Şimdi Ara

Ücretsize Düşen Kalıcı Oyun Fırsatları ve Key Paylaşımı [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.210
Cevap
2.119
Favori
2.527.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Skrdr

Her türlü oyun olur dandik olur farketmez kodu olan yollayabilirmi

mendil de aç
  • Elinde Counter strike 1.6 key olan yada üyelik veren varsa alabilirim acil lazım :) şimdiden teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: despantel

Elinde Counter strike 1.6 key olan yada üyelik veren varsa alabilirim acil lazım :) şimdiden teşekkürler :)

Bir bit ediniz Yahu üstteki mesajlar da mi görmüyorsunuz, burasi oyun isteme konusu degil dagitim konusu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Admin kapat artık şu konuyu
  • Origin şifremi unutmuştum ve sıfırlama için mail gelmiyordu ben de live chat a bağlandım ve ilk iki kişide sonuca ulaşamadım bir kez daha deneyeyim dedim ve üçüncü kişi çok halden anlayan biri çıktı ve sorunu hemen hallettik hesabıma giriş yaptım hemen sonra konuştuğum kişi bana içinde %15 indirim kodu olan bir mail gönderdi bu kod benim işime yaramıyor eğer görüp de kullanan olursa
    burda belirtirse sevinirim...

CE-22HDU-J992T-MG3VV-UR444.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam işte olan varsa dağıtsın hocam @ozgurunal1
  • elimde 2 adet indirim kuponu bulunuyor. 50% indirimli Strike Suit Infinity ve 50% indirimli Garry's Mod kuponları var..

forumda en az 1000 mesajı bulunan ve gerçekten kullanmak isteyen üyelere vereceğim.. burdan pm atın, burdan pm atmadan ekleyeni hem kabul etmem hem de engellerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

mendil de aç

Anlamadım
  • quote:

quote:

quote:

mendil de aç

Anlamadım

• yav oyun veren steamde oyun aldığımızda oyunu pc den silersek steamdan gidermi oyun ve tekrar paralımı olur
  • Skrdr kullanıcısına yanıt
    olmaz hocam o senin dijital kütüphanene ekleniyor istediğin kadar sil indir başka pclerde de oynayabilirsin ama 2 pc de aynı anda oynayamazsın (online olarak)
  • sadece paralı oyunlardamı bu özellik var ben beleş oyunlardan birini indirdim pc ye sildiğimde kütüphanede yoktu
  • quote:

sadece paralı oyunlardamı bu özellik var ben beleş oyunlardan birini indirdim pc ye sildiğimde kütüphanede yoktu

beleş oyunları oynamak istersen yine indirirsin hocam neden kalsın ki kütüphanede bence olmaması daha iyi kirlilik yapıyor
  • konu amaçından sapmış
  • elimdeki indirim kartları bunlardır.. donanımhaberde en az 6 aylık ve 500 mesaja sahip üyelikler burdan pm atsınlar. burdan pm atmadan steamden ekleyenleri yoksayıp engellerim.

• lan konu nerelere gitmiş
    Sadece kampanyaları paylaşıyorlardır diye girdim ama umduğum gibi çıkmadı :D (Nvidia / Metro 2033 gibi ) Millet parayla satılan oyunları istiyor oldu canım iyi günler :D
  • kraal_benim_7199@hotmail.com dota2 kodu yollayabilirmisiniz en acilinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral7171

kraal_benim_7199@hotmail.com dota2 kodu yollayabilirmisiniz en acilinden

bedava zaten dota2 steamde okuman yazman yok sanırım girip bakamadığına göre
  • quote:

quote:

You are currently 1353 in the Launch Queue
    You will be notified by email when the game is ready for download. diyor ne yapmam gerekiyo sıra bekle diyo kod gerekmiyor mu sıra beklemeden indirmek için ?
  • quote:

quote:

quote:

You are currently 1353 in the Launch Queue
    You will be notified by email when the game is ready for download. diyor ne yapmam gerekiyo sıra bekle diyo kod gerekmiyor mu sıra beklemeden indirmek için ?

bekle diyor işte daha ne desin.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.