Şimdi Ara

Ücretsiz sahiplendirilecek doberman (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
5.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Köpeğin sahiplenildiğini tekrar yazmak istiyorum.1 aydır yeni yuvasında mutlu mesut yaşıyor.Hala köpeği sahiplenmek için özel mesajlar geliyor bu yüzden yazma gereği duydum.
  • guncel eskiden okumustum aklıma geldi uplayayım dedim nedense okumayı severdim bu konuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E noldu verdinmi köpeği birine
  • Başlığı görüp yorum mu yazıyorsunuz anlamadım son yazdığım mesajda köpeğin sahiplendirildiğini zaten belirtmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezeryildirim

Başlığı görüp yorum mu yazıyorsunuz anlamadım son yazdığım mesajda köpeğin sahiplendirildiğini zaten belirtmiştim.

pardon pardon sormadım farzedin nese hayırlı olsun diyim bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: orokanaru otouto yo

quote:

Başlığı görüp yorum mu yazıyorsunuz anlamadım son yazdığım mesajda köpeğin sahiplendirildiğini zaten belirtmiştim.

Teşekkürler iyi akşamlar.
  • quote:

quote:

quote:

Köpeği sahiplendirmiş hayır olsun da çok ukala mesajların var biraz daha nazik olmaya çalış

• quote:

Orijinalden alıntı: _Heisenberg_

quote:

quote:

quote:

Köpeği sahiplendirmiş hayır olsun da çok ukala mesajların var biraz daha nazik olmaya çalış

Köpeğin sahiplendirildiğini belirttiğim ilan üzerinden 2 ay geçmiş hala konu okunmadan mesaj yazılıyor buna tepki gösterince ben ukala mı oluyorum?

• buzgibilimonata kullanıcısına yanıt
    S.a doberman türü köpek arıyorum 1.5 donum bahçeli evde yaşıyorum yas 22 sakarya sapanca eğerki köpeği vermek istersen güzel bir bahçesi ve yuvası olucak istediğin her zaman güvende olduğunu öğrenmek için resimlerini istediğin zaman yollarım kabul edersen telefon no veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinbokurt

S.a doberman türü köpek arıyorum 1.5 donum bahçeli evde yaşıyorum yas 22 sakarya sapanca eğerki köpeği vermek istersen güzel bir bahçesi ve yuvası olucak istediğin her zaman güvende olduğunu öğrenmek için resimlerini istediğin zaman yollarım kabul edersen telefon no veririm

Son mesaja bir baksaydın ne zaman yazılmış diye.3 yıl olmuş 3 :)
  • Kardeş bende sahiplenebilirim köpeğinizi bi kedim var iyi anlasacaklarini dusunuyorum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm bahçeli evim var kardeşim eğer köpeğiniz duruyorsa sahiplenmek istiyoruz tşk
  • candostuuu C kullanıcısına yanıt
    Merhabalar köpeğimiz yaklaşık 4 yıldır yeni evinde.İlk mesajın tarihine bakarsanız göreceksiniz iyi günler :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.