Şimdi Ara

Ücretsiz sahiplendirilecek doberman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
5.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım yurt dışına yerleştiği için 1 haftadır bende olan doberman türü köpeği acil sahiplendirmem gerekiyor.Dogo arjentino ve pointer türü köpeklerim mevcut yabancı bir köpeği alıştırmam mümkün değil sonu kötü bitebilir.7 aylık erkek kuyruğu kesik tamamen sağlıklı köpeği sahiplenmek isteyenler lütfen iletişime geçsin.Bahçeli bir evde oturan ve 18 yaşını geçmiş kişilikli insanlar iletişime geçsin.Köpeğe kötü koşullarda bakacak gerekli özveriyi gösteremeyeceğini düşündüğüm kişilere vermeyeceğim.Tekrar söylüyorum 1 lira dahi talep etmeyeceğim.Köpek Bursa da bulunmakta şehir dışına yollanmayacaktır.Köpeğin net çekilmiş fotosu mevcut değil 2-3 gün içerisinde net fotosunu mümkünse videosunu yüklerim.

• Özelden yazanlar için söylüyorum 18 yaş altındakilere köpeği teslim etmeyeceğim.Bahçeli evi olup uygun bakımı sağlayabilecek kişiler lütfen iletişime geçsin.
  • Köpek hala sahibini aramakta.Para talep etmediğimi tekrar belirtmek istiyorum tek istediğim önceki sahibi gibi bakacak iyi insanlara sahiplendirmek.Doğduğundan beri proplan kuzu etli mamayla beslendi mama standartlarını çok düşürmeden besleyecek arkadaşlar iletişime geçsin.
     Ücretsiz sahiplendirilecek doberman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzgibilimonata -- 2 Ekim 2013; 12:57:14 >
  • Konu güncelliğini korumakta iletişime geçmenizi bekliyorum.
  • İnce eleyip sık dokuyun lütfen.Bu türler dövüştürülmek yada yavrulatılıp atılmak için sıklıkla kullanılan türler.

Güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSurfer

İnce eleyip sık dokuyun lütfen.Bu türler dövüştürülmek yada yavrulatılıp atılmak için sıklıkla kullanılan türler.

Güncel.

Bende seçici davranmaya çalışıyorum.Genelde 14-15 yaşında meraklı arkadaşlar almak istiyor malesef vermem mümkün değil.18 yaşının altındaki arkadaşlar aileleri iletişime geçsin şartları sağlayacağına kanaat getirdiğim taktirde sahiplendirmeyi gerçekleştireceğim.Bana fazla alışmadan yeni sahibine vermek istiyorum lütfen acele edin.
  • Konu güncelliğini korumakta.Köpeğin saldırgan olmasından endişelenenler için yazıyorum yaşadığı alan dışında komut harici kimseye saldırma eğiliminde bulunmaz.Temel eğitimleri(otur,gel,bekle gibi) almıştır.Birlikte yürüyüş eğitimi de vardır sokakta gezerken zincirinden tutup çekmek zorunda kalmayacaktır sizinle aynı hizada yürür.İletişime geçmenizi bekliyorum.
  • hocam zaten 7 aylik kopekten korkacak adam almasin hic bu guzelim hayvani
  • quote:

Orijinalden alıntı: iliqueur

hocam zaten 7 aylik kopekten korkacak adam almasin hic bu guzelim hayvani

Sorma daha adam akıllı biri çıkmadı karşıma saçma sapan sorular sorup insanın canını sıkıyorlar.Safkan temel eğitimleri verilmiş sağlıklı oyuncu bir köpeği almaya yanaşmıyorlar sütten kesildiğinden beri proplan kuzu etli mamayla besleniyor.Şimdiye kadar onca para harcanıp,sevgi ve emek verilmiş köpeği ücretsiz veriyorum ona rağmen ilgilenmiyorlar.Ücret talep etsem pazarlık yapmak için onca insan mesaj atardı bizim insanımız böyle nabarsın

• arkadaşım merhaba. marmariste yaşıyorum. bahçeli 2 katlı bir evin bahçe katında. bayramın 1. günü istanbuldan marmarise dönüş yapıcam. uygunsa gelip görüp sahiplenmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanmt

arkadaşım merhaba. marmariste yaşıyorum. bahçeli 2 katlı bir evin bahçe katında. bayramın 1. günü istanbuldan marmarise dönüş yapıcam. uygunsa gelip görüp sahiplenmek istiyorum.

Şehir dışına sahiplendirmeyi düşünmüyorum.Köpeği verdiğimiz yere ara sıra gidip ne koşullarda bakıldığına ve köpeğin alışıp alışmadığını kontrol etmek istiyorum.Köpeği vermeden önce 2-3 gün gelip yanımda yeni sahibine biraz alışması gerekli doğrudan hiç alışmadığı insana veremem.Ücretsiz verdiğim için alıp bakmak zor gelince atacak onlarca insan var siz bu insanlardan olmaya bilirsiniz anca ben bu riske giremem.
  • ANLADIM ARKADAŞIM. BİLİNÇLİ OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. SÖYLEDİKLERİNİZDE HAKLISINIZ. İNŞALLAH ARADIĞINIZ GİBİ BİR SAHİP BULURSUNUZ. İYİ ŞANSLAR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanmt

ANLADIM ARKADAŞIM. BİLİNÇLİ OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. SÖYLEDİKLERİNİZDE HAKLISINIZ. İNŞALLAH ARADIĞINIZ GİBİ BİR SAHİP BULURSUNUZ. İYİ ŞANSLAR...

Anlayışınız ve iyi dileğiniz için teşekkürler umarım iyi bir hayvan severe sahiplendirebilirim.
  • 3 günlük alıştırma sürecinin sonunda köpek sahiplendirilmiştir ilgilenenlere teşekkürler.
  • Köpeği verdiğim cibiliyetsiz insan alır almaz götürüp 4 tane kar lastiğiyle takas yapmış gidip tekrar geri aldım köpeği yani konu hala güncel.Ne biçim insanlar çıkıyor karşıma ücretsiz verdiğim için mi başıma bunlar geliyor?Konu 1 hafta daha güncel adam gibi biri çıkmazsa çiftliğe mama karşılığında vericem.
  • tey Allahim, 3 gun arastirilan boyle cikiyor, arastirmadan verseniz kim bilir ne cikacak. nasil insanlar var...
  • Pes vallahi. Nasıl şey bu yahu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EaglesWing

Pes vallahi. Nasıl şey bu yahu?

Arkadaşım arayıp söylediğinde şaka yapıyor sanmıştım adam 3 gün boyunca evime geldi o kadar zaman geçirdim ama ne biçim insan çıktı az dahada lastikçiyle karakolluk oluyorduk.Bundan sonra vermeye niyetlenirsem sözleşme imzalatacağım netten örneklerini inceledim gayet mantıklı anlaşmalar var hayvanı riske atmam hiç olmazsa.
  • En iyisi güzel bir çiftlikle konuşun... Oldukça iyi çiftlikler var. Eğitilmesi ve sahiplendirilmesi konusunda bir anlaşma yapabilirseniz aslında en sağlıklısı o olur. Güzel de bir köpek. Başka çare gelmiyor aklıma. Keşke düzgün ve olgun biri çıksa ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl insanlar var anlamak mümkün değil
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.