Şimdi Ara

#ÜCRETSİZ VPN Fırsatları# (TryVPN 3 Yıl Ücretsiz İlk Mesajda) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.327
Cevap
205
Favori
165.946
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herhangi bir vpn servisine ortak arayan varsa yazsın bana.

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

Wireguard tarzı programla kendin manual girersen kullanabiliyorsun o şekilde. Öbür türlü programlar açılmıyor.

Surfshark ve proton kullanıyordum, ikiside süper hızlı ve güvenliydi. Cozurttu.

Nordvpn denemeyi düşünüyorum

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Adguard Vpn var bende adguard reklam engelleyici ile cok iyi çalışıyor...

Aylık 12 dolarmış baya pahallı hocam.

Uygulamadan girince aylik 65 tl civari eger yıllık alinirsa...10 cihaz sanirim

Mobilden mi bahsediyorsunuz? Bakayım

• Selam arkadaşlar. Oyun için kullanmalık, en stabil vpn hangisidir acaba? Avast secureline kullanıyorum sürekli kopuyor. Nord tavsiye eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: gunner92fb

Selam arkadaşlar. Oyun için kullanmalık, en stabil vpn hangisidir acaba? Avast secureline kullanıyorum sürekli kopuyor. Nord tavsiye eder misiniz?

AdGuard VPN

• Kullandığım VPN'in süresi bitti. Ücretli bir VPN'e üye olmak isteyenlerle ortaklaşa şekilde alabiliriz.

• kullandığım vpn grubu bitti aynı şekilde bir grubu katılmak isterim

bana cevap olarak mı yazdınız hocam?

• gunner92fb kullanıcısına yanıt
    Evet.oyun icin denemedim ama cok iyi ve kullanisli bir VPN.Ucretsiz surumunu deneyin o bile cok iyi.Begenirseniz satin alirsiniz.10 kullanici yillik alirsaniz aylik 65 tl.Kisi basi 6-7 tl eder.
  • Ortak olarak alacak varsa katılmak isterim.

Benim için en önemli şey kopma olmaması hocam. Bir deneyeyim, teşekkür ederim.

• gunner92fb kullanıcısına yanıt
    AdGuard vpn Tr ye ozel instagram kisitlamasi icin ucretsiz kullanicilarina +10 gb tanimladi.
  • Merhaba, adguard vpn 5 yıllık vpn satın aldım 10 device. 5 e 5 ortak kullanabileceğim güvenilir bir arkadaş aramaktayım.

• nitroslive kullanıcısına yanıt

Merhaba, fiyatı ne kadar?

• Adguard interneti iyi ama bazen bağlanma problemleri var ve destek size tam 5 gün sonra cevap atıyor oda copy/paste cevaplar, aklınızda olsun

Telegram sayfaları var aktif.Ayrıca Vpn dışında Adguard Ad Blocker sahibiyim.Geri dönüş süreleri bana çok iyi ve çözüm odaklı.3-4 yıldır kullanıyorum

Telegram sayfasını goremedim mail yoluyla supporttan daha iyise ordan ulasayim. Maildeki arkadaş kesinlikle berbat, copy pasteci. 1 aylık konuşmalarının buraya ssini atabilirim sürekli tekrar eden, çözüm odaklı sunmayan cümleler atıyor. Telegramdan deniyeyim şansımı

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.