamlar konut almak için 5 yil vadeli 1milyon tl kredi çekmem gerekiyor. Sizce bankalar bu tutarı verir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 ay önce yazmıştım o gönderiyi. Citroen marka bir araç aldım. Firmanın kendi anlaşmalı kredisi vardı. 300bin liraya 0,99 faiz ile 12 ay geri ödemeli, bundan yararlandım.
-
Merhaba arkadaşlar kredi borcumun son ödeme tarihi ayın 25i ve taksit tutarı 30.000 tl .. şuan ödediğimde 29.200 tl gösteriyor .. danışmak istediğim şey şu ki her ay böyle erken ödediğimde kredi puanımda bir sıkıntı olur mu ? Burdan 800 tl kar elde mi ediyoruz yoksa banka sonradan yine karşımıza çıkarır mı aradaki tutarı?
Yardımcı olabilir misiniz?
Kredi taksitiniz hesaplanırken 30 günlük faiz hesaplanıp her takside ekleniyor.Siz bu tutarı erken öderseniz aradaki faiz ödemeniz daha az olur.Kredi puanınıza etkisi olmaz ama erken ödemeniz sonrasında 3-4 ay üst üste olursa ,banka erken ödemeyi kapatıyor (basıma geldiği için söylüyorum ) Ancak gününde ödeyebiliyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi günler nakit ihtiyacından dolayı kredi kartındaki limiti nakite çevirmek için bir yol var mı
Merhaba,
Kredi kartından taksitli avans çekebilirsiniz.
Limiti 25 bin değil mi.üstü yok mu
Papara karta yükleyerek %3.9 komisyon ödeyererek nakite çevirebilirsin.
-
Merhaba. Üzerime bir adet konut bulunmakta.
Alıntı
metni:Birden fazla konutta hisseli tapu sahibi olanlar hariç herhangi bir konut tapusunda yüzde 50 ve daha az hissesi olanların dikkate alınmamasına, Bu karar gereği; üzerime olan konutun yüzde %50 sini eşime devretsem %12.5 yerine %50 konut kredisi kullanabilir miyim?
Teşekkürler.
-
Bende aynı durumdayım. Cevabı merakediyorum..
Aslında ziraat bankasında bireysel bankacılığa sormuştum ama onay çıkmaz denildi :/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şubelerdeki personel ne kadar konuya hakim bilmiyorum. Ben de danışmaya gittim ama tatmin edici cevap alamadım.
-
Paparadan yine banka hesabına transfer yapabilirmiyim
evet
-
Onay çıkmaz aile olarak esin ve çocuklarının olmuyacak
merhabalar, iyi bir finansal sağlık için kaç tane kredi kartımız olmalı? 2 tanesi kafi midir yoksa 4-5 tane olması puan açısından artışı hızlandırır mı?
-
Yıllanmış ürün oldursa tek kredi kartı bile yeter.
-
peki %3,9 dışında bir masraf var mı? Taksit mümkün mü?
-
3 gün gecikmedeki denizbank k.kartından paparaya yükleme yapmıyor hemen kapatıyorlar mı alışverişlere ? bilgisi olan varmı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X