Şimdi Ara

Ücretsize Düşen Kalıcı Oyun Fırsatları ve Key Paylaşımı [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.225
Cevap
2.122
Favori
2.533.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 dolarlık humble bundle paketi verene içinde 28.5 tl bulunan erişimi sınırlandırılmış paypal veririm hesabın sınırlandırlmasını kaldırmak için sadece kredi kartı onayı gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irelia

5 dolarlık humble bundle paketi verene içinde 28.5 tl bulunan erişimi sınırlandırılmış paypal veririm hesabın sınırlandırlmasını kaldırmak için sadece kredi kartı onayı gerekiyor

Başka forumlardan okuduğum bi yazı vardı. Yanlış hatırlamıyorsam hesap sahibi kişi dışında başkasının işine yaramazmış o hesap. Yani sizin kredi kartınız olması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
  • 5 dolarlık humble bundle paketi içinden sadece Battefield3ü verene Avea 10 TL yollayacağım

İlgilenen olursa pm

Not : Arkadaşlar kesinlikle sizin bir kaybınız olmayacak . Sims 3 ü verip vermemeyi size bırakıyorum . Bu arada neden sen almıyorsun gibi kafanızda soru oluşursa diye yazıyorum bunu . Maalesef ki yaşımdan dolayı kredi kartım yok ve tek seferlik kullanım için paybyme veya ininal kartı almayı pek istemiyorum.

İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim .
  • crankestain kullanıcısına yanıt
    aynısını bende söylemişti ama emin ol ininal sadece humblebundle da işine yaramayacaktır :) tamamen kredi kartı yerine geçiyor bu yüzden internette veya gerçek ortamlardada kullanılabiliyor
  • zaten medieval 2 falan bu ara 4 dolar shogun 2 7 dolar ucuz yani :)
  • dota 2 hesap verebilirim pm atmanız yeterli

not:verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trashopolis -- 22 Ağustos 2013; 5:19:14 >
  • Trading Card bide hic yazan görmedim ama primal carnage kodu olan varsa verebilirmi :/
  • Beyler yokmu şöyle keyi falan olan betadır tam sürümdür sıkıldım artık dolar aldı başını gitti demoya free to play'e sardım
  • humblebundle işlemleriniz uygun komisyonla yapılır.
  • Sims 3 Alabilirim Bende Elinde Fazladan Olan Verebilir :)
  • Ne Olursa Olsun Kod Verebilirsiniz :d
  • konu dilenme konusu olup çıkmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arma 2 yada 3 rica etsem elinde fazladan olan verebilirmi çok rica ediyorum.. :(
  • Beyler bana lütfen Garry's Mod atın
    Steam ID : 13araba
    Lütfen beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_xl

konu dilenme konusu olup çıkmış

Medal of honor keyleri için paypaldan 3 tl ödeme yapabillrim.:)

• arkdaşalar humble bundledan aldığım oyunlardan battlefield 3 ve sims 3 var bende isteyen varsa takas olabilir keyi değil hesabı vercem
  • konu biraz durgunlaşmış.

elimde humble bundledan kalan 3 tane origin key var... mirrors edge, burnout paradise ve medal of honor..

FORUM PROFİLİ AÇIK, EN AZ 1000 MESAJI BULUNAN EN AZ 6 AYLIK ÜYELERE VERECEĞİM SERIALLERİ.

isteyenler özel mesaj gönderebilir. yukarıdaki belirttiğim durma uymayanların attığı mesajları kale almayacağım.
  • ne zaman bedava olan bir yer dilenme yerine dönüşmedi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slithe

ne zaman bedava olan bir yer dilenme yerine dönüşmedi ki

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

konu biraz durgunlaşmış.

elimde humble bundledan kalan 3 tane origin key var... mirrors edge, burnout paradise ve medal of honor..

FORUM PROFİLİ AÇIK, EN AZ 1000 MESAJI BULUNAN EN AZ 6 AYLIK ÜYELERE VERECEĞİM SERIALLERİ.

isteyenler özel mesaj gönderebilir. yukarıdaki belirttiğim durma uymayanların attığı mesajları kale almayacağım.

medal of honor keyini verirmisin
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.