Seed4.Me 6 AY kullanmak için kayıt ol sayfasına girip bu kampanya kodunu yapıştırın. https://seed4.me/users/register Kampanya Kodu: TOOSHEH 6 AY tanımlanacaktır. Orijinal Kampanya Koddur. İllegal değildir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norm_life -- 9 Ocak 2021; 23:36:47 > |
#ÜCRETSİZ VPN Fırsatları# (TryVPN 3 Yıl Ücretsiz İlk Mesajda) (56. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: norm_lifeSeed4.Me 6 AY kullanmak için kayıt ol sayfasına girip bu kampanya kodunu yapıştırın.
https://seed4.me/users/register
Kampanya Kodu: TOOSHEH
6 AY tanımlanacaktır.
Orijinal Kampanya Koddur. İllegal değildir.
teşekkürler
-
Herkese merhaba, vpnlerin hepsini denedim ama en hızlı ve sorunsuz olan 7/24 canlı desteği bulunan Adguard vpn'yi öneriyorum. Premium olanı 5 hesaba bağlanmaya izin veriyor o yüzden burda almayı düşünen arkadaşlar bana özelden mesaj atsın en kısa sürede geri dönerim. Benimle birlikte 4 kişi daha gelirse ortak almak daha mantıklı. Fiyatı da cazip. Lütfen almayı düşünen arkadaşlar bana mesaj atsın ordan iletişime geçelim. (Kişi başı 53 TL)
Adguard Vpn: Yıllık 36 Dolar X 7.4 TL = 266 TL
266/5= 53 TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadasim, VPN için ortak gruba dahil olabilirim. Turkiye disinda yasiyorum, vpn ile turkiyeye baglanmak istiyorum cunku yurt disinda netflix cok pahali, ve bazi filmlerde turkce dili yok , o sebeple Turkiye serverina baglanmam gerek, bahsettiginiz vpn de Turkiye serveri var ise bana uygundur, Teşekkürler.
-
Merhaba, ortak olarak katılabilirim.(expressvpn tercihimdir)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaronemre -- 24 Ocak 2021; 23:36:31 > -
@aaronemre benide yaz hocam express vpn e bende ortak girebilirim tr sunucusu en hızlı orada bende yurtdışındayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi larenuf -- 26 Ocak 2021; 19:5:0 > -
Ben de ortak grup ariyorum.katilabilirim.. -
Ortak grup için ben de katılmak istiyorum arkadaşlar.
-
birisi açsında girelim herkes arıyor ben express vpn açabilsem açarım ama payment konusunda sıkıntı yaşıyorum hata alıyorum daha doğrusu.
-
1 aylık 20
6 aylık 90
15 aylık 160 tl - 28 nisan 2022 skt
express vpn ortak olmak isteyen olursa beklerim ancak 1 cihazdan kullanabilirsiniz telefon + pc yapacaksanız x2 olur
herhangi bir şekilde kar amaçlı yapmıyorum.
-
Güncel Free VPN bilen var mı? Android için?
-
Merhaba arkadaşlar,
Surfshar VPN düşünürseniz ödediğiniz tutarın yüzde 20'sini geri iade ediyoruz.
iade.com
whatsapp destek hattı: 0506 100 1090 -
eyvallah dostum. iyi ki varsın :D
quote:
Orijinalden alıntı: larenuf1 aylık 20
6 aylık 90
15 aylık 160 tl - 28 nisan 2022 skt
express vpn ortak olmak isteyen olursa beklerim ancak 1 cihazdan kullanabilirsiniz telefon + pc yapacaksanız x2 olur
herhangi bir şekilde kar amaçlı yapmıyorum.
merhaba
Router desteği varmı asus modem için vpn cliend desteği varmı
-
quote:
Orijinalden alıntı: tt.us
cahilliğimi mazur görün evde tv box + 2pc + 2 telefn var interneti kullanan bu vpn i her bir cihaza mi yapacz ? bunun modem den bi maskeleme vs. bişey yaparak evde kullanılan cihazları komple gizlesek olmuyor mu.open vpn destekli vpn ve modem olur asus misal
-
Arkadaşlar nordvpn kullanıyorum.. Ancak uygulama ile açıp bağlandığım zaman İnternete bağlı görünmeme rağmen sayfaları açamıyorum.
Sadece Chrome eklenti ile kullanılabiliyorum
Çözüm önerisi var mı?
Nord veya express VPN Ortak grup için ben de katılmak istiyorum arkadaşlar.
-
Bazı operatörlerde engelli.
Turkcell de falan. Baglansa gözükse bile internete girmez
Surfshark kullanan varsa ortak olmak isterim mesaj atabilirsiniz
Keepsolid VPN Unlimited 5 aylık kod. Hali hazırda hesabı olanlar girip süreyi uzatabilir, hesabı olmayanlar hesap açıp kullanabilir.
Kod: VPNMACXDNS
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X