Şimdi Ara

Ücretsiz Sms Gönderebileceğim Bir Site

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar netten ücretsiz sms gönderebileceğim bir site var mıdır? 3-5 adet olsada olur ..Şimdiden sağolun

• evet banada lazim
  • Acil arkadaşlar lutfen bilen pm atsın
  • yok yok buraya yazsin :-)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_38578419/tm.htm bu konunun içinde vardı bakın isterseniz
  • ben denedim olmadi :-(
  • evet çalışmıyor...Teşekkür ederim ..Başka bilen var mıdır
  • Www.Smsgidiyor.com siteye girip üye olun adınız ve kullanıcı adınızı oradaki belirtilen numaraya gönderin 5 dakika içinde onaylandı diye mesaj gelecek siteye girip artık sms gönderebilirsiniz 10000 kredi veriyor. Ücretsizdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahasan. -- 20 Mayıs 2010; 12:38:59 >
  • Burayda 45 dk once sms attm hala daha ayni uyariyi veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eterya
    Burayda 45 dk once sms attm hala daha ayni uyariyi veriyor

Nasıl bir uyarı veriyor.
  • Hala daha şu numaraya kısa mesaj atn diyor.Onay suresi 5 dk yaziyorda iste 1 saat oldu sms i gondereli

edit: açılmıs şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eterya -- 20 Mayıs 2010; 13:41:42 >
  • quote:

Hala daha şu numaraya kısa mesaj atn diyor.Onay suresi 5 dk yaziyorda iste 1 saat oldu sms i gondereli

edit: açılmıs şimdi

Gonderebiliyormusun peki
  • kardes numaramizi falan niye istiyorki bu site ücretsiz falan diyor ama sakata gelmeyelim kullanan varmi
  • meraba arkadaşlar ben smsgidiyor.com un sistem kurucusuyum kısaca bilgilendirmek ve sorularınıza cevap vermek istiyorum. öncelikle neden numaranız üzerinden bize mesaj göndermenizi istiyoruz ?
    cevap : sistemi ilk kurdugumuzda üyelik herkese açık ve onaylama diye birşey yoktu. 2 gün içerisinden 350 üye 4000 e yakın sms gönderdi ve bir akşam telefonlar yağmaya başladı rahatsız ediliyorum biri bana kufur edıyor bırı benı tehdıt edıyor tarzı. en son gelen bir telefonda adanalı bır iş adamının eşinin rahatsız edıldıgı ve bu kısının benı savcılga vermegı dusundugunu ogrendım. benden sisteme kayıtlı olan uyenın telefon numarasını talep etti ama üye malesef sahte bilgilerle üye olmuş bundan dolayı elim kolum bağlandı. bu durumda bende şöyle bir çözüm buldum sisteme kayıt olan üye bana kendi telefonundan adını soy adını ve sıtedekı kullanıcı adını mesaj ceksın bende bu durumda onu sısteme onaylayıp 10000 sms hakkı tanımlıyayım. bu durumda bırıne kufur eder yada benzeri bırsey yaparsa en azından elımde uyeye ayıt bilgiler olur ve kendımı savunabılırım.

neden karşı tarafa giden smslerde hep aynı numara gonderılıyor
    çok basit eger herkes kendı numarası uzerınden gondermeyı secseydı emin olun herkes istedıgı kısıye istedıgı kısının adından mesaj atmayı basarırdı ve emin olun cok sorun cıkardı

neden gelen mesajlar 1 kez okunduktan sonra otomatik olarak siliniyor
    bunu yapmamızın sebebi karşıdakı kısının gelen kutusunu doldurmamak rahatsız etmemek ve birazda farklılık koymak

sımdılık sistemimizde turkcell hatlara 10000 sms kampanyamız mevcut bır kac gune kadar avea ve vodafone tekrardan aktıf olacak. deneme ısteyen arkadaslar deneyıp burdan soru sorabılır yada bılgı edınebılırler

• Ben yanlış numaraya mesaj atmışım:) Sms yeri değilmiş açılan, neyse sonra deneriz artık
  • quote:

Ben yanlış numaraya mesaj atmışım:) Sms yeri değilmiş açılan, neyse sonra deneriz artık

istersen yardımcı olayım. mesaj atamıyorsan bana pmdan telefon numaran ısım ve soy isim belirt bir öncelik tanıyalım donanımhaber üyelerine
  • http://www.vodafone.com.tr/den sağ taraftan giriş yaparsanız bedawa web sms ile vodagonelulara gunde 10 sms bedava.
  • Her yöne dedik , Gidecek dedik :) gidiyor diyoruz. Biraz sıkıntılı bir dönemin ardından artık her yöne sms kampanyamızı yeniden aktif ettik. Ve yakında yurt dışı sms kampanyalarımızda olcak :) ve her sözümün sonunda belirttiğim gibi :) bedava , asla ücret talep etmiyoruz. Ben de bir öğrenci olarak herkesin böyle birşeye ihtiyaç duyduğunu düşündüğüm için bu projeyi hayata geçirdim. Saygılar S.Ataş | Prionace
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.