Şimdi Ara

#ÜCRETSİZ VPN Fırsatları# (TryVPN 3 Yıl Ücretsiz İlk Mesajda) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.327
Cevap
205
Favori
166.131
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • openvz vps alin yillik 3 euro. openvpn kurun kullanin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    evet kullaniyorum, digitalocean da cok detayli rehberler var kurulumu icin. cat pat ingilizceniz varsa halledersiniz.

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    yillik 3 euro ya hangi firma veriyor acaba, aradim fakat bulamadim link verebilir misiniz.

• suicide kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

tesekkurler, hollanda da gorebildim 3.5€/yil seklinde sunucu fakat private ipv4 diyor. 500 gb band genisligi de yillik mi aylik mi anlayamadim, public ip olmadan (sanirim ipv6 varmis) nasil olacak, openvpn v6 ile calisacak mi vs. derken kafa karistirdi bende.

• jubeii kullanıcısına yanıt
    Cyberghost başarılı hocam. Şuana kadar kullandığım VPN ler arasında hızı en yüksek olan cyberghost. Hotspotshield de güzel elite sürümü.

• NordVPN'in kampanyası var şu an 3 yıllık abonelik 99 dolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

tesekkurler, hollanda da gorebildim 3.5€/yil seklinde sunucu fakat private ipv4 diyor. 500 gb band genisligi de yillik mi aylik mi anlayamadim, public ip olmadan (sanirim ipv6 varmis) nasil olacak, openvpn v6 ile calisacak mi vs. derken kafa karistirdi bende.

ortak ipv4 ip
    sana özel ipv6 ip

sana özel 30 küsür tam hatirlamiyorum açık port.

forum sayfasında script paylaşmışlardı, openvpn kurulabiliyor. Trafikler aylık. Benim işimi görüyor. linuxtan anlamıyorsanız kesinlikle satın almayın yapamazsınız. Linux bilmeyen halledemez.

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    tesekkurler, linux da sorun yok zaten kendi serverlarimi kendim kurup yonetiyorum. firmalar sacma sapan kisitlar koyabiliyor bu tarz servislerde, kullanan birine sormak daha kolay geldi acikcasi

• quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

NordVPN'in kampanyası var şu an 3 yıllık abonelik 99 dolar.

NordVPN kadar yavaş bir VPN görmedim ben, tamamen pişmanlık.
  • MacTrast Deals
    Protect Your Online Activity & Browse Without Restriction for Life
    https://deals.mactrast.com/sales/vpn-unlimited-lifetime-subscription
    30 dolar CYBER40 kodunu kullanırsanız 18 dolara ömür boyu.Fena da değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

quote:

Tavsiyeniz nedir?

Bundan önce Express VPN kullanıyordum ancak son zamanlarda mobil veri üzerinden çalışmamaya başladı. Türk Telekom'da çalışıyordu sonra Turkcell'e geçtim. Operatör ile alakalı olabilir belki.

Benim için en önemli unsur diğer ülkelerin netflix içeriklerini sorunsuz izleyebilmek hocam. Onun dışında telefondan da mobil veri ile kullanabilmem lazım tabi.

Yurtta torrent engellendiği için ara sıra da onun için kullanıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

quote:

Tavsiyeniz nedir?

Bundan önce Express VPN kullanıyordum ancak son zamanlarda mobil veri üzerinden çalışmamaya başladı. Türk Telekom'da çalışıyordu sonra Turkcell'e geçtim. Operatör ile alakalı olabilir belki.

Benim için en önemli unsur diğer ülkelerin netflix içeriklerini sorunsuz izleyebilmek hocam. Onun dışında telefondan da mobil veri ile kullanabilmem lazım tabi.

Yurtta torrent engellendiği için ara sıra da onun için kullanıyorum.

Windscribe 'Windflix' isimli bir özellik ekledi Amerika Netflix'i açıyor ama şuan 1 hafta ara vermişler, haftaya tekrar aktif olucakmış.

Windscribe'dan daha ucuz Netflix'i açan bir VPN bilemiyorum. :/

• quote:

tesekkurler, linux da sorun yok zaten kendi serverlarimi kendim kurup yonetiyorum. firmalar sacma sapan kisitlar koyabiliyor bu tarz servislerde, kullanan birine sormak daha kolay geldi acikcasi

port yönlendirmeleri zor biraz hocam
  • legolasbride kullanıcısına yanıt
    tam alıyordum ki maalesef bitmiş hocam.
  • redsmoke R kullanıcısına yanıt
    Sağlık olsun hocam yılbaşı muhabbeti ne illaki bir indirim yakalarız.Denk gelirsem haber ederim

• windscribe yalan olmuş. bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

aruba dan vps alip aylik 1€ ya vpn olarak kullanabilirsiniz.

Bilgi için teşekkürler. Dün hesap açıp Ubuntu 16.04 üzerine openvpn kurdum. Yaklaşık 36 saattir herhangi bir problemle karşılaşmadım. 3 yıldır DigitalOcean - Frankfurt üzerinden hizmet alıyordum Aruba'da da Frankfurt' u tercih ettim ve ping süreleri kafa kafaya.

Merak edip ArubaCloud' u biraz araştırdığımda şikayetlerin oldukça fazla olduğunu gördüm yalnız. Anlamsız yere hesaplarının dondurulduğundan bahsedenler var. Burada problem yok. Hesabı dondururlarsa yedekte tuttuğum DigitalOcean' a geçip yeni droplet üzerinden OpenVPN' i ayağa kaldırmam en fazla yarım saatimi alır. Can sıkıcı olan kredi kartından anlamsız çekim yapıldığına dair şikayetler, kredi yüklenmiş hesabı bloklanıp ücret iadesi alamayanlar v.s Kredi kartını otomatik kredi yüklemeye tanımlamasam bile atıyorum yılda iki defa 6-7€ luk yükleme yapsam ve hesap kredi yüklüyken mantarlarsa hoş olmaz.

Bir tarafım problemsiz kullandığım DigitalOcean' a geri dön diyor ama biri aylık $5 diğeri aylık 1€. VPN kullanımı için konuşursam 36 saatlik kullanımım sonunda aralarında teknik olarak bir fark gözükmüyor.

ArubaCloud' u ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Problemle karşılaştınız mı? Tavsiyeleriniz filan var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuphoriA -- 4 Aralık 2017; 23:18:27 >

• EuphoriA E kullanıcısına yanıt
    3 aydir kullaniyorum, sanal kart ile kullaniyorum ve int. alisverisine kapali tutuyorum ki kafalarina gore cekim yapamasinlar. ayda bir gun (server in ucretinin yenilenme tarihinde) karta 1€ limit tanimlayip internete acarak hesaba para yukluyorum, yani benden araklayacaklari maksimum 1 € olur

digital ocean in guzel yani serveri durdurunca para yazmamasi ve snapshot olayi, onun disinda arubanin bir eksigini hissetmedim bende. lokasyon olarak italya secmistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

windscribe yalan olmuş. bilgisi olan var mı?

üstadım windscribe nasıl yalan olmuş?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.