Şimdi Ara

ÜCRETSİZ VE GÜZEL BİR SİTE KURMAK İSTEYEN GELSİN BURAYA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lafı uzatmadan hemen konuya giriyorum.Günümüzde herkes bir sitesinin olmasını istiyor fakat domain fiyatlarının yüksek olmasından dolayı kimse site kuramıyor.Sizlere anlatacağım teknik sayesinde ücretsiz bir siteye sahip olacaksınız.Oldukça basit bir şekilde sitenizi sürükle-bırak tekniği ile düzenleyebilecek sınırsız dosya yükleme özelliği ile sitenizi zenginleştirebilecek dilerseniz blog sayfası açıp yazılarınızı paylaşabilecek,video ve müzik ekleyebilecek,forum açabilecek vede en önemlisi ürünlerinizi siteden satışa çıkarabileceksiniz.Eğer sizde benim gibi insanlara davet gönderip onların site kurmalarını sağlarsanız extra özellikler kazanacaksınız.
    Hemen alttaki linke tıklayın ordan üye olun sonra sitenizi kurmaya başlayın.Eğer site kurmada problem yaşarsanız BU ADRESTEKİ MAKALEM sitenizi kurmak için sizlere rehber olacaktır.

HEMEN ÜCRETSİZ SİTE KUR

Örnek olarak benim sitemi inceleyebilirsiniz bende kendi sitemi bu sistem aracılığı ile yaptım

SİTEMİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netpisiko -- 23 Mayıs 2014; 16:34:11 >

• UP
  • Up
  • Eğer bu yazdıklarım hakkında bir çekinceniz varsa lütfen olduğu gibi benimle paylaşın
  • up
  • Üstelik kendi alan adınızıda weebly'e kaydedip kendi alan adınızı ücretsiz olarak ve sınırsız bir şekilde ve ayrıca çok gelişmiş weebly site builder arayüzü ile barındırabilirisiniz
  • TIRT
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

TIRT

Kardeşim sana göre güzel olmayabilir fakat senin tırt dediğin şey ile ben site yaptım ve çoğu domainide ezerek geçtim ve halen de eziyorum.İstersen bir dene sonra fikrini değiştirirsin belki.

ÖN YARGILI OLMAYIN DENEYİN O ZAMAN İSTEDİĞİZİ SÖYLERSİNİZ.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.