herhangi bir vpn servisine ortak arayan varsa yazsın bana. |
#ÜCRETSİZ VPN Fırsatları# (TryVPN 3 Yıl Ücretsiz İlk Mesajda) (66. sayfa)
-
-
Wireguard tarzı programla kendin manual girersen kullanabiliyorsun o şekilde. Öbür türlü programlar açılmıyor.
Surfshark ve proton kullanıyordum, ikiside süper hızlı ve güvenliydi. Cozurttu.
Nordvpn denemeyi düşünüyorum
-
Adguard Vpn var bende adguard reklam engelleyici ile cok iyi çalışıyor... -
Aylık 12 dolarmış baya pahallı hocam.
-
Uygulamadan girince aylik 65 tl civari eger yıllık alinirsa...10 cihaz sanirim -
Mobilden mi bahsediyorsunuz? Bakayım
-
Selam arkadaşlar. Oyun için kullanmalık, en stabil vpn hangisidir acaba? Avast secureline kullanıyorum sürekli kopuyor. Nord tavsiye eder misiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: gunner92fbSelam arkadaşlar. Oyun için kullanmalık, en stabil vpn hangisidir acaba? Avast secureline kullanıyorum sürekli kopuyor. Nord tavsiye eder misiniz?
AdGuard VPN
-
Kullandığım VPN'in süresi bitti. Ücretli bir VPN'e üye olmak isteyenlerle ortaklaşa şekilde alabiliriz.
-
kullandığım vpn grubu bitti aynı şekilde bir grubu katılmak isterim
-
bana cevap olarak mı yazdınız hocam?
-
Evet.oyun icin denemedim ama cok iyi ve kullanisli bir VPN.Ucretsiz surumunu deneyin o bile cok iyi.Begenirseniz satin alirsiniz.10 kullanici yillik alirsaniz aylik 65 tl.Kisi basi 6-7 tl eder. -
Ortak olarak alacak varsa katılmak isterim.
-
Benim için en önemli şey kopma olmaması hocam. Bir deneyeyim, teşekkür ederim.
-
AdGuard vpn Tr ye ozel instagram kisitlamasi icin ucretsiz kullanicilarina +10 gb tanimladi. -
Merhaba, adguard vpn 5 yıllık vpn satın aldım 10 device. 5 e 5 ortak kullanabileceğim güvenilir bir arkadaş aramaktayım.
-
Merhaba, fiyatı ne kadar?
-
Adguard interneti iyi ama bazen bağlanma problemleri var ve destek size tam 5 gün sonra cevap atıyor oda copy/paste cevaplar, aklınızda olsun
-
Telegram sayfaları var aktif.Ayrıca Vpn dışında Adguard Ad Blocker sahibiyim.Geri dönüş süreleri bana çok iyi ve çözüm odaklı.3-4 yıldır kullanıyorum
-
Telegram sayfasını goremedim mail yoluyla supporttan daha iyise ordan ulasayim. Maildeki arkadaş kesinlikle berbat, copy pasteci. 1 aylık konuşmalarının buraya ssini atabilirim sürekli tekrar eden, çözüm odaklı sunmayan cümleler atıyor. Telegramdan deniyeyim şansımı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X