Şimdi Ara

Ücretsiz sahiplendirilecek doberman (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
5.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EaglesWing

En iyisi güzel bir çiftlikle konuşun... Oldukça iyi çiftlikler var. Eğitilmesi ve sahiplendirilmesi konusunda bir anlaşma yapabilirseniz aslında en sağlıklısı o olur. Güzel de bir köpek. Başka çare gelmiyor aklıma. Keşke düzgün ve olgun biri çıksa ya.

Onu denedim ancak çiftlikler yanaşmıyor.Adamı sorguya çekemeyiz parasını veren alır diyorlar.Şuan 4 kişilik 1 aileyle görüşüyorum akşama gelip görmek istediler onlarla anlaşacak gibiyim umarım iyi insanlar çıkarlar.
  • bir kaç resim daha paylaşabilirmisiniz rica etsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamokon

bir kaç resim daha paylaşabilirmisiniz rica etsem.

Fotograf değilde 1-2 gün içerinde boş olduğum bir zaman hangi eğitimlerinin olduğunu da gösterme amaçlı komut eşliğinde video çekmeyi düşünüyorum.Videolayla birlikte yavruluk dönemlerinin fotograflarını da önceki sahibinden isteyip ekleyeceğim.
  • Türkiye'de bedava hayvan verilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greyblack

Türkiye'de bedava hayvan verilmez.

olur mu hocam, hayvanların eşya gibi satılmasına karşı birçok insanımız. üreticiler çuvalla para harcayıp hayrına vermeliler köpeklerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: iliqueur

quote:

Orijinalden alıntı: Greyblack

Türkiye'de bedava hayvan verilmez.

olur mu hocam, hayvanların eşya gibi satılmasına karşı birçok insanımız. üreticiler çuvalla para harcayıp hayrına vermeliler köpeklerini

Aslında arkadaş biraz haklı düzgün yuva bulayım diye uğraşıyorum adam gibi biri çıkmıyor para karşılığı vericek olsam en azından para verdiği için daha iyi bakıyor insanlar.Bilinçli evcil hayvan besleyen insan sayısı çok az ne durumdayım görüyorsunuz.

• İlgisi yok. Ortalık parayla alınan cins köpekle dolu. Seçme işi zor sadece çünkü insanların bir kısmı ahlaksız olmuş.

• Bedava verilen cins köpeklere genelde petshop çalışanları talip oluyormuş, bir arkadaşımın başına gelmişti sanki gerçekten sahiplenecekmiş havalarıyla gelip köpeği almaya çalışıyorlar arkadaş adamın üzerinden gelen yoğun köpek kokusundan işe uyanmış :)
  • Kinaye yapmıştım :-) bence köpeklerin hepsi secereli ve pahalı olmalı.

• İstanbulda olsa alırdım bende.Kangalımla beraber arkadaş ettirip büyütürdüm ama ne yazıkki Bursadasın.
    İnşallah iyi bir sahip bulursun
  • Gerçekten bakıcak birini bulmak zor. bahsettigin aile alsa dahi belli bir süre sonra sıkılacaklardır. köpek geçmişi olan düzeyli kişilere vermelisin, yada petshop v.s ilan vererek satmayı dene, halkımız ücretli aldıgı şeyi kıymetlidir canı çıksa zarar getirmemeye çalışır iyilik yaramaz onlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxample

İstanbulda olsa alırdım bende.Kangalımla beraber arkadaş ettirip büyütürdüm ama ne yazıkki Bursadasın.
    İnşallah iyi bir sahip bulursun

İyi dileğiniz için teşekkürler.Umarım hayvan beslemenin bilincinde birine sahiplendiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

Gerçekten bakıcak birini bulmak zor. bahsettigin aile alsa dahi belli bir süre sonra sıkılacaklardır. köpek geçmişi olan düzeyli kişilere vermelisin, yada petshop v.s ilan vererek satmayı dene, halkımız ücretli aldıgı şeyi kıymetlidir canı çıksa zarar getirmemeye çalışır iyilik yaramaz onlara

Aileyle köpeğin ilk karşılaşması pek iyi geçmedi.8 yaşında bir çocukları var sevmek isterken abartıp köpeği neredeyse boğmaya kalkınca hırlayıp çocuğu korkuttu babası da doğal olarak endişelendi.Araya da bayram girince pek konuşamadık.Bahsettiğim aile köpeği sahiplenmez ise hafta başında köpeği 2 paket mama karşılığı çiftliğe vereceğim.Damızlık olarak kullanmayı düşünüyorlar bu da iyi bakacakları anlamına geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sezeryildirim

quote:

Gerçekten bakıcak birini bulmak zor. bahsettigin aile alsa dahi belli bir süre sonra sıkılacaklardır. köpek geçmişi olan düzeyli kişilere vermelisin, yada petshop v.s ilan vererek satmayı dene, halkımız ücretli aldıgı şeyi kıymetlidir canı çıksa zarar getirmemeye çalışır iyilik yaramaz onlara

Aileyle köpeğin ilk karşılaşması pek iyi geçmedi.8 yaşında bir çocukları var sevmek isterken abartıp köpeği neredeyse boğmaya kalkınca hırlayıp çocuğu korkuttu babası da doğal olarak endişelendi.Araya da bayram girince pek konuşamadık.Bahsettiğim aile köpeği sahiplenmez ise hafta başında köpeği 2 paket mama karşılığı çiftliğe vereceğim.Damızlık olarak kullanmayı düşünüyorlar bu da iyi bakacakları anlamına geliyor.

yani en mantıklısı bu. bedava şeye ilgi göstermez bizim halk. cebindeki parasıyla alsın canı gibi bakar zaten, çiftliklerde aynı o şekilde, ne diyelim hayırlısı olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sezeryildirim

quote:

yani en mantıklısı bu. bedava şeye ilgi göstermez bizim halk. cebindeki parasıyla alsın canı gibi bakar zaten, çiftliklerde aynı o şekilde, ne diyelim hayırlısı olsun

İnş hayırlısı olur.İyi bir sahip bulup vermek için epey uğraştım ama olmadı.Daha fazla bakamıyorum kendi köpeklerim de olduğu için kavgalar çıkıyor.Hepsi bağlı duruyor köpeklerin anca yanlarındayken salabiliyorum.Hem ben hem köpekler eziyet çekmiş oldu iyi bir sahipte bulamadım neyse hayırlısı buymuş diyelim.

• Sonunda köpeği sahiplendirmiş bulunuyorum.Köpeğe iyi bakacağına süphe etmediğim lastikci abimize vermiş bulunuyorum.Ne tesadüftür ki yine bir lastikciye sahiplendirildi
  • Hayırlı olsun, sevindim.

• Çok zengin biri olsam başka ilde 5 yıldızlı otel konforunda bakıcağımı bilsen verirmiydin başka ile

• quote:

Orijinalden alıntı: zülkif gonzo

Çok zengin biri olsam başka ilde 5 yıldızlı otel konforunda bakıcağımı bilsen verirmiydin başka ile

Köpek verildi.Zenginlikle alakası yok gerekli bakımı sağladıktan sonra mal varlığınız beni ilgilendirmez görmediğim yere vermem mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iliqueur

Hayırlı olsun, sevindim.

Teşekkürler.Verdiğim kişiyi tanıyorum kendisinin dişi bir dobermanı var gittiği yeri beğeneceğine eminim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.