Bildirim
Ücretsiz şampiyon rotasyonu ile ilgili sorum var.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Nasil la :S
bro atabiliyorsan bi ss atsana harbi cok sacma geldi anladigim gibiyse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Fraulein
Merhaba arkadaşlar. Ücretsiz şampiyon rotasyonundan sadece 4 tane şampiyonu seçebiliyorum.. Vi, Ziggs, Darius ve Quinn şampiyon seçim ekranında gözükmüyorlar.. Bu bir sorun mudur? yoksa O haftaki rotasyondan sadece şansa 4 hero mu seçebiliyoruz? Vi denemek istiyorum Jungle için fakat alamıyorum
Ranked mı deniyorsun acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Windyy
quote:
Merhaba arkadaşlar. Ücretsiz şampiyon rotasyonundan sadece 4 tane şampiyonu seçebiliyorum.. Vi, Ziggs, Darius ve Quinn şampiyon seçim ekranında gözükmüyorlar.. Bu bir sorun mudur? yoksa O haftaki rotasyondan sadece şansa 4 hero mu seçebiliyoruz? Vi denemek istiyorum Jungle için fakat alamıyorum
Evet Ranked giriyorum sürekli ne farkı var normalden ücretsiz şampiyon rotasyonunda? -
quote:
quote:
quote:
Evet Ranked giriyorum sürekli ne farkı var normalden ücretsiz şampiyon rotasyonunda?
Ucretsiz sampiyon rotasyonunda olan herolar ile ranked oyniyamazsin eger sende yoksa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Evet Ranked giriyorum sürekli ne farkı var normalden ücretsiz şampiyon rotasyonunda?
Ranked da sahip olduğun champlarla oynarsın
-
Ranked girdiğinde ücretsiz şampiyonlar gözükmez sadece sahip olduğun şampiyonlar gözükür, normal oyuna gir, o zaman ücretsizleri deneyebilirsin
Sağolun arkadaşlar. Ben bunu hep bende sorun var diye düşünürdüm 70 hero var. Hep 4-5 tane ünlemli hero görünce sorun var sandım. Aydınlattığınız için tşk.
-
70 hero açacak kadar oynuyorsun ve bunu yeni öğrendin garipmiş. -
Rankedde gördüğün ünlem işaretliler zatn snde var. Sn bi gir şampiyonlarına bak qnq
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Rankedda hero deniyorsun ilginçmiş -
Senin gbiler yüzünden forumda böyle konular açılıyor.Gitmişsin ranked'de hero deniyorsun.İnşallah bronz 5'de kalırsınn ve insanların oyunlarını mahvetmezsin. -
Garip :D -
Ücretsizlerle ranked oynanmıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Starce
70 hero açacak kadar oynuyorsun ve bunu yeni öğrendin garipmiş.
+1212354185 -
quote:
Orijinalden alıntı: Starce
70 hero açacak kadar oynuyorsun ve bunu yeni öğrendin garipmiş.
yoo. 3 günde bi rp alanlar var. arkadaşın yaşı küçükse gayet normal. ha yaşı büyükse o kadar oynamış rankedda free seçilmediğini bilmiyor ilginç gerçekten -
Yani acik olsa champleri rankedde deniyeceksun oyle mi
quote:
quote:
quote:
rankedde sende olmayanları göremezsin zaten normal gir
-
Bunu..Bunu..Alın dışarı :(((((
SENİN GİBİLER YÜZÜNDEN OYUN KAYBEDİYORUZ RANKEDDE CHAMP DENEYEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clexa -- 19 Ağustos 2013; 12:27:04 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: AdoLFy3
Rankedda hero deniyorsun ilginçmiş
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- lol ekran çok yakın
- uyumlu sevgili nickleri
- lol mmr hesaplama
- otp ne demek
- troll isimler
- lol sistem gereksinimleri
- ping düşürme
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X