Şimdi Ara

#ÜCRETSİZ VPN Fırsatları# (TryVPN 3 Yıl Ücretsiz İlk Mesajda) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.327
Cevap
204
Favori
166.134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: duyguluboy

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

windscribe yalan olmuş. bilgisi olan var mı?

üstadım windscribe nasıl yalan olmuş?

1 senelik sure dolmus. Tamam eyvallah ama yeni uyelik actim 1 ay free olmali ama login bile yapmadi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duyguluboy

quote:

windscribe yalan olmuş. bilgisi olan var mı?

üstadım windscribe nasıl yalan olmuş?

1 senelik sure dolmus. Tamam eyvallah ama yeni uyelik actim 1 ay free olmali ama login bile yapmadi.

bende farklı hesaptan girmek istedim fakat olmadı.demekki yukarda satan arkadastan alsaymışım giremeyecekmişim
  • Bende cyberghost kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duyguluboy kullanıcısına yanıt
    Yoo ben aldım ve girdim gayet güzel :)

farkı mail istiyor yeni hesaplarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patience

Farkli mail giriyoruz ama olmuyor. En son ne zaman yeni uyelik actiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolasbride

Sağlık olsun hocam yılbaşı muhabbeti ne illaki bir indirim yakalarız.Denk gelirsem haber ederim

Teşekkür ederim ilginiz için. :)
  • windscribeye paralı uye olayım dedim.senelik 49$ demiş aylığa vurdugunda ise 4.09 demiş aylık almak istediğinde vermiyor illaki senelik alacaksın?
    yok mu arkadaslar hızıyla kolaylığıyla ucuzluğuyla BİR VPN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patience

farklı mail almama rağmen olmadı.programı kaldırdım yine olmadı.ip yeniledim yine olmadı yanlız chrome için farklı hesap olabiliyor ama windows10 için hep aynı hesabı algılıyor sebep ne olaki çözümü var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duyguluboy -- 8 Aralık 2017; 16:26:0 >
  • vpn ye gerek yok VK işimi görüyor

• Benim söylediğim 100tl satın aldığım arkadaş için. Yani aldım değiştirdim kullanıyorum durum bu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: janqlee

vpn ye gerek yok VK işimi görüyor

VK derken biraz bilgi verir misin?
  • callottemre C kullanıcısına yanıt
    Biraz gırgır yaptim hocam.

Vk Rusya'nın facebooku malum şeyler orda da var

• callottemre C kullanıcısına yanıt
    Tumblr ve vk da oldu x x sitesi

Opera vpn var ücretsiz, heryere girigor ve interneti durduk yere yavaşlatmıyor

• VyprVpn Var çok hızlı giriyor sitelere.

her yeni üyeliğe 1 gb bedava kota veriyor.

mobil uygulaması güzel

• Nordvpn'in 2.75 usd kampanyası var.
    ekşi sözlük
    ekşi sözlük - kutsal bilgi kaynağı
    https://eksisozluk.com/entry/73883727
  • EuphoriA E kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 senedir kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar arubacloudda. Site barındırıyorum ama, vpn olarak kullanmıyorum. Bence denemeye değer, 1 euro.
  • Windscribe vpn'i stacksocial üzerininden WİNDSCRİBESD40 indirim konuyla 3 yıllık 13,50 dolara alabilirsiniz. Ben 2016 da 30 dolar civarı bir fiyatla ömür boyu üyelik almıştım ve gayet memnunum. Aynı indirim koduyla diğer seçenekleri de alabilirsiniz. Örneğin aynı kodla ömür boyu üyelik 41,40 dolara, bir yıllık üyeliği 11,40 dolara geliyor.

Edit: İndirim kodu düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novicem -- 4 Mart 2018; 14:28:3 >
  • novicem N kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende pro aldım ancak sürekli bağlantı kopartıp tekrar bağlanıyor kendi kendine ve çok geç bağlanıyor sebebi ne olabilir sizde varmı bu sorunlar
  • Beyler en iyi vpn hangisidir 3-4 alternatif lazim parasi onemli degil

• lvrantum16 L kullanıcısına yanıt
    Ben bahsettiğiniz sorunları hiç yaşamadım. Büyük ihtimalle ayarlarınız ile ilgili bir sorun var. Programın gizlilik seçeneklerini bir kontrol edin. Bendeki tarayıcı eklentisinde "Anti-sosyal:kapalı, İzlenemez:açık, Reklam Engelleyici:açık, Proxy Time:Kapalı ve Bölünmüş Kişilik:kapalı olacak şekilde ayarlanmış. Gerçi ben tarayıcı eklentileri kurulu olmasına rağmen kullanmıyorum. Doğrudan bilgisayara kurulan programını kullanıyorum. Üstelik Telefonumda ki çok eski (note 3), tabletimde (ipad mini), masaüstü bilgisayarımda (windows10, ubuntu ve manjaro KDE kurulu, manjaro öncelikli) ve de diz üstünde (macbook air) kullanıyorum. Dediğim gibi ben çok memnunum ve hızımda gayet iyi. Şuanda İsviçre üzerinden bağlıyım ve gerçek bağlantı hızım 25 Mbps. Windscribenin bana sağladığı hız:

Daha önce kullandığım ücretli vpn servislerini kıyaslama amacıyla aşağıya yazıyorum. Dediğim gibi windscribe en memnun kaldıklarımdan biri.

Anonine bu vpn hizmetinden de çok memnundum ama benim üyeliğim döneminde serverları çok azdı.
    Hidemyass Bunu da bir yıl kullandım öyle çok memnun kalmadım.
    Privateinternetaccess PİA : Bunda 2 yıllı aboneliğim vardı. Üstelik Linux için de çok güzel bir istemcisi vardı ama üyeliğimin son 5 ayını kullanamadım. Malum engelleme sorunu. Gerçi engellemeyi aşmanın yolu vardı ama uğraşmadım.
    Torguard En kısa süreli üyeliğim bu oldu. Her yerde çok övülmesine rağmen ben bir gün denedikten sonra para iadesi istedim çünkü linux istemcisi (arayüzü çok iyi yapılmıştı) bağlantı kopmuş olsa bile bağlantı varmış gibi gösteriyordu. O dönemde onlara bilgi verip üyeliğimi iptal etmiştim. Belki şimdi düzeltmişlerdir bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novicem -- 4 Mart 2018; 11:22:22 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.